Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Komolyan nekem is ez jutott eszembe. Azt hittem, hogy csak röpködni fognak majd a nagyobbnál nagyobb párharcok, de ebben a körben még sikerült mindenkinek mindenkit elkerülnie.Alcantara írta:Na, a 4 nagyvad teljesen elkerülte egymást!
'Sup?hank1ee írta:Megérzés: Az Atleticot kapjuk...
Szerintem sem, legalábbis remélem mert tettem PSG nyeri a BL-t mikor még 30x odds volt és csak úgy tudok belőle haszonnal kiszállni ha minimum négy között vannakvisca el barca írta: majd meglátod h igazam lesz. sztem a psg-n sem mennek tovább
majd meglátod h igazam lesz. sztem a psg-n sem mennek továbbzola8787 írta:VeB szeret negatívoskodni, vagyis én még nem láttam tőle pozitív kommentet, de ilyet írni, hogy a Chelsea nulla csapat háááááááááááááátMikeTyson írta:Azért a Chelsea az minden, csak nem nulla csapat...visca el barca írta:a real tuti hogy nem fog sem mnket, sem a bayert kapni. cselzit huzhatjak nekik, nulla csapat.
Szerintem sem lesz sima egyáltalán, Simeone hihetetlen jól összerakta ezt az Atleticót, az meg óriási bravúr, hogy még jelenleg is ott vannak velünk meg a Reallal együtt az elején a bajnokságban és nem szakadtak le.BarcafanTomee írta:Az eddigi meccsekből kiindulva szoros párharcunk lesz fiúk, lányok.
Igaz én azt hittem a City ellen is.
Ja... De lesz olyan favágás, hogy rossz lesz nézni.diagonal írta:A sok nehéz ellenfél közül mert itt már csak olyan van sikerült megkapni azt amelyik a legkevésbé nehéz talán:-)Alcantara írta:HUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Figó!!!
VeB szeret negatívoskodni, vagyis én még nem láttam tőle pozitív kommentet, de ilyet írni, hogy a Chelsea nulla csapat háááááááááááááátMikeTyson írta:Azért a Chelsea az minden, csak nem nulla csapat...visca el barca írta:a real tuti hogy nem fog sem mnket, sem a bayert kapni. cselzit huzhatjak nekik, nulla csapat.
Ez a te magánvéleményed, ami szerintem nem helytálló.visca el barca írta:a real tuti hogy nem fog sem mnket, sem a bayert kapni. cselzit huzhatjak nekik, nulla csapat.