Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szőke bula azért nagyon ott van a szeren. Biztos megígérte az összes negrónak, ha nyernek akkor egyenként elmegy velük.Varatrix írta:Csak most nézem. Ez már a meccs közbe beugrott, hogy a milyeink miért nem ugrálnak a leláton mint a majmok? Komolyan akkor nem idegesített ez a kép, de amikor már 3-0 volt az állás beugrott és felhúztam magam rajta. Vannak mentalitás beli külömbségek rendesen.Deus írta:
Nekem erről a képről valami egészen más ugrott be.Varatrix írta:Csak most nézem. Ez már a meccs közbe beugrott, hogy a milyeink miért nem ugrálnak a leláton mint a majmok? Komolyan akkor nem idegesített ez a kép, de amikor már 3-0 volt az állás beugrott és felhúztam magam rajta. Vannak mentalitás beli külömbségek rendesen.Deus írta:
Csak most nézem. Ez már a meccs közbe beugrott, hogy a milyeink miért nem ugrálnak a leláton mint a majmok? Komolyan akkor nem idegesített ez a kép, de amikor már 3-0 volt az állás beugrott és felhúztam magam rajta. Vannak mentalitás beli külömbségek rendesen.Deus írta:
igen, láttam, olvastam.salas9 írta:Nem kell velük foglalkozniVakmacska írta: ...Amúgy El Sahraawy twitteren osztotta meg Messi mezét, és hogy nagyon szépen köszöni
![]()
Még cikk is van róla, mert mindenki csak azt látta a mérkőzés után, hogy Leo nem adta oda![]()
http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... ta-2339355
Nem kell velük foglalkozniVakmacska írta: ...
Hülye haj hülye névStickyFingaz írta:Vakmacska írta:Olvastam ezt Én is odaát.Eléggé gyenge próbálkozás volt Messi befeketítésére.Előbb olvasson utána,aztán rágalmazzon.Amúgy majdnem jól írtad hülyehaj nevét.El Shaarawy.Subinho írta:
Olvastam ezt Én is odaát.Eléggé gyenge próbálkozás volt Messi befeketítésére.Előbb olvasson utána,aztán rágalmazzon.Amúgy majdnem jól írtad hülyehaj nevét.El Shaarawy.Vakmacska írta:ezt írtam én is, de kiemelném, hogy Pedro is ott volt a darálóban, így 4-5 emberke is le volt kötve.Subinho írta:s, hanem Villa szerepe, amely által több tere volt Messinek. Villa sokszor csak ácsorgott elől és ketten mellette kb. 1 méterre, Messi meg teljesen szabadon indulhatott be. ez volt a kulcs.
Amúgy meg a realosok éppen Messit próbálták fikázni, hogy nem adta oda a mezét El Sharawiinak. (remélem jól írtam a nevét)
ezt írtam én is, de kiemelném, hogy Pedro is ott volt a darálóban, így 4-5 emberke is le volt kötve.Subinho írta:s, hanem Villa szerepe, amely által több tere volt Messinek. Villa sokszor csak ácsorgott elől és ketten mellette kb. 1 méterre, Messi meg teljesen szabadon indulhatott be. ez volt a kulcs.
Ja, megtanulták a legújabb photoshopot használnimess2009 írta:na a Madridiak gőzerővel melóztak
tossademar írta: 2. Szerintem nem egy Barca Fan, ezáltal sz..r kommentátor
Lesgól volt, van videó róla, hagy ne keressem elő.mess2009 írta:na a Madridiak gőzerővel melóztak, mivel lehetne a Barca sikerébe randítani és úgy tűnik meg is találták... valami leskamerás felvételt mutogatnak gőzerővel, hogy Messi második gólja les lett volna. én azt látom ezen, hogy a labda még Ini lába előtt van tehát nem lőtte el...egyébként tized másodpercenként változott a helyzet ez nyilvánvaló mocskolódás!
csak az elmúlt napok sztenderdjét hozta, a barcánálvégetértegykorszakkitanultákatikitakaellenszerét+messieltűnt című történetet. volt pár tré meccsünk, mint ahogy az évek során általában mindig ebben az időben, de úgy néz ki, visszataláltak a gyerekek a sárga útra.tossademar írta:...
nem tudom, csak engem zavart megint Faragó??? Elképesztő! ...
Ez a Faragó nem volt ilyen.