2014.08.06. 20:51:20
Nem rossz meccs eddig, az előző meccs első félidejénél mindenképp jobb volt a játék.
Bravo parádésat védett ott az elején, meg volt ott a vonalnál az a szép megelőzése. Remélem a második félidőre is marad.
Rakitic tanárian játszik, nem kell a jövőben aggódni nagyon miatta szerintem. A Munirnak adott labdája pedig zseniális volt.
Montoya is tök jól játszik szerintem, hibája nem nagyon volt, rendre fellép a támadásokhoz. Csak így tovább!
Rafinha pedig amint kikerült a jobboldalra, akkor kezdett el igazából játszani. Az utolsó 15 percben - akkor volt a jobboson - ha jól figyeltem nem volt egy rossz megmozdulása sem, és ő is parádés lasztit adott Munirnak. Remélem LE mostantól nem fogja Messi posztban játszatni, ha elől, akkor csak a jobboson!
Munir meg tök jól mozog be üresbe, csak a helyzetkihasználásával vannak komoly gondok.
Pique meg Insigne helyzeténél szép lukat rúgott - asszem ő volt, nem Bartra.
Ami mindenképp tetszik, hogy a letámadásunk nagyon intenzív, jó ezt látni a tavalyi év után. Rafinha és Rakitic nagyon sokat melóznak ott elől, nagyon sok labdaszerzésben fontos szerepük volt.
Még ami külön tetszett, hogy LE 15 percenként variálta a támadóhármast.
0-15. percig:
---Rafinha---
Munir--Pedro
15-30. percig:
---Rafinha---
Pedro--Munir
30-45. percig:
Rafinha--Munir--Pedro
Nagyjából ez volt kivehető. Szerintem a harmadik trió volt a legerősebb, de ez lehet csak azért van, mert Rafinhának nem fekszik nagyon a Messi poszt, és így a végén már mindenki használhatóbb volt..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
palesz77 2014.08.06. 20:54:26-kor.