Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
AntiFc
Barça C

2013.03.13. 19:09:40

jani83 írta:hali,tegnap sajnos nem tudtam megnézni a meccset, van rá mód hogy letöltsem valahonnan? előre is köszönöm!!
Holnap 12:00-kor ismétlik, itt van a sport1 programja ha nem lenne jó az időpont, nézd meg hogy máskor ismétlik-e. http://tv.animare.hu/default.aspx?chann ... 2013-03-13
Vannak akik azt hiszik hogy a futball úgyszólván élet-halál kérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több.
Castiel
Capitá del Barça

2013.03.13. 19:01:07

Na akkor így meló után:
Azt mondja meg valaki, hogy ez a csapat hogy a dákóba tud így is játszani, meg az elmúlt hetek impotensségével is? Mi volt az, ami ennyire áthelyezte a játékot 1 teljesen más síkra? A veszélyérzet, hogy kieshetünk(innen is)?
Vagy mi?
Remélem most már helyrebillen a csapat...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
jani83
Barça C

2013.03.13. 18:41:29

hali,tegnap sajnos nem tudtam megnézni a meccset, van rá mód hogy letöltsem valahonnan? előre is köszönöm!!
tossademar
Barça B

2013.03.13. 18:36:44

Ki lehetne emelni a játékosokat egyenként a tegnap esti fantasztikus teljesítményük alapján, de ez a Barca CSAPATKÉNT alkotott hatalmasat tegnap este. Akikről azt gondolhatnánk, hogy sokat nem mutatott, annak is fontos szerepe volt a csapat gépezetben, gondolok itt Pedrora, vagy akár Villa-ra. Bár azt a gólt hihetetlen higgadtan abszolválta. Ha nincs Villa és Pedro, Messi sem tudott volna ennyire szabadon játszani, bár mint láttuk, neki 10 cm is elég a bődületes gólhoz.

nem tudom, csak engem zavart megint Faragó??? Elképesztő! Elképesztően idióta. (elnézést a kifejezésért.)
1. A 94 perc játékidő alatt, max 10-12 percet beszélt konkrétan a játékról.
2. Szerintem nem egy Barca Fan, ezáltal sz..r kommentátor
3. Ha pozitívat mondott a Barcáról, csak azért mert annyira csúcs volt a játékuk.
4. Őszintén egy Barca-Milan meccsen kit érdekel Di Maria, CRonaldo, egyáltalán a Madrid?
5. ezerszer elmondta, hogy " ha az a Ngyan kapufa bemegy...???" Nem ment be! A futballban nincs HA. Ezt igazán tudhatná. JA! és Ini léc alá bombázása, amelyet a Milan kapus bravúrral védett??? HA az bemegy???

Ez a Faragó nem volt ilyen.

Ha tudjuk a továbbiakban is ezt a játékszínvonalat tartani, jöhet bárki, legyen az Bayern, vagy Reál, vagy Dortmund.........stb.
Kassai szimpatikus ember, nem is volt bajom a játékvezetéssel. Egyszerűen nem akart beavatkozni a játékba egy 11-sel, egy piros, vagy még több sárga lappal. Bár lehetett volna tökösebb.

Mindegy, eddigi egyik legszebb futball élményem volt a tegnap esti. Remélem hónapokon belül lesz még pár ilyen, vagy hasonló.

SFORZA BARCA!!!!!!!!!!!
Alcantara
Director del Fútbol

2013.03.13. 18:03:41

sjd írta: a 3 sárgájuk bőven lehetett volna 6-7 is.

Teljesen egyetértek veled!

Ambrosininek és Constantnak egyaránt voltak olyan belépői, hogy nyugodtan lehetett volna őket "honorálni". Ambrosini esetét még kicsit értem is, rutinos öreg rókáknak respektjük van a játékvezető előtt (megjegyzem ez nem lehetne mérvadó), de Constant néhány belépője rejtély, hogyan maradt különösebb szankció nélkül.
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.13. 17:56:38

Azért az kicsit meglep, hogy néhányan itt már a Fair Play-díjat is kiosztanák a Milannak, pedig sztem ha Kassai nem a szokásos angolos módján vezeti a meccset, akkor az a 3 sárgájuk bőven lehetett volna 6-7 is. Persze Pepe és tsa. hentesüzemtől tényleg messze voltak, de azért volt egy-két belépő, ami nem azt a nyomot hagyta bennem, hogy korrektül és szabályosan viselték el a dolgot.
Chino
Llegenda del Barça

2013.03.13. 17:29:32

Nem akarom dicsőíteni a csapatot, mert nem tudnék sokat hozzátenni az előttem szólokhoz. Tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a csapatról.
Azonban nem értek teljes mértékben egyet azzal, hogy a Xavi-Iniesta tengely szerepeltetése volt a kulcsa a győzelemnek.
Meccs előtt is írtam, hogy ha úgy mennek ki a srácok, hogy vért isznak és szó szerint mindent megtesznek a továbbjutásért egy jó Messivel kiegészülve nem lehet gond. Ez pedig teljesült. Tehetett bármit a Milan, ha két passzt nem lehet csinálni az agresszív letámadás miatt akkor vége.
Itt igazán a mentalitás volt a kulcs, olyan egyéni teljesítményekkel, mint pl. Busié. Nem volt semmi amit ez a srác leművelt. Külön öröm volt látni, hogy Messi végre nem ismert elveszett labdát, Villa gólöröme élmény volt, annyira látszódott, hogy felszakadt nála valami gát.
Elhatároztam, hogy Mixen a Barca továbbjutása ellen tezsek, legalább lesz egy kis "sebtapasz". A lelkiismeretem végül nem engedte, úgyhogy dupla öröm.
:lol:
Azért én is megemlíteném, hogy a Milan legalább el tudta viselni a vereséget. Ez nagyon szimpatikus volt. Persze volt egy-két keményebb fault, de összességében nem szállt el az agyuk, nem rugdosták eszetlenül a játékosokat, ami a mai focivilágban sajnos egyre ritkább.
Azokkal nem feltétlenül értek egyet, akik szerint Niang kapufája lezáta volna a továbbjutást. Ennyi erővel előtte, ha bemegy Iniesta lökete máris más a leányzó fekvese, ezt nem említi senki. Ráadásul nem hiszem hogy a tegnapi nap ez úgy megrörte volna fiúkat, hogy feladják.
Ha hasonló mentalitással és teljesítménnyel játszunk jöhet a Bayern, juventus vagy Real, nem sok esélyt ado nekik. A Madridnak még örülnék is. Lemosnánk a képükről azt a felsőbbséges vigyort.
Azért ne szálljunk egyelőre el, de ez más több mint bíztató. Így tovább és IRÁNY A WEMBLEY!
Forca Barca!!!!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.03.13. 15:53:58

bowlinggolyo írta: amikor már 3-0 volt és égetően fontos a védekezés, akkor ő mit csinált. Nos elárulom állt elől és sétált, nem támadta le a labdás embert, pedig ott állt tőle 5 méterre. Szóval sok esetben nem védekezett annyira, amennyire elvárható lett volna, ettől függetlenül nagyon nagy meccset játszott és az a 2 gólja valami ember feletti volt (főleg az első).
Igaz, viszont előtte annyit futott, dolgozott, mint idén egyszer sem! Simán elfáradhatott addigra, mert - az állójátéka miatt - már nincs ehhez a futásmennyiséghez hozzászokva...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára redmiller 2013.03.13. 17:48:26-kor.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
socio66

2013.03.13. 15:14:20

recrea írta: Nem emlékszem, ki volt az a zseniális jós tegnap, - be is írtam, h egyetértek vele -, aki azt írta, h egy elvárása van Villával kapcsolatban: ha odakerül, verje be. Megtette.
én írtam, és nagyon örülök, hogy eleget tett a kérésemnek. :)
két ember van a keretben, akitől ezt várhatjuk, az egyik ő, ennek ellenére továbbra sem támogatom túlzottan a maradását, de most tavasszal szükségünk van rá, ez nem kérdés.
pitta19
Jugador d'estrella

2013.03.13. 14:15:16

18Barca99 írta:Ha valakit érdekel, most ismétlik a tegnapi meccsünket a Sport1-en. Én biztos visszanézem, ez már-már a 6-2-es vagy 5-0ás meccsek közé tartozik.
Én is végignézem, még mindig eufóriát érzek!
recrea
Llegenda del Barça

2013.03.13. 13:36:05

Allegri: "...David Villa szerepeltetése problémát okozott nekünk, miatta kissé mélyebben kellett védekeznünk..."

Van helye Messinek, van helye a középpályásoknak és a szélsőknek, a center két belső védőt leköt, nem tudnak kiválni a védelem közepéből a hátvédek, h megtámadják Iniestáékat.

Nem emlékszem, ki volt az a zseniális jós tegnap, - be is írtam, h egyetértek vele -, aki azt írta, h egy elvárása van Villával kapcsolatban: ha odakerül, verje be. Megtette.

A másik: senki nem lógott, alibizett, azonnal visszatámadtunk, lezártuk a passzsávokat. Amit visszatámadás alatt játszottunk az első 20 percben és a 3. gól utáni 10 percben, az valami őrület, oktatófilm, zseniális.

szerk: Allegri: "Amúgy ha Niang betalál, most mindenki engem ajnározna…”

Ez meg zseniális beszólás, és igaz.

Nézem az ismétlést, Várhidi gyakorlatilag semmit sem talált el. Hogy tudja még esz a fickó eladni magát?! :roll:
18Barca99
Capitá del Barça

2013.03.13. 13:30:11

Ha valakit érdekel, most ismétlik a tegnapi meccsünket a Sport1-en. Én biztos visszanézem, ez már-már a 6-2-es vagy 5-0ás meccsek közé tartozik.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
mess2009
Director del Fútbol

2013.03.13. 13:29:03

még egy dolog: azthiszem az Olasz sajtóban bohóckodtak, az első meccs után, hogy Messit körözik mert eltűnt!?
nos örömmel tudatom(talán aki ér hozzá nem ártana megcsinálni!!) hogy Messi meglett! remélem azok a balfékek is látták!!!!
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2013.03.13. 13:14:04

Ami nekem amúgy nagyon tetszett, hogy nagyon sok távoli lövés volt, amit múltkor nagyon hiányoltunk. Messi mindkét gólja kb 16-ról ment be. Tud ő lőni, na, nem kell bevinni mindig az ötösig :) Jó kombináció volt ez így, mert az utóbbi pár meccsen talán tényleg egy picit túlzásba vitték a tiki-takát, ami már nekem is egyre unalmasabb lett, de így, hogy vannak távoli lövések is, plusz csatár, így már sokkal változatosabb a dolog, a védőknek is több dologra kell figyelniük, sokkal nehezebb levédekezni, mintha mindig csak egy dolgot csinálna a csapat.

Plusz az is jó volt, hogy a Depor ellen pihentek a legjobbak, rájuk fért már, ők sem robotok, kell néha a pihenés.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.13. 13:06:23

alattomos belépők nem voltak, viszont az h tisztán játszottak az enyhén vicces, mert ha kassai egy kicsit szigorúbb, kb a milan jatekosok nagy részének adhatott volna sárgát. elképzelni nem tudom, hogy zapata meg constant hogy uszhatta meg, mindkettőnek volt legalabb 2 olyan szerelése amikor közük nem volt a labdához...

ennek ellenére tényleg szimpatikus kis csapat lett ez a milan, és respect a szurkoloknak is, mert nem nyafognak, hogy lesgól, meg mi egyebek, elismerik, hogy tegnap csak egy csapat volt a pályán. (mondanom sem kell melyik volt aza forum ahol egyből kikáltotak minket csalónak mert messi lőtt egy les gólt :D)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.03.13. 12:49:51

régész írta:nem tudom skacok, hogy valaki írta-e már, de azt tegyük hozzá, hogy ha kiestünk volna is, a Milán volt az elmúlt évek legszimpatikusabb csapata, aki megvert minket. Azt játszották amit tudtak, tisztában voltak a képességeikkel. És ami a legfontosabb, és szimpatikussá teszi őket (nem csak számomra), hogy tiszta játékkal! Nem voltak parasztok, nem volt rugdosódás, színészkedés, alattomos belépők, és még sorolhatnám...nem akarom részletezni, hogy mely csapatokra gondolok! Tehát, respekt!
Ezzel én is egyetértek. Az első meccsen nagyon simán, taktikus, tiszta, jó játékkal vertek meg minket és egyetlen pillanatig nem volt kérdéses a győzelmük jogossága.
socio66

2013.03.13. 12:45:04

megcsináltuk, nagyon büszke voltam tegnap. :)
benne volt ez a meccsben, úgyhogy csodáról azért nincs szó, de az biztos, hogy a már oly sokszor látott győztes mentalitással jöttek ki a fiúk, és mindenki kiadta ami benne van.
a presszió brutális volt helyenként, a labdajáratás pedig legalább egy sebességgel gyorsabb, mint általában, ezeket csak mi tudjuk ilyen szinten megcsinálni, és nemigen van rá ellenszer.
nem sokszor mondja az ember, hogy na igen, ez a csapatom, ezt tessék nézni, de a tegnapi meccs ilyen volt.
nagyon kellett most egy ilyen szurkolói élmény, mert már kezdett halványulni a mi bizalmunk is a csapat felé, illetve az ellenfelek is érezhették a vér szagát, de mi megint megmutattuk szerencsére, hogy a legmagasabb fordulatszámon pörögve ezt a csapatot borzasztó nehéz megállítani.
rettegjen a következő ellenfelünk.
régész
Jugador del Barça

2013.03.13. 12:20:06

nem tudom skacok, hogy valaki írta-e már, de azt tegyük hozzá, hogy ha kiestünk volna is, a Milán volt az elmúlt évek legszimpatikusabb csapata, aki megvert minket. Azt játszották amit tudtak, tisztában voltak a képességeikkel. És ami a legfontosabb, és szimpatikussá teszi őket (nem csak számomra), hogy tiszta játékkal! Nem voltak parasztok, nem volt rugdosódás, színészkedés, alattomos belépők, és még sorolhatnám...nem akarom részletezni, hogy mely csapatokra gondolok! Tehát, respekt!
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.03.13. 12:12:57

Nekem már a Depor elleni előre játék is tetszett, és most is valami hasonló volt. Végre csatárok is voltak, bár az első félidőben nem sok vizet zavartak, talán annyit, hogy helyet csináltak Messinek.
Ez a 2:0 életveszélyes eredmény, a jó játék ellenére is kieshettünk volna. Jó, hogy Messi a múltkor pihent, most jobban harapott. Tetszett még Iniesta, és a két szélső hátvédünk nagyon fegyelmezett volt. Ja, és Bojan is tetszett, főleg a negyedik gól miatt.
wessel
Jugador del Barça

2013.03.13. 12:06:47

visca el barca írta:nem olvastam még a mai adagot vissza, nem tudom írta e valaki, de tegnap elég érdekes felállásban játszottunk. valaki erősítsen meg benne, mert 2 infarktus között nem biztos h jol láttam.

------------------------vv----------------------

--------------masche----piqué---------alba--

------------------busi--------------------------

--------------xavi--------------ini--------------

-----alves-----messi----------------pedro--

--------------------------------villa------------

Itt egy pontos rajz egy kis elemzéssel, de jól ábrázoltad, igen :)
http://www.zonalmarking.net/2013/03/13/ ... n-tactics/
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.13. 11:59:13

remélem tanultunk ebből,és a továbbiakban az odavágót is megnyomjuk rendesen!
Nem kell eszetlenül, de kicsit kockáztatni kell idegenben is majd, nem pedig 0-0ra játszani. lehet 100 emberből 1nek ez tetszik,hogy csak a biztonság, de tegnap is bebizonyosodott,hogy akkor voltunk jók,amikor támadtuk a kaput, a kp-k a labdát előrefelé vették át,és nem forogtak vissza vele.
Ha a Milánóban fele ennyire lettünk volna agresszívabbak, akkor most nem kellett volna ennyire izgulni.

Remélem lecke volt!
Nekem személy szerint, top10-es barca meccs élmény, pedig volt egy pár.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
senkialfonz40
Capitá del Barça

2013.03.13. 11:50:41

bowlinggolyo írta:
Kash írta:...ráadásul mind támadásban, mind védekezésben kivette a részét, ahogyan azt egy csatárnak kell.
Erre csak annyit szeretnék mondani, hogy nézd meg, amikor már 3-0 volt és égetően fontos a védekezés, akkor ő mit csinált. Nos elárulom állt elől és sétált, nem támadta le a labdás embert, pedig ott állt tőle 5 méterre....
Igen, sajnos volt, amikor sétálós önmagát idézte, talán az utolsó 5-8 percben jött teljesen vissza zavarni, de ettől függetlenül tegnap nem megyünk tovább nélküle. A televíziós "szakértők" jól mondták, hogy a Milan nagyjából mindent jól csinált, de Messiből nem lehet felkészülni!
:-)
Az első gólja lehetetlenül kis helyen, elképesztő megoldás és kivitelezés, a második pedig láb között visszarúgva a rövidre, Tőle talán megszokott kivitelezéssel. ZSENIÁLIS!
Még a sétálására visszatérve, nekem a tegnapi meccsen nyújtott védekezése bőven elég lenne bármelyik meccsre!(ez kéne legyen az alap)
Nagyon nagy boldogságot okoztak nekem a "srácok", azt a kis szerencsét megérdemeltük, mert sokat tettünk a továbbjutásért!
Talán valahol olvastam a hozzászólások között, milyen szerencsések vagyunk, hogy ezt a csapatot láthatjuk játszani (most már évek óta) és ezzel maximálisan egyetértek!
Valakinek a tiki-taka unalmas, szerintem a maxon pörgő Barca tiki-taka csodálatos, csak hátra kell dőlni és élvezni a zenekart! :-({|= =D>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára senkialfonz40 2013.03.13. 12:04:04-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.13. 11:33:47

nem olvastam még a mai adagot vissza, nem tudom írta e valaki, de tegnap elég érdekes felállásban játszottunk. valaki erősítsen meg benne, mert 2 infarktus között nem biztos h jol láttam.

------------------------vv----------------------

--------------masche----piqué---------alba--

------------------busi--------------------------

--------------xavi--------------ini--------------

-----alves-----messi----------------pedro--

--------------------------------villa------------

próbáltam nagyjabol pontosan felrajzolni. alves 1000% h nem védőt játszott, mert ha jobb oldalon szerelni kellett, masche, busi, vagy xavi (!) tette meg.

pedro kint a halálban, a holtzónában, labdát sem kapott

villa meg ahogy sokan reméltük, benn a darálóban, legalább 2 védőt lekötve.

jól láttam? :D

amugy fantasztikus volt az egész meccs, mikor villa beverte akkor és ott azt mondtam, hogy nincs az az Isten h mi most kikapjunk.

este úgy pörögtem még mint állat, vmikor reggel 5kor aludtam el :? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
nismopedro
Barça C

2013.03.13. 11:29:47

Először is le a kalapokkal a tegnapi meccs előtt! Mindkét csapat azt játszotta amit kellett. Respect a Milannak is mert ilyen vereség után, így lehozták a meccset, komolyabb durvaságok nélkül sztem nagyon pozitív dolog és egyfajta példa is néhány csapat szamára!

A Barca pedig megmutatta hogy mi is az a foci, jól játszottunk,uraltuk a meccset! A legnagyobb húzás volt Villa középre tétele, lefoglalt 2 védőt, ezzel a többieknek helyet csinálva, a gólja pedig gyönyörű volt! De mindenkiről lehetne még persze sorokat írni! Remélem újra érzik magukban a fiúk az erőt, és hogy ezzel a játékkal ilyen felfogással lehet keresnivalónk!
A legjobbakat mindenkinek!
Kash
Entrenador del Barça

2013.03.13. 11:27:20

bowlinggolyo írta:
Kash írta:Messi hihetetlenül jól játszott, idén ez volt a legjobb meccse(szerintem), és ráadásul mind támadásban, mind védekezésben kivette a részét, ahogyan azt egy csatárnak kell.
Erre csak annyit szeretnék mondani, hogy nézd meg, amikor már 3-0 volt és égetően fontos a védekezés, akkor ő mit csinált. Nos elárulom állt elől és sétált, nem támadta le a labdás embert, pedig ott állt tőle 5 méterre. Szóval sok esetben nem védekezett annyira, amennyire elvárható lett volna, ettől függetlenül nagyon nagy meccset játszott és az a 2 gólja valami ember feletti volt (főleg az első).

Mindenki tisztában van azzal, hogy a Barca milyen kvalitásokkal rendelkezik és ez a meccs után méltán mondhatják, hogy visszatértünk a versenybe. Nagy löketet fog ez a nagy győzelem adni a csapatnak és remélem, ha már a Wembleyben lesz a döntő ismétli a történelem önmagát, akár csak 2 éve.
Milyen tipusú védekezést akarsz te látni egy csatártól?
Mikor van 1 kapus, 4 védő, és egy védekező középpályás.
Persze nem azt mondom, hogy Messi briliánsan védekezik, de véleményem szerint, amennyit hozzátett a meccshez, 2 gól...megbicsájtható az az 5 méter futás, + mire utoléri. :)
Persze neked is igazad van, védekezés még mindig nem az erőssége, ráadásul ez csak az én véleményem volt. 8)
Kash voltam...
Kép
Válasz küldése