Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Egyetértek, Rakitic védekezésben és támadásban is nagyon hasznos, nagyon jó igazolás volt. Busquets helyett pedig remélem, hogy Mascherano fog kezdeni tétmeccseken.hajnesz írta:Nem szeretném elkiabálni,de eddig Rakitic játéka tetszik a legjobban. Labdáinak "szeme van", egyedüli játékos,akinek van agresszivitása a középpályán, mindene megvan,hogy a legjobb középpályásunk legyen. Ini elég halovány, ahogy Busi is. Másokkal ellentétben én Rafinhától nem vagyok elájulva. Gyors,meg ügyes a labdával,de passzolásban a testvére teljesen más szint volt.
Ha a labdavesztésére gondolsz, akkor nyomban sprintelt vissza és a védővel együtt zártak össze, szóval visszaszerezte, ahogyan azt illikZBarca írta:Rakitic: Nekem eddig nagyon tetszik a játéka, eddig csak egyetlen egy hibája volt, ha jól számoltam.
Genf, Estadio de Ginebra (nem tudom mi a magyar neve, a hivatalos oldalon így nevezték meg)visca el barca írta:hol játszunk? melyik városban?
Genf.visca el barca írta:hol játszunk? melyik városban?
Két jobbszélsőnk lenne és nem lenne jobbhátvédünkStickyFingaz írta:Ugyanolyan [auto_cenzúra] mint eddig,csak az új posztja miatt többet mutatja a rendező.Isti8 írta:Montoya játéka tetszik, remélem, hogy tétmeccseken is kap majd lehetőséget.
Képzeljétek el mi lenne,ha Montoya helyett Cuadrado lenne azon a poszton....
Ugyanolyan [auto_cenzúra] mint eddig,csak az új posztja miatt többet mutatja a rendező.Isti8 írta:Montoya játéka tetszik, remélem, hogy tétmeccseken is kap majd lehetőséget.
igen, a 4-3-1-2 életképesnek tűnik (kicsit milan féle klasszikus gyémánt alakzat), remélem ez lesz.palesz77 írta:vagy megint elől úgy lesz, hogy Rafinho Messi posztban, Munir meg Pedro pedig előtte..
Miért lenne az? Múltkor is annak írták, aztán bőven nem az volt.. Gondolom Rafinha lesz a jobbszélső - LE mondta, hogy támadóként is számol vele -, vagy megint elől úgy lesz, hogy Rafinho Messi posztban, Munir meg Pedro pedig előtte..visca el barca írta:iniesta megint balszélső... micsoda meglátások!
Na, nem rossz ez, Rafinhára én is kíváncsi leszek, most olyan csapatba lesz nagy eséllyel, ami játszani is fog tudni.. Remélem nem az előző meccses 3-4-1-2 lesz most ebből! Munirra is kíváncsi leszek, valamit villanthatna már. A második félidő mondjuk érdekes lesz a középpálya szempontjából, reméljük Halilovic és Samper elegek lesznek SR alibizése mellé. Deu meg remélem ma végre rúg gólt, aztán onnantól lenyugszik, és megtanul passzolni is..Erxy írta:itt a kezdő: Bravo, Montoya, Piqué, Bartra, Alba, Sergio, Rakitic, Iniesta, Rafinha, Munir, Pedro
Jó kis kezdő, tetszik. Rafinha most a szélen lesz, remélem ott már mutatni fog valamit.
Hogy ölték meg?ZBarca írta:A játékosok este fekete karszalagot fognak viselni a korábbi elnök, Josep Sunyol tiszteletére, akit ma 78 éve öltek meg. [cat radio]