sjd írta:Vakmacska írta:
Én tőlük nem szabadulnék meg. De Fabregas amióta itt van, semmit nem nyújt. Egyszerűen nem találja a helyét, sem ő, sem az edző. Nem fekszik valahogy neki a játékstílus.
(Az első fele nem neked szólt, hanem annak a jelenségnek, hogy minden vereségnek megvan az egyszemélyi felelőse, akit el kell adni a nyáron sürgősen)
Ráadásul ez hasonló dolgokkal megtámogatva, hogy "amióta itt van, semmit sem nyújt." Kéne szeptember-január között is meccset nézni

(tudom h harmatos teljesítmény ez így, de azért az bőven látszik belőle, h tud ő hasznos is lenni)
És akkor jönnek az ilyenek, h Alvesnek volt egy jó éve, azóta semmit sem csinált, Sanchez sem volt jó semmire tavaly, lőtt két gólt a Leverkusennek azt annyi, és most Fabregas is bekerült közéjük.
De amúgy az elmúlt meccseken a Thiago-Cesc irányítópárost elnézve én is kicsit aggódom a jövő miatt, de remélem idővel mind2 összeszedni magát annyira, h az új Xavi-Iniestaként emlegethetjük majd őket.
Valahogy Thiago miatt aggódok kisebb mértékben, mert neki minden meccsen van néhány varázslatos megmozdulása a hibák mellé, de Fabregas...
Engem valahogy nem a góljai érdekelnek, meg a statisztika, amire sokan hivatkoznak, hanem az a lélektelen játék, amit művel.
A kocogáson kívül még nem láttam tőle mozgást.
Ha helyzetbe kerül, lövés helyett feldobja magát.
Semmi hasznára nincs a csapatnak, csakúgy, ahogy Pedro sem...
Ő a másik nagy hős a szakmai stábnak.
Leggyakrabban arról lehet észrevenni, hogy szaladozik, mint a félőrült, de semmit nem mer vállalni.
Tipikus kiegészítő ember.
Nem ad lendületet a csapatnak, inkább visszafogja.
A Barca játékában kulcsfontosságú a szélsők játéka.
de sem Pedro, sem Villa sem Ini (aki nem is oda való) nem kerül a védők mögé.
Ezt jelenleg egyedül Tello és Alexis csinálja meg, mert mernek cselezni, az említettekkel szemben, akiktől jön a vissza passz.
A játékból így kiveszik a dinamika..
A Barca akkor lehet sikeres, ha jók a szélsők...
Giuly, Ronaldinho, Henry...
Mindegyik mert cselezni és a védelem mögé kerülni, vagy annó Messi..
Most nincs olyan, aki ezt megteszi...
Az ellenfelek védelmének elég középre figyelni a szélsők impotenssége miatt..
Messit kéne megint kihozni a jobb oldalra és Villát középre rakni..
Ezzel egyrészt jobbra tolódna a védelem és középen lyuk lenne, másrészt a balszélső, aki egyébként is gyengébb több területet kapna...
De innen mi hiába okoskodunk..