Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
marha nagy tévedés. mindegyik fogadoiroda miket tart esélyesnek a továbbjutásra (kb. 2.00 vs 1.70).sörvirsli írta:A fogadóirodák is már a bajorokat tartják favoritnak
Melyik fogadóirodák? Én a Bwin-t szoktam nézni, ott még a Barca az esélyesebb (nem sokkal). Persze csak a továbbjutásra, nem a muncheni meccsre, de gondolom te is arról beszéltél.sörvirsli írta: ... A fogadóirodák is már a bajorokat tartják favoritnak.
Elnézést, gyakori hibámMQuC írta:Kicsit kioktatónak éreztem a hangvételed.
Miért gondolod, hogy mindig a legjobb 4/8/16 csapat kerül be a legjobb 4/8/16 közé? Lehet egy csapatnak egy rosszabb meccse, lehet szerencséje vagy több kapufája, lehetnek sérültjeik és a bírói tévedésekről még nem is beszéltem. Valami idealizált világban lehet, hogy mindig a jobbak kerülnek be, de ott baromi unalmas lehet futball szurkolónak lenni...MQuC írta:A legjobban én is azt rühellem, mikor kimondják, hogy ez vagy az a csapat kapta a legkönnyebb ellent a sorsoláson... Valamiért csak ott vannak a négy között. Nincs már gyenge csapat. De szerintem már a negyed vagy nyolcad döntőkben sincsen. Goldoljuk már át: Európa legjobb 16, 8, 4 csapata![]()
Én is valahogy így látom. Tény hogy nincs a csapat csúcsformában és sok a gond, de pont ez mutatja a csapat erejét hogy így, ilyen állapotban, ezzel a tényleg láthatóan labilis védelemmel ( volt alkalmam meggyőződni róla élőben a PSG ellen nemrég ) és a sérült Messivel is a négy között van a BL-ben. Ez azért nem semmi.Bestbarca írta:Amúgy tényleg vicces,hogy egyesek fejében milyen kényszerképzetek vannak...Szal azért az aki lesajnálja a Barcát,meg hogy sima lesz,már az elsőn továbbjutnak...Én elhiszem hogy sokan szeretnék látni már a Barca éra végét,és vhol vége is van az "egyeduralmunknak",de továbbra is bőven top3mas csapat vagyunk a világ labdarúgásának mezőnyében...Innentől meg bárki ellen mindíg van esélyünk...
Vhol idén magunkat érzem a "sötét" lónak...Nem olyan meggyőző a játékunk,meg nem megy úgy,de ennek ellenére a csapatban benne van bármi,hatalmas a rutinunk,a legnagyobb,sose esünk kértségbe a végsőkig próbálkozunk ha kell,és a világ legjobb játékosa itt van...
No de majd elválik...Visca el Barca!
Inkább a Barcát kerültük volna el, mert a Real ellen mindig jól megy nekünk, tudjuk, mi várható tőlük, és kevesebb kulcsjátékosra kell kettőzött erővel odafigyelni. Viszont egy meccsen (egy esetleges döntőben) már nagyon kemény dió lenne Mourinho csapata, mint ahogy a Dortmunddal sem igazán szeretnénk Londonban találkozni.visca el barca írta:haliDiemond írta:...
én csak arra lennék kiváncsi, hogy nálatok a nagy többség kit szeretett volna inkább elkerülni: minket vagy a margitot?
haliDiemond írta:...
Két hét múlva már úgysem lesz hozzá kedved.Diemond írta:Sziasztok!
Remélem nem gond, ha olykor-olykor mint Bayern-szurkoló hozzászólok a dolgokhoz, úgy mégis érdekesebb.
Én is így gondolom, abszolút három (kettő) esélyes ez a párharc. Engem csak a középső védő hiánya aggaszt kicsit, de szerintem a Bayern-védelem sem erősebb, közepén és szélen viszont meglehetősen. Azt sem bánom, h Mandukic nem játszik az első meccsen.Diemond írta:Szerintem az egy törpekisebbség, amelyik azt gondolja, kettős győzelem lesz / első meccsen eldől / sima ügy lesz stb., a túlnyomó többségnek ugyanaz volt a sorsoláskor a reakciója, mint itt: húbazmeg. Az igaz, hogy talán jobbkor nem is kaphattuk volna a Barcelonát, viszont a ti csapatotok az, amelyik a legkiszámíthatatlanabb, mert olyan játékosok vannak elől, akik bármikor bármire képesek. Ergó az, hogy mondjuk rossz formában van a Barca, még nem garancia arra, hogy Messi nem sz*patja meg a védelmünket négyszer Münchenben...
Nyugi, nekem az osztálytársaim azzal jönnek, hogy sima lesz, oda-vissza megvernek minket, már az első meccsen el fog dőlni.MG írta:olvasgatom az elődöntőben résztvevő csapatok magyar oldalait és az jön le nekem,h minket szinte sza.ba sem vesznek.olyan szinte dobálóznak azzal,h már minket kiismertek,a taktikánk lejárt,meg van az ellenszer,stb. hogy csak na.én megértem,h mindenki bízik a saját csapatában,de azért ez egy kicsit túlzás...
Az a baj, h a mi játékosaink meg úgy vannak kiesve a meccsritmusból, hogy folyamatosan játszanak közben. Ha folytatják azt a focit, amit a Vigo, Rayo, PSG ellen mutattak, nem lesznek sokkal jobban felpörögve, mint a Bayern.Mezner2 írta:Szerintem nekünk kifejezetten jól jöhet,hogy a Bayernnek már megvan a bajnokság!
Most 2hétig pihenni fognak,kiesnek kicsit a meccsritmusból a sztárjaik,ami általában egyik csapatnak sem jön jól !
Hát szvsz a 10-11es gránátvörös garnitúra mosolyogva tépné cafatokra azt a csapatot.Annál jobb csapatunk és idényünk már aligha lesz.