Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez is egy rossz emlék,de a 2 évvel későbbi elődöntő a Madrid ellen fájdalmasabb volt.Ha jól emlékszem,Zidane és Enrique meg is szeretgették egymást.Rivaldo11 írta:Persze azt sem feledem, amikor a Valencia megtréfált minket 2000 tavaszán-"szurkolói pályafutásom" egyik legfájdalmasabb zakója, annak a Barcának BL serleget kellett volna nyerni
Nem vagyok még itt olyan régóta naferninho írta:te tuti kevered valakivel...
biztos nem rá gondoltál.
te tuti kevered valakivel...MikeTyson írta:
Eddigi itlétem során Te voltál az egyik fórumozó akire azt mondtam, hogy azért viszonylag helyén kezeli a dolgokat erre irsz egy ilyet....
Eddigi itlétem során Te voltál az egyik fórumozó akire azt mondtam, hogy azért viszonylag helyén kezeli a dolgokat erre irsz egy ilyetBarcaman1993 írta:Azon gondolkozom, hogy idén szépen belehúztunk ebbe a BL-be. A csoportben kezdtünk a Milan-Ajax-Celtic trióval, majd jött a City, most meg az Atletico. Ha jönnek a "papírforma eredmények" és továbbjutunk, akkor a Chelsea-Bayern-Real trió jöhet az elődöntő és esetleges döntő esetén... Ilyen erős sorsolása még sztem senkinek sem volt.
Érdekes statisztika:
Barcelona have qualified in 13 of the 15 Champions League quarter-final ties they played, the best record of all teams (86,6%) [via opta]
jhajjjojhatsz de igaz ami leirtak. mondjuk én inkább érdekesnek mondanam mint bundának...zola8787 írta:jhajjjherlius írta:Valahogy most is sikerült egy "kiszámolt" sorsolást összehozni. Ha jól megnézzük a mostani erősorrendet, akkor a papíron legerősebb (Bayern) kapta a leggyengébbet (MU), a második legerősebb (Real) a második leggyengébbet (Dortmund), mi (3-ik legerősebb) a hátulról harmadikat és a 4-ik, 5-ik erő egymás ellen bulizik. Furcsa...
Ennyi erővel minden sorsolás után lehet mondani valamit, hogy miért volt bunda.herlius írta:Valahogy most is sikerült egy "kiszámolt" sorsolást összehozni. Ha jól megnézzük a mostani erősorrendet, akkor a papíron legerősebb (Bayern) kapta a leggyengébbet (MU), a második legerősebb (Real) a második leggyengébbet (Dortmund), mi (3-ik legerősebb) a hátulról harmadikat és a 4-ik, 5-ik erő egymás ellen bulizik. Furcsa...
jhajjjherlius írta:Valahogy most is sikerült egy "kiszámolt" sorsolást összehozni. Ha jól megnézzük a mostani erősorrendet, akkor a papíron legerősebb (Bayern) kapta a leggyengébbet (MU), a második legerősebb (Real) a második leggyengébbet (Dortmund), mi (3-ik legerősebb) a hátulról harmadikat és a 4-ik, 5-ik erő egymás ellen bulizik. Furcsa...
Komolyan nekem is ez jutott eszembe. Azt hittem, hogy csak röpködni fognak majd a nagyobbnál nagyobb párharcok, de ebben a körben még sikerült mindenkinek mindenkit elkerülnie.Alcantara írta:Na, a 4 nagyvad teljesen elkerülte egymást!
'Sup?hank1ee írta:Megérzés: Az Atleticot kapjuk...
Szerintem sem, legalábbis remélem mert tettem PSG nyeri a BL-t mikor még 30x odds volt és csak úgy tudok belőle haszonnal kiszállni ha minimum négy között vannakvisca el barca írta: majd meglátod h igazam lesz. sztem a psg-n sem mennek tovább
majd meglátod h igazam lesz. sztem a psg-n sem mennek továbbzola8787 írta:VeB szeret negatívoskodni, vagyis én még nem láttam tőle pozitív kommentet, de ilyet írni, hogy a Chelsea nulla csapat háááááááááááááátMikeTyson írta:Azért a Chelsea az minden, csak nem nulla csapat...visca el barca írta:a real tuti hogy nem fog sem mnket, sem a bayert kapni. cselzit huzhatjak nekik, nulla csapat.
Szerintem sem lesz sima egyáltalán, Simeone hihetetlen jól összerakta ezt az Atleticót, az meg óriási bravúr, hogy még jelenleg is ott vannak velünk meg a Reallal együtt az elején a bajnokságban és nem szakadtak le.BarcafanTomee írta:Az eddigi meccsekből kiindulva szoros párharcunk lesz fiúk, lányok.
Igaz én azt hittem a City ellen is.