2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igazad van, de Iniesta is ott jött majdnem egy vonalban vele, ezt néztem be.visca el barca írta: adriano volt
tényleg sok helyzetet hagyott ki ebben a szezonban. Hidd el, hoy nem olyan éles. Tudom, sok gólt rúgott, de sajnos sok helyzet ki is maradt.18Barca99 írta:Hát minden csak nem dekoncentrált a befejezéseknél. Tipikusan az van megint, hogy Messinek volt egy sz*r meccse, és akkor jönnek a kommentek, hogy "igen már egész évben dekoncentrált". Te melyik meccseket nézted eddig? Vagy én nem is értem itt mire gondolsz? Akkor mi lenne ha koncentrálna? Lőne 150 gólt egy évbe? Kettesével rugdalta eddig a gólkat, most nem rúgott. Na bumm. Nyertünk. HihetetlenLionelm301 írta:Egész évben dekoncentrált a befejezéseknél! Titonak fontosabb, hogy hátramey, mint a helyzetkihasználása. Ez nevetséges.
adriano voltsjd írta:Tito ráadásul ez még tetézte is ezzel a védősorral, úgyhogy ez most is bejött (érdemes megnézni, a gólnál Busquets és Iniesta fut vissza leghátul....)
Hát minden csak nem dekoncentrált a befejezéseknél. Tipikusan az van megint, hogy Messinek volt egy sz*r meccse, és akkor jönnek a kommentek, hogy "igen már egész évben dekoncentrált". Te melyik meccseket nézted eddig? Vagy én nem is értem itt mire gondolsz? Akkor mi lenne ha koncentrálna? Lőne 150 gólt egy évbe? Kettesével rugdalta eddig a gólkat, most nem rúgott. Na bumm. Nyertünk. HihetetlenLionelm301 írta:Egész évben dekoncentrált a befejezéseknél! Titonak fontosabb, hogy hátramey, mint a helyzetkihasználása. Ez nevetséges.
Egész évben dekoncentrált a befejezéseknél! Titonak fontosabb, hogy hátramey, mint a helyzetkihasználása. Ez nevetséges.18Barca99 írta:Igen igazad van valahol ,de hát mint tudjuk Messi az egyetlen a keretből aki ha azt mondja tud játszani vagy akar játszani akkor játszani fog. Tény, hogy most biztos a pici jár a fejébe, de akkor meg hagyja ki mert így meg majd kapja a kritikákat. Na nem tőlem vagy tőlünk (bár ki tudja amik ma már vannak...) hanem az ellenlábasoktól.Deus írta:Messinek tényleg nem megy a foci most. Jelen pillanatban Thiago -ról jár az agya. Ami megértem, ezért is gondoltam, hogy nem kellett volna betenni a keretbe.
Jó lenne, ha ezt a stílust abbahagynád. Nem jött be neki semmi. Elment a kedve. Minden meccsen nyúzzák.Yaya(07-10) írta:a meccs után dobhatna valaki egy linket, leo mennyit "futott" a meccsen.nekem csak azért van ezzel bajom, mert a többiek harcolnak, küzdnek nekem nem lenne pofán végigállni a meccset...ha meg nincs kedve játszani, ne mondja hogy játszani szeretne. egy olyan Cescet hoztak le, aki egy félidő alatt többet futott mint messi a meccsen. ez a szitu akár féltékenységet szülhet, mivel mindenki játszani szeretne. masch borzasztó...
Igen igazad van valahol ,de hát mint tudjuk Messi az egyetlen a keretből aki ha azt mondja tud játszani vagy akar játszani akkor játszani fog. Tény, hogy most biztos a pici jár a fejébe, de akkor meg hagyja ki mert így meg majd kapja a kritikákat. Na nem tőlem vagy tőlünk (bár ki tudja amik ma már vannak...) hanem az ellenlábasoktól.Deus írta:Messinek tényleg nem megy a foci most. Jelen pillanatban Thiago -ról jár az agya. Ami megértem, ezért is gondoltam, hogy nem kellett volna betenni a keretbe.