Hát, a legtöbb mi mondható a Celta elleni meccsről, hogy a három pont meg van.
Nagyon szeretem az EuroBarca írásait cikkeit! Rendszeres olvasója vagyok! /Regisztrálva is már majd 8 esztendeje, amikor még Eurobarca facebook sem volt.

/ Azonban a tegnapi meccsről írtakat olvasva, kicsit olyan érzésem volt, hogy mintha nem egyazon meccset láttuk volna. Pl. nem volt egyáltalán meglepetés a Celta egyenlítése, nagyon érett, azt se feledjük, hogy akár a vezetést is megszerezhették volna. Szerencsére nem szerezték. 2-1 után is benne volt a meccsben, hogy újra egyenlítenek. Azonban a lesgól után megtörtek. Pedig még azután is rengeteget hibázott a Barca. Messi-n érezhető volt, hogy nagyon szeretett volna gólt lőni, és az is hogy nem pihenni volt edzés helyett délelőtt. (Ezúton is sok gratula neki és családjának, sok boldogságot nekik!)
Összességében véleményem szerint, rengeteg hibával játszott a csapat, amelyeket a jövőben ki kell javítani. Ilyen hibákat erősebb csapatok ellen nem lehet majd vereség nélkül megúszni! Lehet, hogy rekord rajt volt, de még csak most hagytuk el a rajtot, a szezon háromnegyede hátra van, és nyolc pont előny az semmi.
Szóval, szerintem nagyon össze kel kapni magát a csapatnak.