Barça a Bajnokok Ligájában
-
- aka Game90
Sikerült saját magunkat megvernünk. Ez a 80%-os labdabirtoklás sem ér sokat, ha a helyzeteknél megijedünk és sorra kihagyjuk őket (Sánchez 2x, Fabregas 2x, Pedro, Busquets), nem csodálom, hogy Pep sorra nyomta a facepalm-okat. És rengeteg pontatlanság is volt a játékunkban. Sajnos hazai pályán sem lesz könnyebb, Di Matteo tuti, hogy felhívja Mourinho-t a visszavágó előtt.
Chelsea-től ezt lehetett várni még hazai pályán is, védekezésük úgy ahogy elment, mondjuk egy szót sem szólhattak volna, ha lövünk nekik 3-4 gólt, de a támadójátékuk egy gyengébb spanyol középcsapatéhoz hasonlított. Drogba meg az egyik legundorítóbb focista, de nálam a mezőny egyik legjobbja volt.
Ja, most nem ártott volna egy Ibra típusú csatár előre...
Chelsea-től ezt lehetett várni még hazai pályán is, védekezésük úgy ahogy elment, mondjuk egy szót sem szólhattak volna, ha lövünk nekik 3-4 gólt, de a támadójátékuk egy gyengébb spanyol középcsapatéhoz hasonlított. Drogba meg az egyik legundorítóbb focista, de nálam a mezőny egyik legjobbja volt.
Ja, most nem ártott volna egy Ibra típusú csatár előre...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- geridoss
- Director del Fútbol
Az "EZ" a helyzetkihasználásra utalt, tehát otthon hiába focizzuk le őket a tudom is én hova, ezt a játékot gólra játsszák.. És abból meg ma nem sokat szereztünk, pedig...dak900 írta: Ez miért lenne kevés otthon??Komolyan mondom, ez csak szerencse kérdése volt...ha otthon is így játszunk, és az a 2 kapufa befelé pattan, akkor már az eredményben is megmutatkozik a különbség. A visszavágón szerintem minden attól függ, hogy az első félidőben be tudunk-e találni...ha nem jön össze, akkor pedig jön a görcsös játék...de ne legyen igazam!!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Mondjuk Alexis nem az a gólvágó típus, ezt senki se mondta, mielőtt félreértések történnének. De egyetértek, ennél jobb helyzetkihasználás kell.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Ez miért lenne kevés otthon??geridoss írta:Megérdemeltük, ilyen helyzetkihasználást követően, rossz volt nézni, én végig fogtam a fejemet... A játék szép-szép, de mire mentünk vele? Ez nagyon kevés lesz otthon.

A helyzetkihasználást ha már 50%-ra javítanák Messiék, simaliba lett volna ez a meccs iszsoltfree írta: + a spanyol bajnokságban minden kicsapat évek óta így vesz el tőlünk pontokat...
-
- Capitá del Barça
cyrax írta:Ilyen csak a mesében van bazdmeg...egyszer jutnak el a kapuig, a drogba eltöri, makker gól. Nekünk meg kapufák, ordító ziccerek sora...áhhhh. Ha jövő héten is makkolnak egy gólt, vége a dalnak. Nehéz lesz...
+ a spanyol bajnokságban minden kicsapat évek óta így vesz el tőlünk pontokat...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Magunknak tettük nehézzé megint.
Ha kiesünk azért a helyzetkihasználás a felelős.
Alexis,Cesc...kritikán aluli...tőlem futhat a chilei is 20 kilómétert egy meccsen, a csatárt a góljai minősítik. Szidják itt sokan Drogbát,Gomezt,de mindketten egyszer kerültek igazán oda,be is verték,nem hülyéskedtek.
ezért van még nagyon messze a chilei ettől a szinttől. kedvelem,szeretem,de ha nem javul a helyzetkihasználása,akkor nagy bajok lesznek jövőre is.
Azt hozzátenném,hogy nem tudom elképzelni,hogy még egyszer ilyen gyengén teljesítenénk a kapu előtt...remélem ezzel letudtuk tavaszra az ilyen meccsünket,és otthon bedaráljuk ezeket a favágókat forgáccsá.
BARCAAA!!!
Ha kiesünk azért a helyzetkihasználás a felelős.
Alexis,Cesc...kritikán aluli...tőlem futhat a chilei is 20 kilómétert egy meccsen, a csatárt a góljai minősítik. Szidják itt sokan Drogbát,Gomezt,de mindketten egyszer kerültek igazán oda,be is verték,nem hülyéskedtek.
ezért van még nagyon messze a chilei ettől a szinttől. kedvelem,szeretem,de ha nem javul a helyzetkihasználása,akkor nagy bajok lesznek jövőre is.
Azt hozzátenném,hogy nem tudom elképzelni,hogy még egyszer ilyen gyengén teljesítenénk a kapu előtt...remélem ezzel letudtuk tavaszra az ilyen meccsünket,és otthon bedaráljuk ezeket a favágókat forgáccsá.
BARCAAA!!!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ilyen csak a mesében van bazdmeg...egyszer jutnak el a kapuig, a drogba eltöri, makker gól. Nekünk meg kapufák, ordító ziccerek sora...áhhhh. Ha jövő héten is makkolnak egy gólt, vége a dalnak. Nehéz lesz...
-
- Capitá del Barça
a pálya méretére 2 adatot is ír a wiki:
105x68 ill 107x72
a hivatalos Barca oldal szerint 105x68
105x68 ill 107x72
a hivatalos Barca oldal szerint 105x68
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G.Gabe 2012.04.18. 23:25:21-kor.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- geridoss
- Director del Fútbol
Megérdemeltük, ilyen helyzetkihasználást követően, rossz volt nézni, én végig fogtam a fejemet... A játék szép-szép, de mire mentünk vele? Ez nagyon kevés lesz otthon.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!

bár a focit gólra játszák, de ennyi különbség van a csapatok között.. abból a 6ból csak 1-2 bement volna...

-
- Director del Fútbol
Ugyanúgy megvolt 10emberes védelem ellen is a millió helyzet. Nem a Cselzin múlott hogy nyíltá tettük a párharcot. Otthon pörögni fogunk mint a gép egyszerűen ezek ellen a bohócok ellen nem tudom elképzelni hogy mégegyszer kihagyunk ennyi ziccert. Első gól lesz nehéz.
-
- Entrenador del Barça
Ezt hol olvastad. Úgy tudom Európa legnagyobb pályája a Barca-é.hady írta:.......110x75m -es valóban a Chelsea pályája, míg a Barcáé 107x72m........védekezni, védekezni fognak.... a madrid ellen lehet gyakorolni...( sajna a Levante ellen is nehezen ment..)
Megnéztem a Wiki szerint így van, de a Barca pályájáról két adat is van.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pavel 2012.04.18. 23:20:37-kor.
.......110x75m -es valóban a Chelsea pályája, míg a Barcáé 107x72m........védekezni, védekezni fognak.... a madrid ellen lehet gyakorolni...( sajna a Levante ellen is nehezen ment..)
- miihii
- KHAL
Én nem azért gondolom,h meglesz,mert a cselszkij változtat! Hanem azért,mert hiszek benne,h még egy meccs nem lesz,ahol ki bírunk hagyni ennyi és ilyen helyzetet. Ezért vagyok biztos benne,h továbbmegyünk!herlius írta:Nekem ezzel csak az a gondom, hogy ma is csak be kellett volna lőni a helyzeteket. Az első félidőben ugyanis volt pár belőlük. Miért gondolja azt mindenki, hogy a Chelsea majd kevésbé fog védekezni a visszavágón, vagy hogy Cech nem fog ismét élete formájában védeni? Ez valami törvényszerűség vagy mi a túró? Bunkerezéshez tökéletesen alkalmas a keretük, ha pedig még gólt is lőnek, akkor vethetjük a keresztet.BarcaBaku írta:Mihii a szívemből szóltál. Ez egy ilyen meccs volt, nincs itt semmi gond. Otthon be kell rúgni a helyzeteket és kész. Igazán nagy gond akkor lenne ha helyzet nem lenne de most nem ez a szitu. Otthon határozott gyors játék és nem lesz gond látszik, h jobbak vagyunk. Egyetlen gondunk lehet márpedig az h ha a Chelsea talál 1 gólt 3-mat kell rá lőni..az úgy meg már elég veszélyes. ( am néhányan nézzenek magukba mielőtt Fabre-t v bárkit elkezdenének szidni )
Übervédekezés volt?Cech fogott,mint az indigó? És mindamellett megvolt ennyi helyzetünk? Akkor miért kéne paráznom?Otthon pontosabbak leszünk a végén és a hajukra is kenhetik

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Maxi Respect!!!Laci7 írta:Jöttök itt a statisztikákkal, meg a hegyi beszédekkel, DE most kell megmutatni ki mekkora drukker! Én úgy álltam fel a fotelből meccs után, hogy büszke voltam a csapatra a mai teljesítményéért! A kiesés volt az utolsó dolog amikor megnéztem az összefoglalót. Hazai viszonyok között meg tudjuk verni ezt a Chelseat akár több góllal is! Nem tehetünk mást: bízni és hinni kell a csapatban!
Szép estét! Visca El Barca!
-
- Entrenador del Barça
Idegesitő meccs volt. De teljesen bejött a stilusunk, etettük Őket. Lehetett volna 5-1 is, de nem lett. Hihetetlenül néztem. Nem számitott, hogy sokan bekkeltek, hiszen 5-6 nagy gólhelyzetünk volt, tehát müködött a dolog. Nem mondanám azt sem, hogy kibekkeltek minket mert akkor nem lett volna ennyi lehetőségünk. De sajnos igazolodik amit sokszor mondok. Ha Messi nem rug golt baj van. Nem hibáztatom Alexist vagy Fabregst, de a gollövés nem megy. Sok kimarad manapsád, bár a mai ebben is csucs volt. Azért bizom a továbbjutásban, mert egyszerüen jobbak vagyunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Léfe 2012.04.18. 23:16:25-kor.
Fecó
szerintem meg egy ilyen komment szégyen. a csapat mindent megtett,te meg így leszólod őket.messideco írta:Nyafogni kár, München vár
Azért ez szégyen. Tíz év leggyengébb Chelseajétől sikerült kikapni.
én büszke vagyok!
meg mérges
Abi & Tito
- Laci7
- Barça B
Jöttök itt a statisztikákkal, meg a hegyi beszédekkel, DE most kell megmutatni ki mekkora drukker! Én úgy álltam fel a fotelből meccs után, hogy büszke voltam a csapatra a mai teljesítményéért! A kiesés volt az utolsó dolog ami eszembe jutott, amikor megnéztem az összefoglalót. Hazai viszonyok között meg tudjuk verni ezt a Chelseat akár több góllal is! Nem tehetünk mást: bízni és hinni kell a csapatban!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laci7 2012.04.18. 23:12:50-kor.
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
Elszomorító, hogy míg a Madridot tegnap lefocizta a Bayern (szorosan, de játékban föléjük kerekedtek), ma mi egy 11 emberrel védekező csapattól kapunk ki.
-
- Jugador del Barça
Lassan olyanok, mint a csapatom a Football Managerben (bár ott van hogy 25 kaput elteláló lövésből sem lesz gól, na az még becseszne a valóságbaAz a baj,hogy idén nem csak a Chelsea ellen van ez. 5x annyi helyzet kell a csapatnak mint akármelyik másik csapatnak, hogy képesek legyenek betalálni.

Na dehogy ne legyen OFF otthon behúzzuk... kérdés, hogy továbbjutunk-e?

Pont ezért kerültünk nehéz ágra... olasz védelem után, angol... nem csoda, hogy nem tudunk gólt lőni... még ha ziccerek is. A Bayernnek, vagy Realnak jobban örültem volna

Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
- miihii
- KHAL
Nem a három évvel ezelőtti,vagy a korábbi statok alapján ítélem meg a csapatomat és az esélyeinketherlius írta:Mert 3 éve is sokat értünk a hazai pályával. Nézz utána, hogy hány gólt lőttünk az utóbbi 5 hazai BL-elődöntőnkön és mindjárt meg fogsz ijedni. Ez a Chelsea nem sok mindent tud, de azt brutálisan magas szinten tudja és sajnos az pont az a fajta játék, ami nekünk a legkevésbé ízlik.miihii írta:Ez nagyon fájt.
Az elején finomkodtunk ezekkel a pöckölésekkel ziccerben,nem jött be...AS kapufa,kifelé jött...
Végig durva mezőnyfölény,bár elég passzív időnként.A kékek beálltak,mint a gerely,nehéz volt kipasszolgatni a hálójukat. A végén még megvoltak a lehetőségek,Puyí csúsztatásánál már ugrottam...korán(Ejj,ha Thiago bele tudja tenni a lábát...) A végén még egy nagyot vetődött a kapufa Pedro lövésénél,majd Busí nem találta el a kaput.
Ez egy ilyen meccs volt,ha a visszavágóig játsszuk,akkor sem rúgunk gólt.
A második félidőre érzésem szerint egyre tanácstalanabbak lettünk.Nem játszottunk különösebben jól a sok lövés és mezőnyfölény ellenére.A kékek meg asszem óvatosan fognak tusolni,mert a hátukat fölvághatta a háló.
Otthon szerintem nem lesz gond,megfordítjuk.Sokat fog számítani a nagyobb pálya,nehezebb lesz megszállniuk a területet.Plusz a teltház majd még inkább lendít a csapaton.Nem kell a pánik,látszik a különbség,két meccsen ki kell jönnie.És ki is fog!

Az biztos,h ezt a 16ost megszállni dolgot nagyon tudják,de engem meg ez nem érdekel.Az már jobban,h ha ennél egyénileg és csapatként is még jobban működünk (mert bőven tudunk) ,akkor megoldjuk.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- vlxe
- Capitá del Barça
Igazából csak annyit írnék le a meccs után, hogy ha tényleg megvan a két csapat között a három gól különbség legalább, akkor szerdán meg kell mutatnunk! Mert az biztos, hogy ugyanúgy fog védekezik a Chelsea, de jóval többször kerültünk ma helyzetbe, mint három évvel ezelőtt két meccs alatt