Bestbarca írta:Amúgy tényleg vicces,hogy egyesek fejében milyen kényszerképzetek vannak...Szal azért az aki lesajnálja a Barcát,meg hogy sima lesz,már az elsőn továbbjutnak...Én elhiszem hogy sokan szeretnék látni már a Barca éra végét,és vhol vége is van az "egyeduralmunknak",de továbbra is bőven top3mas csapat vagyunk a világ labdarúgásának mezőnyében...Innentől meg bárki ellen mindíg van esélyünk...
Vhol idén magunkat érzem a "sötét" lónak...Nem olyan meggyőző a játékunk,meg nem megy úgy,de ennek ellenére a csapatban benne van bármi,hatalmas a rutinunk,a legnagyobb,sose esünk kértségbe a végsőkig próbálkozunk ha kell,és a világ legjobb játékosa itt van...
No de majd elválik...Visca el Barca!
Én is valahogy így látom. Tény hogy nincs a csapat csúcsformában és sok a gond, de pont ez mutatja a csapat erejét hogy így, ilyen állapotban, ezzel a tényleg láthatóan labilis védelemmel ( volt alkalmam meggyőződni róla élőben a PSG ellen nemrég ) és a sérült Messivel is a négy között van a BL-ben. Ez azért nem semmi.
A PSG ellen is ugyanez ment, hogy a kinti pozitív ( az eredmény és nem a játék ) 2-2 után is többen azt írták, hát mi lesz itt, nincs esélyünk, meg ilyenek.
A Bayern ellen tényleg nem vagyunk favoritok, Rourának igaza van, de ők sem azok. Van 50-50%, én így érzem.
Messi nagyon kell az biztos, a PSG ellen is látszott mikor bejött minden megváltozott és nem feltétlenül a játéka hanem inkább a pályán való jelenléte miatt. Én azt láttam abban a pillanatban mintha a többiek megnyugodtak volna, hogy ha ott van velük akkor már semmi baj nem történhet és látható volt az átalakulás a csapaton, ritmust váltottak, magabiztosabbak lettek.
Én egyébként azt sem hiszem amit sokan gondolnak hogy itt a Dortmund statisztaszerepre lesz kényszerítve. Simán el bírom képzelni hogy kiüti a Madridot, nincs egyszerűen olyan hogy gyenge csapat a négy között már, akárki akárkit verhet.