Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
talán a real. egyébként ez bizonyítja, hogy még mindig be van tojva az összes csapat ellenünk. hiába mondják h igy leáldozott a csapat csillaga meg úgy, továbbra is mindenki bekkel ellenünk ahogy csak tud.csababarca írta:Én írtam,és most is tartom. Egyedül a Bayern játszott úgy ellenünk,ahogy mások ellen is, illetve a real amikor 3-1re nyertek a Camp Nouban. Más nem nagyon jön ki ellenünk úgy,hogy a saját játékukat akarná játszani.visca el barca írta: kb mindennel egyetértek, nagyon jol leirtad h mit gondolok.
tegnap olvastam talán az élő topicban, h lényegében még mindig az van, hogy elmegyünk egy csapathoz és az ellennek kell alkalmazkodnia hozzánk, még a félelmetes mancity is taktikát váltott...
Én írtam,és most is tartom. Egyedül a Bayern játszott úgy ellenünk,ahogy mások ellen is, illetve a real amikor 3-1re nyertek a Camp Nouban. Más nem nagyon jön ki ellenünk úgy,hogy a saját játékukat akarná játszani.visca el barca írta: kb mindennel egyetértek, nagyon jol leirtad h mit gondolok.
tegnap olvastam talán az élő topicban, h lényegében még mindig az van, hogy elmegyünk egy csapathoz és az ellennek kell alkalmazkodnia hozzánk, még a félelmetes mancity is taktikát váltott...
és? hány kapura lövésünk volt az első félidőben? egy? semmire nem mentünk a labdabirtoklással. max annyit értünk el, hogy a city nem tudott építkezni. ha nincs a kiállítás, akkor simán lehetett volna 1-0, 1-1, 0-1, bármiMQuC írta:egyáltalán nem játszottak rosszul, sőt, első fél órában City nem ért labdába (27%), egyből visszaszereztük a labdákat tőlük.
PSG meccset nézted?Maxi írta:hát emberek, nem semmi állatfaj a szurkoló...
nagyon sokat bíráltam idén a csapatot, az ok is meg volt rá, de a tegnap esti előtt le a kalappal.egy percig nem volt kérdés, hogy ki nyeri ezt a meccset(pedig ugye kiüt minket a city...az erős PL...vagyis inkább sok hasonló képességű PL)
Valószínűleg annyit akart, hogy semmi kockáztatás, biztonságos védekezés és aztán majd elől a végén talán sikerül bepiszkálni egy gólt és 1-0-al jöhetnek a Nou Campba. Még az sem biztos, hogy nem így lett volna egyébként, de jött Messi meg a 11-es. Sőt, ha 0-0 a vége akkor sem vagyok meggyőződve róla egyáltalán, hogy azzal mi óriási lépéselőnybe kerültünk volna, sőt.visca el barca írta:amugy pellegrini nagyon elszabta, nem is értettem, hogy mit akart ezzel a nyuszi taktikával. a 11-esig amugy nullán játszottunk, konkrétan egy kapura lövésünk volt. ha nincs a kiállítás, sztem nem nyertünk volna...
látod tudsz Te jó hsz-t is írnisjd írta:Megint az a helyzet, hogy utólag könnyű okosnak lenni, hogy milyen zseniális taktika meg minden, de a kiállításig pont annyi közünk volt a meccshez, mint a Citynek. Gyakorlatilag mindkét csapat úgy ment ki a pályára, hogy szépen lepörgeti az órát, és várja, hogy a másik mikor csinál valami hülyeséget, már a kezdők is ezt tükrözték. Mi jöttünk ki jól ebből, az első félidőben nem egy City-akció volt, ami azon halt el, hogy az embereik egy egyeneset nem bírtak rúgni a labdába, Demichelis meg feltette a pontot az i-re. Mondjuk a City meg is érdemli, ha 600 millió kidobása után még mindig ilyen Demichelis meg Navas szintű emberek rohangálnak náluk.
Mindenesetre ezt inkább a City vesztette el, mintsem mi nyertük meg. De olyan szempontból tényleg dicséret illeti a csapatot, hogy koncentráltak voltak, nem hibáztak be, hanem meghagyták ezt az ellenfélnek.
Nekem az olézás tetszett a vége felé:-) Tényleg nincs semmiféle bíztatás gyakorlatilag a Nou Campban, tavaly a PSG szurkolókat lehetett csak hallani a negyeddöntőben mikor ott voltam, max. mikor pályára lépett Messi akkor azért megélénkült a stadion. Pedig milyen hangulatot lehetne csinálni 80-90ezer szurkolónak.sjd írta:Én is azt figyeltem, hogy Camp Nouban nincs ilyen biztatás, mint ami itt volt. Lehet, hogy kijött egy rakás MU drukker, betanulták a Barca-himnuszt, aztán azért volt hangulat.Chino írta: Nem tudja valaki hány Barca-szurkoló volt kint, mert hangjuk az volt.
Nekem nem az okos, fegyelmezett labdatartással van bajom. Úgy éreztem, egy null után nagyobb koncentráltsággal lezárhattuk volna a meccset, de nem mindenki gondolta így a csapatból.Chino írta:...
Szerintem ez azért kicsit túlzás, még ha rejlik is benne igazság. Két dolgot emelnék ki:MikeTyson írta:Ez annak is volt köszönhető, hogy a spori nem engedte a test a test elleni harcot. Konkrétan amit a city megszokott a pl-ben. Így meg nekik elég nehéz volt... Kicsit visszagondolsz, hogy a bayern ellen, hogy pattantatok le Müllerékről ùgy, hogy a síp csendbe volt rájösz, hogy ez a bíró szétfùjta a meccset. Ez igazából nektek kedvezett. Ettől független ezt a meccset tùltaktikázta Pelle...corol írta:Eddig arról szóltak a hírek, hogy könnyű volt a bajnokságban a Barcának rugdosni a "nevesincs" csapatok ellen a gólokat, majd jön a City, Manchesterben, ahol még sohasem győztünk és ebben a városban még Messike sem rúgott gólt.
Erre mi történt? A Premier abszolút fizikai fölényben lévő top csapatát egyszerűen lefociztuk a pályáról, A középpályánk szétfutotta őket, a meccs nagyobb részében keresték a labdát. Közben a Barca 50-60%-os erőbedobással játszott, az utolsó 20 percben meg 10%-on üzemelt. Persze lehetett volna 4-et rúgni, de szombaton is bajnoki van.
Legyünk elégedettek, a továbbjutás minden bizonnyal a zsebben.
Amúgy jó lenne a Messi-Neymar párost - végre együtt - 90 percig a pályán látni. Tudjatok már örülni egy sikernek!
Akkor tegyél fel egy kérdést. Nekikmegyünk és kontrából kapunk 1 ne 'adj Isten 2 gólt, mert bőven benne van a pakliban.Yaya(07-10) írta: én megléptem volna a Xavi-Neymar cserét, és megpróbálom addig ütni a vasat, amíg meleg. Persze a végén lőttünk még egyet, de ha csak 0:1 maradt volna bőven lehetne hiányérzetünk.
Én is azt figyeltem, hogy Camp Nouban nincs ilyen biztatás, mint ami itt volt. Lehet, hogy kijött egy rakás MU drukker, betanulták a Barca-himnuszt, aztán azért volt hangulat.Chino írta: Nem tudja valaki hány Barca-szurkoló volt kint, mert hangjuk az volt.
Ez annak is volt köszönhető, hogy a spori nem engedte a test a test elleni harcot. Konkrétan amit a city megszokott a pl-ben. Így meg nekik elég nehéz volt... Kicsit visszagondolsz, hogy a bayern ellen, hogy pattantatok le Müllerékről ùgy, hogy a síp csendbe volt rájösz, hogy ez a bíró szétfùjta a meccset. Ez igazából nektek kedvezett. Ettől független ezt a meccset tùltaktikázta Pelle...corol írta:Eddig arról szóltak a hírek, hogy könnyű volt a bajnokságban a Barcának rugdosni a "nevesincs" csapatok ellen a gólokat, majd jön a City, Manchesterben, ahol még sohasem győztünk és ebben a városban még Messike sem rúgott gólt.
Erre mi történt? A Premier abszolút fizikai fölényben lévő top csapatát egyszerűen lefociztuk a pályáról, A középpályánk szétfutotta őket, a meccs nagyobb részében keresték a labdát. Közben a Barca 50-60%-os erőbedobással játszott, az utolsó 20 percben meg 10%-on üzemelt. Persze lehetett volna 4-et rúgni, de szombaton is bajnoki van.
Legyünk elégedettek, a továbbjutás minden bizonnyal a zsebben.
Amúgy jó lenne a Messi-Neymar párost - végre együtt - 90 percig a pályán látni. Tudjatok már örülni egy sikernek!