Na akkor srácok a "nem kell károgni mert a csapat nem gálázik a Rayo meg a Celta ellen" ill. "mekkora nagyképű rohadék a Bayern h azt gondolják h lesimáznak minket" emberek remélem ma önkritikát gyakorolnak, és akkor azt hiszem nem is maradunk itt olyan sokan ma este
Pár dolog:
-úgy baromi nehéz gólt lőni, h nem passzolunk előrefelé. Ha egyszer Sanchez vagy valaki elindul, előre kell rúgni neki a labdát és kész. Talán egy labdára ha emlékszem, amit a Bayern 16-osán belülre sikerült tenni. Nem akartunk gólt lőni, hát nem is lőttünk. Ennyire elrettentő példát nem is lehetne állítani arra, h mennyire a 66%-os labdabirtoklásért tud játszani a csapat és mennyire nem a gólért
- fáj ezt kimondani, de Xavi baromira kevés a középpályás védekezéshez. A 4. gólnál Iniesta a 16-oson belül volt, amikor ő a félpályánál sétál. Tekintve, h a mai teljesítményét Cesc v Thiago is lehozta volna, ellenben mind2nek komoly védőmunkája van hozzá képest, én nem igazán látom nélkülözhetetlennek a továbbiakban. (Kivéve persze ha gólt akarunk rúgni, ld. fent)
szerk.: mondjuk Busquets nevét sem hallottam sokat...
- ilyen egy Darwin-díjas edzőt, mint Tito, régen láttam. 45 perc kellett neki, h rájöjjön, h át kéne váltani az egyetlen felállásra, ami működött ezeken a meccseken, magyarul Sanchez be centerbe, Pedro ki balra, és Alexis 10 perc alatt több labdát látott, mint az egész első félidőben. (Bakker egyébként sajnálom, h ennyire vak edzője van, mert ezen a poszton elképesztő dolgokat tudna művelni az agilitásával, csak néztem, amikor a 190 centis benga állattal a nyakában lazán átvett és megtartott egy kirúgást) A cseréket (ill. azok hiányát) már nem is mondom.
- Messi (no comment)
Volt különbség a két csapat között, de nem ennyi. Valamennyire ez vigasztal is, viszont sajna ezekkel a dolgokkal sikerült megint megszívatnia annyira magát a csapatnak, h közé kerülhetett ez a 4 gól, és ez nagyon idegesít.
szerk.: ja azért pozitívumok is, első félidőben Pedro-Alves részről legalább volt valami játék, utóbbi nálam simán a csapat legjobbja volt