Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.16. 12:24:39

sörvirsli írta:A fogadóirodák is már a bajorokat tartják favoritnak
marha nagy tévedés. mindegyik fogadoiroda miket tart esélyesnek a továbbjutásra (kb. 2.00 vs 1.70).

sőt, azt is megnézheted h kit tartanak a végső győzelemre legesélyesebbnek...

http://www.statto.com/football/odds/eur ... gue/winner

őket nem zavarja az a nagy hype ami a bájern körül. amugy meg legyenek csak kikiáltva esélyesnek, nyomja őket a teher a két elbukott döntő után.

multkor irta valaki és marha találó volt: idén mi vagyunk a sötét ló.

tényleg bizom a srácokban, idén már csak 3 meccsre kell összekapni magukat. és hogy leirjam a legnagyobb közhelyet, ha ezen a 3 meccsen (jobb esetben 2-n) tényleg odatesszük és nem lötyögünk, 80% h mi nyerjük a kupát

mostanában a madridisták kedvene azon lovagolni h nyomjuk ezt a nem pörgünk dumát, és erre irják mindig, hogy az ellenfél nem enged pörögni.

ez is egy orbitális baromság, az ellenfélnek vajmi kevés köze van ahhoz h a játékosaink nem futnak, nem mozognak üresbe és nem ég bennük a tűz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
20tek
Jugador del Barça

2013.04.16. 12:17:11

sörvirsli írta: ... A fogadóirodák is már a bajorokat tartják favoritnak.
Melyik fogadóirodák? Én a Bwin-t szoktam nézni, ott még a Barca az esélyesebb (nem sokkal). Persze csak a továbbjutásra, nem a muncheni meccsre, de gondolom te is arról beszéltél.
Csak azért kérdem, mert akkor inkább ott fogadnék a Barcara...
20tek
Jugador del Barça

2013.04.16. 12:10:51

MQuC írta:Kicsit kioktatónak éreztem a hangvételed.
Elnézést, gyakori hibám :oops:
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.04.16. 12:03:04

A legjobb dolog, ami a mostani Barca-val történhet, hogy nem tartják őket favoritnak a Bayern ellen. Lehet, hogy az idei csapat nem villog annyira, mint a korábbi években, de egy pillanatig sem venném a bátorságot, hogy lekezelően nyilatkozzak róluk. Ez a csapat nem felejtett el focizni, a technikai fölény még mindig megvan a csapatban, csak valahogy a korábbi évek harmóniája és egy kis motiváció hiányzik belőlük. Higyjék csak el a bajorok, hogy simán továbbsétálnak rajtunk, csak aztán nehogy nagyon meglepődjenek. Lehet, hogy a Bayern tökéletes csapatként funkcionál, de ha a Barca-nak jó napja van és nagyon akarnak bizonyítani a srácok, nem lennék az ellenfelük helyében.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.16. 11:50:18

Nem szívesen mondom de az utóbbi bő egy évet nézve igen is esélyesebb a Bayern. :(
Az egy dolog,hogy a sok optimistább szurkolónk nem így látja de sajnos ez a helyzet. A fogadóirodák is már a bajorokat tartják favoritnak.
Viszont én a tavalyi EB elődöntő miatt bizakodom:
A német válogatott mindenkit megverve legerősebb csapatnak tűnve jutott a legjobb 4 közé, ekkor jött egy zabolátlan "hülyegyerek" és kb 20 perc alatt kiejtette az egész naconalelfet. (azóta bírom Balotellit :D )
Remélem most is így járnak!
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Renka
Barça B

2013.04.16. 11:02:21

Az utóbbi időben -rám abszolút nem jellemző módon- kezdett szimpatikus lenni a német futball, a német csapatok. Most viszont újra eszembe jut, h anno miért is nem szerettem őket sem válogatott, sem klubszinten... A gőg, a nagyképűség csak előjön újra meg újra...és remélem, h végül ez lesz a vesztük.... :o
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.16. 10:43:05

Egyre több olyan véleménybe futok bele általánosságban, hogy nagyon simán ki fog ejteni minket a Bayern. A következő pár év az ő korszakuk lesz, a mi időnk pedig lejárt stb...

Alapjáraton nem kedvelem a bajorokat, úgyhogy ezen a meccsen nem bírnék elviselni a csapattól semmilyen lötyögést. Eléggé bántani fog, ha kiesünk, mert szerintem még mindig jobbak vagyunk(ha igazán akarjuk is ezt!), de ha már kiesünk, akkor úgy, hogy mindent megtettünk a továbbjutásért. Bízom benne, hogy 180 percig fog pörögni a csapat és kiejtjük őket, megmutatva ezzel, hogy továbbra is előttük járunk!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.16. 10:01:34

Kicsit kioktatónak éreztem a hangvételed.

A csoport meccsek során hat mérkőzést vívnak a csapatok, majd az egyenes kieséses szakaszban, a döntő kivételével két meccsesek a párharcok... Igen, mindenkinek lehet egy rossz meccse. :wink:

Én azt mondom, hogy nem érdemtelenül vannak ott azok a csapatok, akik ott vannak. Anno a Chelsea és az Inter is kivert minket, nem örültem neki, de ők mentek tovább. Aktuális forma szerint akkor ők voltak jobbak. Lehet szerencsének is nevezni, mert az is benne van, de összességében mondom, hogy az aktuális forma alapján idén ezek a csapatok vannak a legjobb négy között, ők jelenleg a legjobb négy csapat.

Mondom, lehet más a véleményünk, csak azért válaszoltam, mert kissé letorkoltál, úgy éreztem. No offense :wink:
Kép
20tek
Jugador del Barça

2013.04.16. 08:57:18

MQuC írta:A legjobban én is azt rühellem, mikor kimondják, hogy ez vagy az a csapat kapta a legkönnyebb ellent a sorsoláson... Valamiért csak ott vannak a négy között. Nincs már gyenge csapat. De szerintem már a negyed vagy nyolcad döntőkben sincsen. Goldoljuk már át: Európa legjobb 16, 8, 4 csapata :roll:
Miért gondolod, hogy mindig a legjobb 4/8/16 csapat kerül be a legjobb 4/8/16 közé? Lehet egy csapatnak egy rosszabb meccse, lehet szerencséje vagy több kapufája, lehetnek sérültjeik és a bírói tévedésekről még nem is beszéltem. Valami idealizált világban lehet, hogy mindig a jobbak kerülnek be, de ott baromi unalmas lehet futball szurkolónak lenni...

Az meg, hogy minden csapat egyformán erős megint egy ostoba közhely. A jobb csapatok ezredszerre is ellövik ezt a szöveget, ami abszolúlt nevetséges pl egy Real - Galata párosításnál. De javaslom pl ezt is: bwin.com
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.16. 08:11:21

A legjobban én is azt rühellem, mikor kimondják, hogy ez vagy az a csapat kapta a legkönnyebb ellent a sorsoláson... Valamiért csak ott vannak a négy között. Nincs már gyenge csapat. De szerintem már a negyed vagy nyolcad döntőkben sincsen. Goldoljuk már át: Európa legjobb 16, 8, 4 csapata :roll:

Amit Magath nyilatkozott, arról pedig jobb nem is szólni. Vagy nagyon nagy baj van a fejében, vagy csak félreforították a nyilatkozatát és erősebbre sikerült, mint ahogy valóban gondolta.
Kép
diagonal
Jugador d'estrella

2013.04.15. 09:38:03

Bestbarca írta:Amúgy tényleg vicces,hogy egyesek fejében milyen kényszerképzetek vannak...Szal azért az aki lesajnálja a Barcát,meg hogy sima lesz,már az elsőn továbbjutnak...Én elhiszem hogy sokan szeretnék látni már a Barca éra végét,és vhol vége is van az "egyeduralmunknak",de továbbra is bőven top3mas csapat vagyunk a világ labdarúgásának mezőnyében...Innentől meg bárki ellen mindíg van esélyünk...

Vhol idén magunkat érzem a "sötét" lónak...Nem olyan meggyőző a játékunk,meg nem megy úgy,de ennek ellenére a csapatban benne van bármi,hatalmas a rutinunk,a legnagyobb,sose esünk kértségbe a végsőkig próbálkozunk ha kell,és a világ legjobb játékosa itt van...

No de majd elválik...Visca el Barca!
Én is valahogy így látom. Tény hogy nincs a csapat csúcsformában és sok a gond, de pont ez mutatja a csapat erejét hogy így, ilyen állapotban, ezzel a tényleg láthatóan labilis védelemmel ( volt alkalmam meggyőződni róla élőben a PSG ellen nemrég ) és a sérült Messivel is a négy között van a BL-ben. Ez azért nem semmi.
A PSG ellen is ugyanez ment, hogy a kinti pozitív ( az eredmény és nem a játék ) 2-2 után is többen azt írták, hát mi lesz itt, nincs esélyünk, meg ilyenek.
A Bayern ellen tényleg nem vagyunk favoritok, Rourának igaza van, de ők sem azok. Van 50-50%, én így érzem.
Messi nagyon kell az biztos, a PSG ellen is látszott mikor bejött minden megváltozott és nem feltétlenül a játéka hanem inkább a pályán való jelenléte miatt. Én azt láttam abban a pillanatban mintha a többiek megnyugodtak volna, hogy ha ott van velük akkor már semmi baj nem történhet és látható volt az átalakulás a csapaton, ritmust váltottak, magabiztosabbak lettek.
Én egyébként azt sem hiszem amit sokan gondolnak hogy itt a Dortmund statisztaszerepre lesz kényszerítve. Simán el bírom képzelni hogy kiüti a Madridot, nincs egyszerűen olyan hogy gyenge csapat a négy között már, akárki akárkit verhet.
Diemond
Barça C
Kapcsolat:

2013.04.14. 13:49:33

visca el barca írta:
Diemond írta:...
hali

én csak arra lennék kiváncsi, hogy nálatok a nagy többség kit szeretett volna inkább elkerülni: minket vagy a margitot?
Inkább a Barcát kerültük volna el, mert a Real ellen mindig jól megy nekünk, tudjuk, mi várható tőlük, és kevesebb kulcsjátékosra kell kettőzött erővel odafigyelni. Viszont egy meccsen (egy esetleges döntőben) már nagyon kemény dió lenne Mourinho csapata, mint ahogy a Dortmunddal sem igazán szeretnénk Londonban találkozni.

A Barcelona kapcsán a mi részünkről az a pozitívum, hogy az elmúlt hat évben mindig a katalánokon keresztül lehetett csak BL-t nyerni, illetve ha most sikerülne továbbjutni, akkor elvileg már nincs erősebb csapat nálunk. Ha pedig még mindig jobb a Barca, akkor az inkább az elődöntőben derüljön ki, mint egy újabb elbukott BL-döntőben...
1974, 1975, 1976, 2001, 201X
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.14. 13:09:00

Diemond írta:...
hali

én csak arra lennék kiváncsi, hogy nálatok a nagy többség kit szeretett volna inkább elkerülni: minket vagy a margitot?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.14. 12:11:35

Mostanában többször nézek Budesliga meccset és abban igazad van, hogy a letámadás komoly fegyver nálatok, viszont ez igaz ránk is. Általában már az ellenfél térfelén visszaszerezzük a labdát és ha jó formában van és sérülésmentes a Busi-Xavi-Iniesta trió nem lesz nálatok túl sokat a labda, ami számotokra nagy hátrány.
Annyiból jobb ellenetek, hogy nem stílusotok beállni kontrára vagy betömörülni. Mi ilyenkor szenvedünk legjobban. A védelmetek tényleg jobb, viszont a mi középső védőinknek nem egy Messit kell majd tartani és ez jelentheti a különbséget. Én Schweinsteiger játékától tartok leginkább ésilletve hogy Gomez seggéről is bepattan a labda.

Az, hogy ki a legesélyesebb a végső győzelemre nehéz megmondani. A Realt azért tenném a második helyre, mert, mind a Barcának, mind a Bayernnek nehéz lesz továbbjutni, viszont aki továbbjut az elvileg esélyesebb lesz a trófeára. Igen, én jobbnak tartom magunkat a Realnál, főleg egy BL-döntőben. Viszont az éremnek is két oldala van, mivel egy meccsen dől el, ezért kiegyenlítettebbek lesznek az esélyek.
Én nem tekintek borúsan a párharc elé. Elég kiegyenlítettebbnek érzem, csak egy hajszálnyival érzem erősebbnek a Bayernt, de azt is a forma miatt. Szerintem rohadt jó meccseknek nézünk elébe, már nagyon várom. Remélem egy igazi ki-ki párharcot láthatunk és nem két széttaktikázott "vezetünk és tömörülünk" meccset.
Forca Barca!!!!
Diemond
Barça C
Kapcsolat:

2013.04.14. 10:33:36

Ha kiesünk, nyilván nem fogom magam itt szomorítani, de ellenkező esetben sem foglak titeket idegesíteni. :wink:

A védelmünk önmagában tényleg nem olyan félelmetes, bár a Kicker osztályzatai alapján Lahm, Dante és Boateng a legjobb három védő idén a Bundesligában. De egyéni hibákra sajnos sokszor képesek, illetve egyelőre Heynckes sem tudja valamiért Van Buytent mellőzni. Bár minden tiszteletem a 35 éves belgáé, aki idén talán élete formájában játszik, de gyorsabb nem lett...

A védekezésünk viszont piszok erős, legtöbbször helyzetig sem jut el az ellenfél, a Juve elleni müncheni meccsen látszott, milyen az, amikor már a csatár (Mandzukic) elkezdi a védekezést. Ennek köszönhető, hogy a bajnokságban 29 bajnokin 13 gólt kaptunk. Negatívum, hogy Mandzu az odavágón nem lesz, Pizarro és Gomez nem képes ugyanerre a kemény letámadásra, de a középpályánk, beleértve Ribéryt és Robbent is abszolút szervezetten támad vissza.
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.14. 10:24:28

Diemond írta:Sziasztok!

Remélem nem gond, ha olykor-olykor mint Bayern-szurkoló hozzászólok a dolgokhoz, úgy mégis érdekesebb. :)
Két hét múlva már úgysem lesz hozzá kedved. :P
Diemond írta:Szerintem az egy törpekisebbség, amelyik azt gondolja, kettős győzelem lesz / első meccsen eldől / sima ügy lesz stb., a túlnyomó többségnek ugyanaz volt a sorsoláskor a reakciója, mint itt: húbazmeg. Az igaz, hogy talán jobbkor nem is kaphattuk volna a Barcelonát, viszont a ti csapatotok az, amelyik a legkiszámíthatatlanabb, mert olyan játékosok vannak elől, akik bármikor bármire képesek. Ergó az, hogy mondjuk rossz formában van a Barca, még nem garancia arra, hogy Messi nem sz*patja meg a védelmünket négyszer Münchenben...
Én is így gondolom, abszolút három (kettő) esélyes ez a párharc. Engem csak a középső védő hiánya aggaszt kicsit, de szerintem a Bayern-védelem sem erősebb, közepén és szélen viszont meglehetősen. Azt sem bánom, h Mandukic nem játszik az első meccsen.
Diemond
Barça C
Kapcsolat:

2013.04.14. 10:10:59

Sziasztok!

Remélem nem gond, ha olykor-olykor mint Bayern-szurkoló hozzászólok a dolgokhoz, úgy mégis érdekesebb. :)

Szerintem az egy törpekisebbség, amelyik azt gondolja, kettős győzelem lesz / első meccsen eldől / sima ügy lesz stb., a túlnyomó többségnek ugyanaz volt a sorsoláskor a reakciója, mint itt: húbazmeg. Az igaz, hogy talán jobbkor nem is kaphattuk volna a Barcelonát, viszont a ti csapatotok az, amelyik a legkiszámíthatatlanabb, mert olyan játékosok vannak elől, akik bármikor bármire képesek. Ergó az, hogy mondjuk rossz formában van a Barca, még nem garancia arra, hogy Messi nem sz*patja meg a védelmünket négyszer Münchenben...

(Ami jó, hogy nem egy fogalmatlan spanyol játékvezető lesz kirendelve, szerintem egy Bayern-BVB-ra simán azt küldött volna az UEFA.
:lol: )
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.04.13. 20:25:32

Amúgy tényleg vicces,hogy egyesek fejében milyen kényszerképzetek vannak...Szal azért az aki lesajnálja a Barcát,meg hogy sima lesz,már az elsőn továbbjutnak...Én elhiszem hogy sokan szeretnék látni már a Barca éra végét,és vhol vége is van az "egyeduralmunknak",de továbbra is bőven top3mas csapat vagyunk a világ labdarúgásának mezőnyében...Innentől meg bárki ellen mindíg van esélyünk...

Továbbá nem olyan szinten teljesítenek jópáran ebben a szezonban mint ami bennük van,de ettől még a legerősebb keret továbbra is nálunk van...Ez is igaz,hogy nagy meccseken idén nem ment,de rendre rossz erőnléti formában értek minket a nagy meccsek,edző nélkül...Vagy épp Messi nem volt...És mégis itt vagyunk a 4ben...Hasonló körülmények között,más nem valószínű hogy 4be lenne...!

És mivel sok volt rendre a sérült,kevés rotáció volt,illetve ezért is volt kevés rotáció,ezért sokan fáradtak a keretben,nem is beszélve még a válogatott meccsekről...Nem tudták kipihenni rendesen a sérülések,játszani kellett...Azért most lesz időnk rápihenni,van edzőnk,és lesz Messi is...Ebben a szezonban nagy meccsen ilyen még nem volt...Azért több nagy meccsen látszottak az erőnléti problémák is a szezonban...A madrid játékosai pl kb másfélszer gyorsabbak voltak a pályán,azért ez eléggé feltűnő volt,hogy itt nem csak fejben van a baj,sőt lehet ott nincs is akkora baj,"csak" nem bírjuk fizikálisan,félsérülten...Kérdés ha végre kicsit pihenünk milyen formába fognak kifutni a kulcsemberek...

Ha csak 20%al jobb formában fog játszani a középpályánk,a Bayernnél sok labda nem lesz...Messinek kérdés mennyire fog menni,deha neki nem megy,akkor is benne van,hogy összehoz nekünk 1-2gólt...Hátul meg fogunk kapni,de Alves észrevette magát,és mostanában rendre visszaér...Azért ez nem mind1,rendre róla kaptuk a gólokat...És ha ez párosul azzal hogy középpályánk jobban játszik,nem ad el annyi labdát,nem lehet úgy lekontrázni minket,akkor egyből kisebb lesz a nyomás a védelmen is...Meg amúgy se kell kétségbe esni mi van hátul,anno Oleguerrel hátul is nyertünk BL-t,aki a valaha volt leggyengébb játékosunk volt...Egész egyszrűen ha nem adjuk el középpályán,és letámadunk elől,akkor ez nme jön ki annyira... Plusz nem szoktunk kétségbe esni bárhogy is alakulnak a meccsek,látszik nagy a rutin...Ebben is magasan a legjobbak vagyunk...

Aki leír minket az mindezeket nem látja,és nem is akarja...Persze értem én rengetegen örülnének ha elbuknánk,unalmas nekik már hogy a Barca a legjobb klubb...Sok mnden fog számítani,mondjuk ez pont nem...ÉS továbbra is tartom,hogy esélyesebb a Bayern...Ha a végső győzelemre kellene most mondani csapatokat,akkor ők a favoritok,második a Real,és csak a harmadik helyen lennénk mi...De a legjobb 4ben bármi lehet...Megremeghetnek a lábak bárhol...A Bl az más tészta,más motivácó...

Vhol idén magunkat érzem a "sötét" lónak...Nem olyan meggyőző a játékunk,meg nem megy úgy,de ennek ellenére a csapatban benne van bármi,hatalmas a rutinunk,a legnagyobb,sose esünk kértségbe a végsőkig próbálkozunk ha kell,és a világ legjobb játékosa itt van...

No de majd elválik...Visca el Barca!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.13. 19:13:33

MG írta:olvasgatom az elődöntőben résztvevő csapatok magyar oldalait és az jön le nekem,h minket szinte sza.ba sem vesznek.olyan szinte dobálóznak azzal,h már minket kiismertek,a taktikánk lejárt,meg van az ellenszer,stb. hogy csak na.én megértem,h mindenki bízik a saját csapatában,de azért ez egy kicsit túlzás...
Nyugi, nekem az osztálytársaim azzal jönnek, hogy sima lesz, oda-vissza megvernek minket, már az első meccsen el fog dőlni. :lol:
Nem baj, Milan elleni visszavágó előtt is ilyen nagy volt a képük, aztán utána már nem ugattak... :roll:
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.13. 17:40:13

Ha azt nézzük ahogy a Barca szerepelt az utóbbi évben akkor abszolút igazuk van!
Melyik nagy csapatot vertük meg az elmúlt 365 napban?A Realt EGYSZER!
Meg volt egy Pep álomcsapatát idéző 4-0 a középszerű Milan ellen,ennyi.
Én mint sokan,a Dortmundnak örültem volna, a Realt akartam a legkevésbé (az elmúlt kb 400 napja ellenük tartó pocsék eredmények miatt kivéve 3-2 szuperkupa).
A BM egy színpatikus és kulturált együttes,jelenleg a világ legerősebb klubcsapata,igen ők azok.
Ez egy kiváló erőfelmérő a katalánoknak,ha kikapunk tőlük akkor remélem a döntőben kb 5-0 ra verik az agresszív antipatikus madridi bandát!
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
MG
Barça B

2013.04.13. 17:27:04

olvasgatom az elődöntőben résztvevő csapatok magyar oldalait és az jön le nekem,h minket szinte sza.ba sem vesznek.olyan szinte dobálóznak azzal,h már minket kiismertek,a taktikánk lejárt,meg van az ellenszer,stb. hogy csak na.én megértem,h mindenki bízik a saját csapatában,de azért ez egy kicsit túlzás...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.13. 16:21:36

a két német csapat nem aprózza el... a bajern 3, a bvb 5-el megy szünetben :lol:
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2013.04.13. 15:42:36

Nem logikus. Nekünk is megvolt a bajnoki cim és pihent 2 -3 hetet a csapat
aztán simán 3-1 re ütöttük a MU-t. Ugyanaz a szitu.
Fecó
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.13. 14:51:54

Mezner2 írta:Szerintem nekünk kifejezetten jól jöhet,hogy a Bayernnek már megvan a bajnokság!
Most 2hétig pihenni fognak,kiesnek kicsit a meccsritmusból a sztárjaik,ami általában egyik csapatnak sem jön jól !
Az a baj, h a mi játékosaink meg úgy vannak kiesve a meccsritmusból, hogy folyamatosan játszanak közben. Ha folytatják azt a focit, amit a Vigo, Rayo, PSG ellen mutattak, nem lesznek sokkal jobban felpörögve, mint a Bayern.
Arról nem is beszélve, h tőlünk meg aztán még bárki lesérülhet ezeken a meccseken, szóval mi sem járunk annyival jobban náluk.
gergo9
Director del Fútbol

2013.04.13. 14:38:36

Annál jobb csapatunk és idényünk már aligha lesz.
Hát szvsz a 10-11es gránátvörös garnitúra mosolyogva tépné cafatokra azt a csapatot.
Két darab igazán komoly ellenfél volt abban az idényben egyik a Chelsea illetve a MU. Mindkettőn természetfölötti szerencse kellett a sikerhez.

A sorsolás természetesen a lehető legrosszabb.
Elsőre 60-40be jósolnám a Bayernnek csapatként sokkal jobbak , nem hiszem hogy a védelem 9hónap betli után képes lesz komoly hiba nélkül lehozni 180percet.
Válasz küldése