Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyílván nem. Ezeket a 100% - 0% meg 99 % - 1% esélyeket soha nem tudom hova tenni. Most komolyan ilyen van szerintetek fociban, főleg meg egy BL negyeddöntőben hogy valakinek 99% esélye van a másiknak meg 1%?? Kezdjem sorolni ahol hasonlókat gondoltak emberek, meg szakértők aztán nem úgy lett a futballtörténelemben?crixus írta:Bár mi vagyunk a favoritok, én azért nem írnám le az Atletico-t, főleg nem csak 1%-ra.
mess2009 írta:számomra egy a lényeg ebből a sorsolásból: egy tisztes helytállással továbbjuthatunk! igaz, hogy csak három döntetlenre futotta eddig, de azért itt másképp kell pörögni és ennyi van is a Barcában.
nyilván ez úgy érdekes ha ide írom, hogy melyik lett volna a reménytelen v
állalkozás: nos a Bayern és a Madrid.
Ez elég gáz! Mondjuk mivel eddig is nulla volt, ez nem csökkenhet talán!zola8787 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... en-2323531
Ezek után mennyi az esélye a MU-nak?
pont annyi amennyi vele, semmi!zola8787 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... en-2323531
Ezek után mennyi az esélye a MU-nak?
Persze, megértem, de legalább egy százalék esélyt adjunk szegény matracosoknak.Leon írta:Azok után,hogy szinte mindenki azt mondta,hogy a City lealáz minket és pont fordítva lett...nos,optimista vagyok!
Azok után,hogy szinte mindenki azt mondta,hogy a City lealáz minket és pont fordítva lett...nos,optimista vagyok!Gareth Tello írta:Na, ma is tanultam valamit.Leon írta:100% hogy mi megyünk tovább.
Na, ma is tanultam valamit.Leon írta:100% hogy mi megyünk tovább.
Ez is egy rossz emlék,de a 2 évvel későbbi elődöntő a Madrid ellen fájdalmasabb volt.Ha jól emlékszem,Zidane és Enrique meg is szeretgették egymást.Rivaldo11 írta:Persze azt sem feledem, amikor a Valencia megtréfált minket 2000 tavaszán-"szurkolói pályafutásom" egyik legfájdalmasabb zakója, annak a Barcának BL serleget kellett volna nyerni
Nem vagyok még itt olyan régóta naferninho írta:te tuti kevered valakivel...
biztos nem rá gondoltál.
te tuti kevered valakivel...MikeTyson írta:
Eddigi itlétem során Te voltál az egyik fórumozó akire azt mondtam, hogy azért viszonylag helyén kezeli a dolgokat erre irsz egy ilyet....
Eddigi itlétem során Te voltál az egyik fórumozó akire azt mondtam, hogy azért viszonylag helyén kezeli a dolgokat erre irsz egy ilyetBarcaman1993 írta:Azon gondolkozom, hogy idén szépen belehúztunk ebbe a BL-be. A csoportben kezdtünk a Milan-Ajax-Celtic trióval, majd jött a City, most meg az Atletico. Ha jönnek a "papírforma eredmények" és továbbjutunk, akkor a Chelsea-Bayern-Real trió jöhet az elődöntő és esetleges döntő esetén... Ilyen erős sorsolása még sztem senkinek sem volt.
Érdekes statisztika:
Barcelona have qualified in 13 of the 15 Champions League quarter-final ties they played, the best record of all teams (86,6%) [via opta]
jhajjjojhatsz de igaz ami leirtak. mondjuk én inkább érdekesnek mondanam mint bundának...zola8787 írta:jhajjjherlius írta:Valahogy most is sikerült egy "kiszámolt" sorsolást összehozni. Ha jól megnézzük a mostani erősorrendet, akkor a papíron legerősebb (Bayern) kapta a leggyengébbet (MU), a második legerősebb (Real) a második leggyengébbet (Dortmund), mi (3-ik legerősebb) a hátulról harmadikat és a 4-ik, 5-ik erő egymás ellen bulizik. Furcsa...
Ennyi erővel minden sorsolás után lehet mondani valamit, hogy miért volt bunda.herlius írta:Valahogy most is sikerült egy "kiszámolt" sorsolást összehozni. Ha jól megnézzük a mostani erősorrendet, akkor a papíron legerősebb (Bayern) kapta a leggyengébbet (MU), a második legerősebb (Real) a második leggyengébbet (Dortmund), mi (3-ik legerősebb) a hátulról harmadikat és a 4-ik, 5-ik erő egymás ellen bulizik. Furcsa...
jhajjjherlius írta:Valahogy most is sikerült egy "kiszámolt" sorsolást összehozni. Ha jól megnézzük a mostani erősorrendet, akkor a papíron legerősebb (Bayern) kapta a leggyengébbet (MU), a második legerősebb (Real) a második leggyengébbet (Dortmund), mi (3-ik legerősebb) a hátulról harmadikat és a 4-ik, 5-ik erő egymás ellen bulizik. Furcsa...