2013.04.23. 23:20:05
Nem tudom, hogy a Xavit, Alexist és Bartrat kritizálók mit gondolnak. Xavi és Iniesta támadt ki Messi helyett a védőkre, és egyben zártak is vissza a védekezésnél.(Messinek meg 100%, hogy ki volt adva, hogy csak a labdával gyorsítson rá). Xavi remekül passzolt, Iniestat viszont ma gyengébbnek éreztem. Alexis akkora küzdeni tudásról tett tanúbizonyságot, hogy az valami félelmetes volt tőle. Annyira hajtott, hogy az elmondhatatlan. Nem is játszott rosszul, többször rakta be remekül a labdát a beindulóknak. A csapat egyedüli tagjaként ugrott fel fejelni a támadószekcióból. Megtartotta szinte az összes rápasszolt labdát. Bartra pedig sokkal jobb teljesítményt nyújtott, mint a két BL döntőt és VB döntőt megjárt Piqué, aki ma valami eszméletlen gyenge volt szerintem. Barta talán két alkalommal hibázott, egyszer rosszul helyezkedett, egyszer meg elpasszolt egy labdát. ENNYI.
Az, hogy ilyen teljesítményt nyújtottunk, sajnálatos, viszont nem kell leírni ezt a csapatot. TÉNY nyáron szükség lesz erősítésekre, mert úgy tűnik ez a foci már, CSAK egy BAJNOKI cím megnyerésére lesz elég.
A meccsre szerintem meg igaz, hogy "rosszkor voltunk, rossz helyen". Lehetséges, hogy egy másik meccsen, jobban reagáltunk volna a Bayern remek játékára. Nekem például nagyon hiányzott Puyol jelenléte. Ha ő nincs, nincs aki feltüzelje a csapatot, aki oda b*sszon az asztalra és kiossza a játékosokat. Nem mellesleg taktikai szempontokból is hiányzott, főleg a szögleteknél.
Lehet, hogy most csalódottság uralkodik mindenkiben, de ez már csak jobb lehet és ha valamelyik csapat képes felállni a legmélyebb vereségből, akkor az a Barca.
Visca El Barca!
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."