Alcantara írta:Na, a 4 nagyvad teljesen elkerülte egymást!
Komolyan nekem is ez jutott eszembe. Azt hittem, hogy csak röpködni fognak majd a nagyobbnál nagyobb párharcok, de ebben a körben még sikerült mindenkinek mindenkit elkerülnie.
Barca-Atleti: Mondanám azt, hogy ennél jobban is járhattunk volna, de ennél sokkal rosszabb is jöhetett volna. 2 nagyon kemény meccs lesz, jó lenne továbbjutni. A MU-Dortmund pakknak jobban örültem volna, de nem leszek telhetetlen.
Real-Dortmund: Pikáns párharc lenne, de.... A dolog már most eldőlt, ugyanis a fél Dortmund sérült, ill. sem Lewa (ennek is volt annyi esze, hogy kipontozódjon egy tét nélküli meccsen...), sem Schmelzer sem játszhat. Nagyon meleg párharc lett volna, sajnos ezzel együtt nagyon egyoldalú lesz. Messi társrekordja ebben a párharcban meg fog dőlni.
Bayern-MU: Ezen mit ecseteljek? Moyes out.

Jó lenne később őket elkerülni.
PSG-Chelsea: Számomra a legpikánsabb párharc. Mindenképpen nagyon érdekes lesz a dolog. Van egy olyan érzésem hogy a Chelsea el fogja rendezni a dolgot, de itt is nagyon szoros összecsapásokat fogunk látni. Talán ezt a párarcot várom a leginkább.
Annak tényleg nagyon örülök, hogy ilyen párharcok alakultak ki (rosszindulatból jobban örültem volna, ha a Real a Bayern-Chelsea pakk egyikét kapja), 100%-ig egyedül talán csak a Bayern lefutott. Ráadásul mindegyik más-más napokon lesz, élvezet lesz nézni őket. Ez nagy durva lesz. Első nekifutásra: Bayern-Barca-Real-Chelsea 4-est vizionálok. Ezek közül nem tudnánk jót kapni.