Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

támaszkodó combját talpalta telibe ...Dr.Dre írta:Hogyhogy? Masch miatta sérült meg vagy mi? nem láttam az esetet...Yokozuna írta:Az ámokfutó Busquetsnek köszönhetően egy sérülés, ami nagyon nem jött jól.
Ja, talppal beleszállt a comjába.Dr.Dre írta:Hogyhogy? Masch miatta sérült meg vagy mi? nem láttam az esetet...Yokozuna írta:Az ámokfutó Busquetsnek köszönhetően egy sérülés, ami nagyon nem jött jól.

Úgy látszik Tata nem nagyon akarja megbontani középen a védelmet. A borítékolható kezdő, leszámítva, hogy egy mesterhármas után nem sokan padoznak a következő meccsen. Pedronak ez most összejött.visca el barca írta:hivatalos:
Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Sergio Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis, Neymar y Messi

Miért bántottál volna meg?Messidona10 írta:Először is szeretném leszögezni, hogy nem kötekedésnek szánom a mondandómat, és elnézést kérek, ha megbántalak vele. Már rengeteg embertől olvastam/hallottam ezt a színvonallal foglalkozó gondolatot.Dave87 írta: A tegnapi Rayo-ban pl. egyetlen épkézláb játékos nem volt, még egy kiöregedett róka sem, aki legalább minőséget képviselt volna. Senki.
Tegnap sikerült lehúzniuk a saját szintjükre, a 0:4 csalóka.