Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát pont ezaz..Hogy a padon sem volt..Nem értem akkor mire irod ezt az utánna nézést..Alvesnek a középpályán lenne a helye,mert az mindent tud csak védekezni nem..elképesztö nagy focista..de ez igy nem megy..kiscsapatok ellen visszaér,de ilyen szinten ez nem pálya..Pique mellé egy olyan hátvád mint kb T.silva..Neymar elöre..Meg egy Pep kaliberü igazi vezéregyéniség a padra..Ennnyi a recept..És kész ujra a világverö Barca..A sok alibi csatárt meg elküldeni..pezZy írta:Barcaforever2626 írta:Tello aki meg az elmult meccseken ugy ment mint a vonat sehol..Fabregas meg a mélyhütöben..Tito bénitja le a csapatot...ennyi..
Tello a padon se volt.. legalább mielőtt kritizálsz nézz utána. Nem gondolom, hogy Fabre sokat hozzá tett volna ehhez :S Jó lenne, ha mindenki olyan motivált lenne mint Alves :/
mikor játszott jol utoljára?fcbarca78 írta:fiygeljetek. Szerintem el kell gondolkodni azon, hogy mi a cél. évente valamit behúzni ( vagy ott lenni a közelében) kupa vagy bajnokság? Vagy egyeduralkodóvá tenni a barcát megint. Az utobbi nem megy félmegoldásokkal. Sokan véditek xavit: Mondjátok meg azt, hogy nagy meccsen ( BL vagy Real) mikor játszott utoljára jól????? Mert ő egy irányító középpályás, aki a fociban a csapat lelke ( neki kell h nagy meccse legyen. Szóval akkor mégegyszer nagy meccsen mikor játszott utoljára jól? Ezen el lehet gondolkodni, és tovább is lehet gondolni a sztoritFacsy írta:jobban felidegesítettem magam a fórumon mint meccs közbenelküldeni Xavit? Titot??:D vagy Bartrát????
az nem szégyen hogy kikaptunk ilyen durván nem is tudom mióta elöször egy ilyen Bayern ellen de hogy egyes "szurkolok" ilyeneket irnak komolyan elgondolkodtat
ne vicceljetek már. az biztos hogy nem az év teljesítménye volt a Barcának ez a 93 perc de a fő gond ott volt hogy nagyon brutális volt az ellenfél. Tito nem értettem ugyan mért nem cserélt, én Alexist hoztam volna le de nem én ülök a kispadon hálistennek. Az hogy kaptunk lesgolt még nem mentség arra hogy 2 kapura rúgásunk volt. El kell fogadni hogy über brutál a Bayern ( nem is értem minek oda Pep. imádom Pepet de mi baj ezzel az furcsa nevű furcsa fejű edzővel nem tom [ semmi rossz indulat] ) A Bayern legalább megmutatta hogy játszva is lelehet győzni minket és meg lehet mutatni cselzinek. Ez kevésbé zavar mint a tavalyi elődöntő vagy a Real elleni bukta. Lényeg a lényeg
ne akarjuk már elküldeni a fél brigádot főleg ne Xavit meg Titot
mert ez haláli
rendet kell rakni, ki kell elemezni a németeket és Camp Nouba 4-0 után már hosszabitás után bármi történhet
én lehet hülye vok de bizom benne picit. Ha viszont bejut a Bayern a döntőbe akkor nyerjen. főleg Madrid ellen.
Fáj de nincs világvége. Visca el Barca
az egész topicból ezt a mondatot tudnám kiemelni.csababarca írta:Azért kicsit sajnálom,hogy a bayern a döntőben majd levizelt bokával, remegő lábakkal fog futkározni,és vereséget szenvedni a madridtól.
nem mondtam, hogy miatta estünk ki, csak megjegyeztem, hogy kritikán aluli volt a teljesítménye. Ilyen szinten, ilyen tétnél azért már elég sok hiba.vlxe írta:Azért te is érezheted, hogy alapjaiban véve a fő gondot nem Viktor okozta nekünk, hanem az, hogy nem láttuk a Bayern kapuját... ez a baj sajnos... persze más kérdés, hogy lehetett volna itt tiziket is osztaniRobcsyy írta:Azért az komoly, hogy nem foglalnak állást Viktor teljesítményéről sport1-en...
Faragón nem lepődök meg, ő annyira elvakult , hogy az valami hihetetlen.
Barcaforever2626 írta:Tello aki meg az elmult meccseken ugy ment mint a vonat sehol..Fabregas meg a mélyhütöben..Tito bénitja le a csapatot...ennyi..
fiygeljetek. Szerintem el kell gondolkodni azon, hogy mi a cél. évente valamit behúzni ( vagy ott lenni a közelében) kupa vagy bajnokság? Vagy egyeduralkodóvá tenni a barcát megint. Az utobbi nem megy félmegoldásokkal. Sokan véditek xavit: Mondjátok meg azt, hogy nagy meccsen ( BL vagy Real) mikor játszott utoljára jól????? Mert ő egy irányító középpályás, aki a fociban a csapat lelke ( neki kell h nagy meccse legyen. Szóval akkor mégegyszer nagy meccsen mikor játszott utoljára jól? Ezen el lehet gondolkodni, és tovább is lehet gondolni a sztoritFacsy írta:jobban felidegesítettem magam a fórumon mint meccs közbenelküldeni Xavit? Titot??:D vagy Bartrát????
az nem szégyen hogy kikaptunk ilyen durván nem is tudom mióta elöször egy ilyen Bayern ellen de hogy egyes "szurkolok" ilyeneket irnak komolyan elgondolkodtat
ne vicceljetek már. az biztos hogy nem az év teljesítménye volt a Barcának ez a 93 perc de a fő gond ott volt hogy nagyon brutális volt az ellenfél. Tito nem értettem ugyan mért nem cserélt, én Alexist hoztam volna le de nem én ülök a kispadon hálistennek. Az hogy kaptunk lesgolt még nem mentség arra hogy 2 kapura rúgásunk volt. El kell fogadni hogy über brutál a Bayern ( nem is értem minek oda Pep. imádom Pepet de mi baj ezzel az furcsa nevű furcsa fejű edzővel nem tom [ semmi rossz indulat] ) A Bayern legalább megmutatta hogy játszva is lelehet győzni minket és meg lehet mutatni cselzinek. Ez kevésbé zavar mint a tavalyi elődöntő vagy a Real elleni bukta. Lényeg a lényeg
ne akarjuk már elküldeni a fél brigádot főleg ne Xavit meg Titot
mert ez haláli
rendet kell rakni, ki kell elemezni a németeket és Camp Nouba 4-0 után már hosszabitás után bármi történhet
én lehet hülye vok de bizom benne picit. Ha viszont bejut a Bayern a döntőbe akkor nyerjen. főleg Madrid ellen.
Fáj de nincs világvége. Visca el Barca
Nem lepődnék meg ezen egyáltalán.csababarca írta:Azért kicsit sajnálom,hogy a bayern a döntőben majd levizelt bokával, remegő lábakkal fog futkározni,és vereséget szenvedni a madridtól.
fa* az magadról jutott eszedbe, ugye? csak ennyire tartod magad? gyönyörű önképkistotti írta:Mondjuk ki: Bal.asz vagy. Xavit elküldeni. Nem is értem minek vagy a világonfcbarca78 írta:te lehetsz az az okos aki szerint minden rendben van, ugye?visca el barca írta: ajjaj... indul a championship manager
Már bocsi, de szerintem ez hatalmas nagy butaságvisca el barca írta:25 évesen nyert már 5 bajnokságot, 2 kupát, 5 spanyol szuperkupát, 3 bl-t, 2 szuperkupát, 2 világkupát. van neki 4 aranylabdája, rekordot rekordokra halmozott, nincs motivációVakmacska írta:Ma a kollégám mondta, hogy Messi nevetgélt az edzésen. Csak este nehogy sírjon. Hát remélem sírni fog.
mint ahogy az egész csapat jó lakott. legtöbbjük halálra nyert magát mindennel amivel lehetett (a spanyolok meg még ugye eb, vb). ilyenkor azért durva nehéz bárkit is motiválni.
ott van csóri madrid szerencsétlenek évek ota semmi ,néha egy-két bajnokság leesett, persze h harapnak idén mint állat.
Azért te is érezheted, hogy alapjaiban véve a fő gondot nem Viktor okozta nekünk, hanem az, hogy nem láttuk a Bayern kapuját... ez a baj sajnos... persze más kérdés, hogy lehetett volna itt tiziket is osztaniRobcsyy írta:Azért az komoly, hogy nem foglalnak állást Viktor teljesítményéről sport1-en...
Faragón nem lepődök meg, ő annyira elvakult , hogy az valami hihetetlen.
Mondjuk ki: Bal.asz vagy. Xavit elküldeni. Nem is értem minek vagy a világonfcbarca78 írta:te lehetsz az az okos aki szerint minden rendben van, ugye?visca el barca írta:ajjaj... indul a championship managerfcbarca78 írta:Xavi, Pedro, Alexis, Villa, VV, Bartra el kell, hogy menjen. És jönnie kell Neymarnak, és pár komoly játékerőt képviselő játékosnak