2014.02.23. 12:24:57
A vicc az egészben az, hogy mindenki szídja a felállást.
Pedig az egyenlítő gólig (sajnos csak öt perc volt) ezzel a felállással is képesek voltak a játékot úgy, hozni, ahogy az elvárható ettől a csapattól. De sajnos az egyenlítő gól után megálltak, mintha minden rendben lenne. Jól emlékszem, hogy a Valencia ellen volt ugyanez a produkció? Csak ott ment 35-40 percig a foci, aztán mintha elvágták volna. Mintha varázsport szívtak volna be, vagy nem tudom... Ez nem tudom, hogy mennyiben az edző hibája, de az biztos, hogy ezt a gárdát csak egy-egy meccsre képes ő is csak felrázni. Tito is képtelen volt rá, de neki ott volt a betegsége is.
Lehet, hogy Pep emiatt ment el. Ő már pedzegette a változtatást, Cuenca - Thiago párost egyre többet játszatta, Xavi-Ini kárára.
Valószínűleg ez nem tetszett a vezetésnek.
Kíváncsi vagyok, mi lesz akkor, ha Xavi is visszavonul.
Sajnos Tatára hárult az a "hálátlan" szerepkör, hogy változtasson. Csakhogy a vezetőség olyan fiatalokat küldött el a csapattól, akik meghatározhatták volna az új Barca arculatát. Thiago nagy érvágás, Cuenca is ígéretes volt, Delofeou szerencsére csak kölcsönbe ment el.
Tata meg kénytelen a totál tapasztalatlan fiatalokból meríteni úgy, hogy közben elvárás az eredmény is.
állítom, hogy ha Pep marad, akkor Montoya és Bartra mára teljesen beépült volna a csapatba, Thiago marad, és lett volna véve egy védő is.
Aztán még itt van ez a herce-hurca Neymar révén is. Mint kiderült, 100 milla ment el rá, amiből bizony lehetett volna venni egy komoly, erős védőt is, és egy elég jó csatárt is mellé.
Biztos ez is kijön az öltözőben, még ha nem is beszélnek kifele róla.
De az igazi alapvető probléma az, hogy ezzel a hozzáállással semmit nem fog a csapat nyerni, az biztos. Őszintén szólva talán jobb is lenne egy olyan szezonvégi zárás, mint ami Rijkard utolsó éve volt.
De a vezetőséget semmi nem érdekli, csak a maguk kis stiklijei, hatalmi harcuk, poziciójuk bebetonozása. A csapat meg le van szarva, ez volt az üzenete annak, hogy "nem baj, ha nem nyernek semmit".