Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha valami felróható Pep hibájaként, az bizony a csatárkérdés. Lehet, hogy zseniális meglátás volt a Messi-féle árnyékék feltalálása, de egyszersmind kiherélte vele az összes többi csatárunkat. Az idei évre totálisan kicsúcsosodott a csapat Messi-függősége, gyakorlatilag a csapat életben maradása függ a góljaitól, ez pedig soha nem túl szerencsés dolog. A csapatnak egyszerűen nincs B terve arra az esetre ha Messi nem lő gólt, nincs formában, kiveszik a játékból. Nincs egy olyan rutinos gólvágónk, aki a fontos pillanatokban villanhat egyet. Az összes támadónk kizárólag pelyhes fiatalokból áll, márpedig a BL-ben ezen a szinten a rutin mindennél többet ér. Cesc és Alexis is döntő pillanatban rontott ziccert; a nyakamat tenném rá, hogy pl egy Inzaghi ezekből mindkettőt bevágta volna. Nagyon komolyan rendet kell tenni a fejekben, mert borzasztóan nehéz 90 perc következik. Több hiba egyszerűen nem fér bele.Game90 írta:Sikerült saját magunkat megvernünk. Ez a 80%-os labdabirtoklás sem ér sokat, ha a helyzeteknél megijedünk és sorra kihagyjuk őket (Sánchez 2x, Fabregas 2x, Pedro, Busquets), nem csodálom, hogy Pep sorra nyomta a facepalm-okat. És rengeteg pontatlanság is volt a játékunkban. Sajnos hazai pályán sem lesz könnyebb, Di Matteo tuti, hogy felhívja Mourinho-t a visszavágó előtt.
Chelsea-től ezt lehetett várni még hazai pályán is, védekezésük úgy ahogy elment, mondjuk egy szót sem szólhattak volna, ha lövünk nekik 3-4 gólt, de a támadójátékuk egy gyengébb spanyol középcsapatéhoz hasonlított. Drogba meg az egyik legundorítóbb focista, de nálam a mezőny egyik legjobbja volt.
Ja, most nem ártott volna egy Ibra típusú csatár előre...
Teljesen egyetértek....mahitoo írta:...
Az "EZ" a helyzetkihasználásra utalt, tehát otthon hiába focizzuk le őket a tudom is én hova, ezt a játékot gólra játsszák.. És abból meg ma nem sokat szereztünk, pedig...dak900 írta: Ez miért lenne kevés otthon??Komolyan mondom, ez csak szerencse kérdése volt...ha otthon is így játszunk, és az a 2 kapufa befelé pattan, akkor már az eredményben is megmutatkozik a különbség. A visszavágón szerintem minden attól függ, hogy az első félidőben be tudunk-e találni...ha nem jön össze, akkor pedig jön a görcsös játék...de ne legyen igazam!!
Ez miért lenne kevés otthon??geridoss írta:Megérdemeltük, ilyen helyzetkihasználást követően, rossz volt nézni, én végig fogtam a fejemet... A játék szép-szép, de mire mentünk vele? Ez nagyon kevés lesz otthon.
A helyzetkihasználást ha már 50%-ra javítanák Messiék, simaliba lett volna ez a meccs iszsoltfree írta: + a spanyol bajnokságban minden kicsapat évek óta így vesz el tőlünk pontokat...
cyrax írta:Ilyen csak a mesében van bazdmeg...egyszer jutnak el a kapuig, a drogba eltöri, makker gól. Nekünk meg kapufák, ordító ziccerek sora...áhhhh. Ha jövő héten is makkolnak egy gólt, vége a dalnak. Nehéz lesz...
Ezt hol olvastad. Úgy tudom Európa legnagyobb pályája a Barca-é.hady írta:.......110x75m -es valóban a Chelsea pályája, míg a Barcáé 107x72m........védekezni, védekezni fognak.... a madrid ellen lehet gyakorolni...( sajna a Levante ellen is nehezen ment..)
Én nem azért gondolom,h meglesz,mert a cselszkij változtat! Hanem azért,mert hiszek benne,h még egy meccs nem lesz,ahol ki bírunk hagyni ennyi és ilyen helyzetet. Ezért vagyok biztos benne,h továbbmegyünk!herlius írta:Nekem ezzel csak az a gondom, hogy ma is csak be kellett volna lőni a helyzeteket. Az első félidőben ugyanis volt pár belőlük. Miért gondolja azt mindenki, hogy a Chelsea majd kevésbé fog védekezni a visszavágón, vagy hogy Cech nem fog ismét élete formájában védeni? Ez valami törvényszerűség vagy mi a túró? Bunkerezéshez tökéletesen alkalmas a keretük, ha pedig még gólt is lőnek, akkor vethetjük a keresztet.BarcaBaku írta:Mihii a szívemből szóltál. Ez egy ilyen meccs volt, nincs itt semmi gond. Otthon be kell rúgni a helyzeteket és kész. Igazán nagy gond akkor lenne ha helyzet nem lenne de most nem ez a szitu. Otthon határozott gyors játék és nem lesz gond látszik, h jobbak vagyunk. Egyetlen gondunk lehet márpedig az h ha a Chelsea talál 1 gólt 3-mat kell rá lőni..az úgy meg már elég veszélyes. ( am néhányan nézzenek magukba mielőtt Fabre-t v bárkit elkezdenének szidni )
Maxi Respect!!!Laci7 írta:Jöttök itt a statisztikákkal, meg a hegyi beszédekkel, DE most kell megmutatni ki mekkora drukker! Én úgy álltam fel a fotelből meccs után, hogy büszke voltam a csapatra a mai teljesítményéért! A kiesés volt az utolsó dolog amikor megnéztem az összefoglalót. Hazai viszonyok között meg tudjuk verni ezt a Chelseat akár több góllal is! Nem tehetünk mást: bízni és hinni kell a csapatban!
Szép estét! Visca El Barca!
szerintem meg egy ilyen komment szégyen. a csapat mindent megtett,te meg így leszólod őket.messideco írta:Nyafogni kár, München vár
Azért ez szégyen. Tíz év leggyengébb Chelseajétől sikerült kikapni.