Nah, nagyjából végigolvastam a hsz-eket.
Gratula a csapatnak a győzelemhez, és a továbbjutáshoz. Reméljük, ez a forma megmarad.
F.R. savazta végig Villát, hogy eltűnt. Ahogy Pedro is.
Beálltak a darálóba, és elvontak 4-5 embert így. Ez volt a feladatuk. Így Messinek és a többieknek középen ott volt a hatalmas terület.
Kulcs volt, hogy Messi az 5. percben gólt rúgott. A korai gól lendületbe hozta a fiúkat, a Milan ezzel nem tudott mit kezdeni. Éreztem, hogy ha meg lesz a 2 gól, összeomlik totál a Milan. Be is jött.
Villa gólöröme meg.... Egy hatalmas gát szakadt át nála ezzel a góllal, egy ilyen meccsen egy ilyen sorsdöntő gólt rúgni... Nem véletlen, h lehozták: így lehetett őt ünnepelni, és valszeg el is fáradt már.
A távoli lövésekre totál nem voltak felkészülve a milanosok, nem is tudták lereagálni. Hát az első gólnál, ahogy Messi így elrúgta 4!!! védő között....
aztán a másiknál meg... Mexes is és a kapus is a hosszúba várták. Elfelejtették, hogy Messi szereti visszahúzni a rövidbe
A harmadik gólnál meg ki akartak lépni mind lövőkre, mind lesreállítás miatt, de hát elszabták már rendesen.
A végén tudatosan visszaálltunk. A Milan már 5 támadóval jött, de komoly helyzetük nem volt. Adriano remekül állt be, Albat remekül kisegítette, így Alba nyugodtan mehetett fel támadónak. Véleményem szerint Alba sokkal inkább lenne jó egy bal középnek, mint hátvédnek. Mind alkatilag, mind felfogásban is.
Az utolsó 20 percben megmutattuk, hogy mi is tudunk bekkelni, és totálisan kontrázni. Hihetetlen volt, hogy a 4. gólnál a három Milan védőre öt barcás rontott rá.
Valaki említette, hogy a Pep-korszak meccseire emlékeztette. Hát engem is. Úgy tűnik, hogy megtalálták Pep füzetét, vagy esetleg titokban meglátogatta a fiúkat?
Mindenesetre ez a gyors passzos játék fantasztikus volt, a milan csak kergette a labdát. A 3. gól után el is gurult a gyógyszerük, jöttek a realos alattomos odarúgások.
Én azt emelném ki mindenek előtt, hogy végre sikerült a fiúknak önmagukra találni, megvolt a tűz, a hév, a lendület, és ami a legfontosabb:
ÉLVEZTÉK A FOCIT!