Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban, átírom!S.Agüero írta:2-2-vel ők nyerik a kupát, nem?Stalkyard írta:Szoros, sokgólos meccset várok, szerintem most már minimális puhatolózás sem lesz egyik csapat részéről sem, mindenki mindent bele fog adni. Szerintem nehezen, de behúzzuk, egy gólos különbséggel, vagy döntetlen után hosszabbításban. Tippem 3-2, vagy 2-2.
2-2-vel ők nyerik a kupát, nem?Stalkyard írta:Szoros, sokgólos meccset várok, szerintem most már minimális puhatolózás sem lesz egyik csapat részéről sem, mindenki mindent bele fog adni. Szerintem nehezen, de behúzzuk, egy gólos különbséggel, vagy döntetlen után hosszabbításban. Tippem 3-2, vagy 2-2.
Pedig már van Like gomb is.Zolee23 írta:Egyetértek.visca el barca írta:sokkal jobban örülnék ha fabregas kezdene xavi helyén, meg neymar pedro helyén
Úgy értettem én, ahogy te is, az első felállás volt a nyerő.kristop írta:mármint az oké, hogy song és busquets is pályán voltS.Agüero írta:Igen, én emlékszem, 2 védekező középpályással játszottunk az utolsó percekben.
de arra gondoltam, hogy ilyen volt-e felállás
---song----busi---
-------iniesta-----
vagy ilyen
----------song--------
busquets-----iniesta
csak mert a kézmozdulatokból az elsőt tippelném és itt a fórumon eléggé sokan szeretnék látni azt a felállást (én nem).
mármint az oké, hogy song és busquets is pályán voltS.Agüero írta:Igen, én emlékszem, 2 védekező középpályással játszottunk az utolsó percekben.
Igen, én emlékszem, 2 védekező középpályással játszottunk az utolsó percekben.kristop írta:
nem emlékszem már az utolsó percekre, de itt song a sokak által várt két vkp felállást mutatja businak? hogy úgy álljanak fel?
szerintem: amit a Levante ellen meg LEHETETT tenni azt NEM TUDTA megtenni sem a csapat de főként néhány játékosunk! nem zárom ki persze a mentális hiányosságot sem de az mindegy, az is része egy-vagy több- játékos erejének, lásd: hogy Piquét, Alvest,Busquest tisztán megverték nem egyszer futó gyorsaságban, hogy Messi, Pedro Alexis cseleit többnyire hatástalanították,....stb.Lionel85 írta:Amilyen jó volt a Levante elleni mészárlás, olyan enervált az Atlético elleni meccs. Ötlettelen volt a csapat, nem pörgött 100%-on, ez nagyon meglátszott a csapat teljesítményén. Pedro játékát nézve sokszor az volt az érzésem, hogy egy helyben toporog. Amikor megkapta a labdát, azonnal figyeltek rá a védők, nem volt területe elvinni a labdát a szélen, a 16-ost alig tudta támadni, abszolút jogos volt a cseréje. Messi is el volt tűnve, sokszor a kezdőkörig kellett visszajönnie labdát szerezni, mert egyszerűen a középpályások képtelenek voltak megjátszani őt. És ez az Atlético érdeme volt. Jól játszottak, Diego Costa egy durva, néhol alattomos játékos, de pont ez az erőszakosság, ez a küzdőszellem emeli az Atlético egyik legjobbjává.
Villának nagy gratuláció a góljáért, az első félidőben nagyon pörgött, hogy megmutassa excsapatának, hogy kár volt eladni, de sokkal többet nem tudott hozzátenni az Atlético játékához. Szép gól volt.
Korrekt értékelés, egyetértek. Alexis valóban jó volt, de nálam Mascherano volt tegnap a legjobb.noname írta:Kemény meccs volt. Igazi rangadó. Az Atletico lúzer középcsapatból igazi nagycsapattá vált Simeone alatt. Az 1-1 teljesen reális eredmény. A Madridiak tudják, hogy a bajnokságra sok esélyük nincs, így a kupákra hátjanak. Látszott ez ma is. Hihetetlen motivációval és akarással léptek pályára, miközben a mieink inkább az előszezon utolsó meccseként tekintettek erre a meccsre. Szerencse is kellett ahhoz, hogy az Atletico vezetést szerezzen. Az a Villa lövés 10ből 1x ha sikerül ennyire jól, de megérdemelték. A nagy akarásnak lett hátulütője is. Azt a rettenetes nyomást és futást nem bírták sokáig, kb a 60. percre kifúltak. Ekkor teljes mértékben átvettük a meccs irányítását. Az egyenlítés is megérdemelt volt. A meccs végére a mieink is kifáradtak, az utolsó 5 percben már mind2 csapat a sípszót várta. Az 1-1 reális eredmény. Az Atletico megérdemelte a vezetést, a meccs végén pedig megérdemelt volt az egyenlítés és még a győzelem is meglehetett volna.
Remek kis rangadó volt. Tavaly szezon végén ugyanezt tuti elszúrjuk.
Tata alatt erősebb lesz a nyomás az ellenfeleken, egyúttal Messi némileg mintha hátrébb játszana. Jó lesz ez, de még kell idő a csapatnak, hogy felvegye a ritmust. Most például ahogy a madridiak fáradtak el, úgy játszottak a mieink egyre jobban(gyorsabb, pontosabb passzok).
Az eredmény igazából tökéletes. Hazai pályán meg kéne nyerni a Szuperkupát.
Neymar jól játszott, Sanchez volt sztem a legjobb emberünk, Messiért kár, de még szerencsére szezon eleje van és lehet jegelni addig, míg teljesen rendbe jön.