Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
támaszkodó combját talpalta telibe ...Dr.Dre írta:Hogyhogy? Masch miatta sérült meg vagy mi? nem láttam az esetet...Yokozuna írta:Az ámokfutó Busquetsnek köszönhetően egy sérülés, ami nagyon nem jött jól.
Ja, talppal beleszállt a comjába.Dr.Dre írta:Hogyhogy? Masch miatta sérült meg vagy mi? nem láttam az esetet...Yokozuna írta:Az ámokfutó Busquetsnek köszönhetően egy sérülés, ami nagyon nem jött jól.

Úgy látszik Tata nem nagyon akarja megbontani középen a védelmet. A borítékolható kezdő, leszámítva, hogy egy mesterhármas után nem sokan padoznak a következő meccsen. Pedronak ez most összejött.visca el barca írta:hivatalos:
Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Sergio Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis, Neymar y Messi

Miért bántottál volna meg?Messidona10 írta:Először is szeretném leszögezni, hogy nem kötekedésnek szánom a mondandómat, és elnézést kérek, ha megbántalak vele. Már rengeteg embertől olvastam/hallottam ezt a színvonallal foglalkozó gondolatot.Dave87 írta: A tegnapi Rayo-ban pl. egyetlen épkézláb játékos nem volt, még egy kiöregedett róka sem, aki legalább minőséget képviselt volna. Senki.
Tegnap sikerült lehúzniuk a saját szintjükre, a 0:4 csalóka.

Először is szeretném leszögezni, hogy nem kötekedésnek szánom a mondandómat, és elnézést kérek, ha megbántalak vele. Már rengeteg embertől olvastam/hallottam ezt a színvonallal foglalkozó gondolatot.Dave87 írta: A tegnapi Rayo-ban pl. egyetlen épkézláb játékos nem volt, még egy kiöregedett róka sem, aki legalább minőséget képviselt volna. Senki.
Tegnap sikerült lehúzniuk a saját szintjükre, a 0:4 csalóka.
nekem ez pont nagyon tetszik, hogy a cesc, iniesta, fabregas hármas folyamatos variálásban van egymással. amióta jött fabregas ezt mondta pep, meg tito is, de a végén mindig az volt, hogy iniesta és xavi kezdett a lényegi meccseken, fabregas meg a kevésbé fontosakon. most úgy tűnik, hogy tényleg folyamatosan rotációban vannak. ez talán jó xavinak, mert nem fog teljesen kifulladni, jó lehet fabregasnak, mert fontosabbnak érezheti magát, és most jó nekünk, mert iniesta meg se közelíti az igazi önmagát jelenleg.mess2009 írta:azt rettenetesen sajnálnám, ha Iniestát valami rotációs alapba degradálná Tata, még akkor is ha most bajok vannak vele, különösen mert ugye folyik az alku a klubbal!(lehet, hogy így akarják elbizonytalanítani a menedzserét?)