Pellegrini ezt nagyon elszabta, de ez legyen az ő bajuk.
Szerintem Tata nem döntött rosszul. Igaz, hogy a piros után nagyon meg voltak zavarodva, de ezt nem tudtuk kihasználni.
Én sem szívesen láttam, hogy ennyire visszaállunk, de teljesen érthető, főleg idegenben. Nyilván így utólag, hogy nyertünk 2:0-ra könnyű azt mondani, hogy miért nem küldte előre őket, de kíváncsi lennék, akkor mit mondanának azok a kedves fórumozók akik itt hőzöngenek ezért, ha elindulunk, aztán kontrákból kapunk 1-2 gólt. Akkor meg az menne, hogy miért nem lehetett nyugodtan, visszafogva játszani az előny birtokában. Utólag mindig okos az ember.
Örüljünk, hogy ilyen fosós játékkal kétgólos előnnyel várhatjuk a visszavágót hazai pályán.
Ez tényleg gáz. Meccs előtt mindenki be volt sz@rva, meg tök mindegy milyen játékkal, csak ne kapjunk ki, most meg hülye, beszari Tata.
Nem volt egy szemkápráztató meccs, de okosak voltunk, mindenki alárendelte magát a csapatnak, még Messi is (talán kicsit túlságosan is) és ne felejtsük, hogy idegenben játszottunk.
Neymar nagyon jól szállt be, agilis volt, színt vitt a játékba és mellesleg kiosztott egy gólpasszt.
Ezzel együtt a továbbjutás nem dőlt el, nagyon oda kell figyelni a visszavágón is.
Nem tudja valaki hány Barca-szurkoló volt kint, mert hangjuk az volt.