Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek az emberek, egy Tello, egy Adriano, akik garantáltan cserék lesznek kedden, mégis hova tartalékoltak volna?sörvirsli írta:Persze nem volt túl meggyőző a csapat mai teljesítménye,de abban bízok,hogy a Milan ellen tartalékoltak!
Nincs ezzel gond, ki mit lát ki belőleozsimiki írta:Miihii ritkán írok ilyet,de más meccset nézünk szntem. Sajnos Faragónak teljesen igaza van, egy ütemben játszunk,és az sem vmi sebes.
Én a mentalitásra értettem. Ha ilyen felfogásban fogunk játszani, csak még csiszoltabban, akkor bőven partiképesnek érzem a csapatot a továbbjutást illetően.Vakmacska írta:Hát ahhoz picit több kell, hogy továbbjussunk. a Milan nem a Depor.miihii írta: . Ha legalább így toljuk kedden is, abszolút fogható lesz a továbbjutás. Bár ez már OFF
Én nem látok semmi változást. Sokszor azt veszem észre, hogy nem értik meg egymást a játékosok, lassúak, megint nincs távoli lövés, és mintha agyilag még mindig valami gáz lenne velük
Hát ahhoz picit több kell, hogy továbbjussunk. a Milan nem a Depor.miihii írta: . Ha legalább így toljuk kedden is, abszolút fogható lesz a továbbjutás. Bár ez már OFF
Érdekes meccs lesz ez így. Azért remélem a végén Messi bejön, és tol 1-2 gólt. Jó lenne, ha minél tovább tartana a sorozata. Végre Song és Adriano is a kezdőben. Azt sajnálom, hogy ezzel egyértelmű Adriano padoztatása a Milan ellen. Titkon reméltem egy sok gólos győzelmet. Kicsit szenvedős 2-3 hazai gólos meccset várok.StickyFingaz írta:Kezdő:
Pinto--Alves-Masch-Puyol-Adriano--Song-Thiago-Fabregas--Alexis-VILLA-Tello
Messi kimaradt!
Ez csak sajtóhiba lehetStickyFingaz írta:Messi kimaradt!