Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Csoda az amiért egész évben hajtanak és 2 hétig nem megy (annyira) már egyből csoda ??? nem tudom minek kell leírni így egy csapatot akinek elvileg szurkolsz.bali 15 írta:Az mondjuk kész csoda, hogy a bajnokságban elsők leszünk az idén....
Én meg a te figyelmedbe ajánlom, hogy a Depor védelme teljesen tartalékos volt, valamint elől nem volt ott az a támadó, aki egymaga megőrjítette a Madrid védelmet.FCB94 írta:Azt azért mindenkinek a figyelmébe ajánlanám, hogy az a Real Madrid akit most fényeznek is csak 1-0-ról felállva, éppen 1-2-re tudott nyerni ugyanaz ellen a sereghajtó Depor ellen még az El Classico előtt. Ha most ehhez hozzávesszük hogy mi erősen tartalékos kerettel álltunk ki, és mellesleg kapott gól nélkül, 2-0-ra lehoztuk a meccset, akkor ez az eredmény máris nem tűnik olyan rossznak. Nyilvánvaló hogy több kell majd a Milan ellen, de bízzunk a fiúkban.
„Més que un club”
Nem is tudom mi lenne ezen a fórumon, ha nem kellene megint valakit eladni, most h Alexis kiesett a látómezőbőlVakmacska írta:Fabréra nem mondanám hogy 0, csak egyszerűen nem ebbe a csapatba való.
pontosan. futni nagyon tud, egy fáradt védelemre ráküldeni nyerő is lehet, de kezdőként kevés, sokadszor bizonyítja.Chino írta:Ja, és most kitűnően látszott, hogy Tello miért nem való a kezdőbe. Egy fél órára nagyon hasznos, de legyen az inkább az utolsó 30 perc.
Ezek az emberek, egy Tello, egy Adriano, akik garantáltan cserék lesznek kedden, mégis hova tartalékoltak volna?sörvirsli írta:Persze nem volt túl meggyőző a csapat mai teljesítménye,de abban bízok,hogy a Milan ellen tartalékoltak!
Nincs ezzel gond, ki mit lát ki belőleozsimiki írta:Miihii ritkán írok ilyet,de más meccset nézünk szntem. Sajnos Faragónak teljesen igaza van, egy ütemben játszunk,és az sem vmi sebes.
Én a mentalitásra értettem. Ha ilyen felfogásban fogunk játszani, csak még csiszoltabban, akkor bőven partiképesnek érzem a csapatot a továbbjutást illetően.Vakmacska írta:Hát ahhoz picit több kell, hogy továbbjussunk. a Milan nem a Depor.miihii írta: . Ha legalább így toljuk kedden is, abszolút fogható lesz a továbbjutás. Bár ez már OFF
Én nem látok semmi változást. Sokszor azt veszem észre, hogy nem értik meg egymást a játékosok, lassúak, megint nincs távoli lövés, és mintha agyilag még mindig valami gáz lenne velük