Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért is remélem, hogy jövőre így fogunk felállni:visca el barca írta:ez a piqué gyereke egyre darabosabb. rossz nézni a mozgását...
Egyetértek, Rakitic védekezésben és támadásban is nagyon hasznos, nagyon jó igazolás volt. Busquets helyett pedig remélem, hogy Mascherano fog kezdeni tétmeccseken.hajnesz írta:Nem szeretném elkiabálni,de eddig Rakitic játéka tetszik a legjobban. Labdáinak "szeme van", egyedüli játékos,akinek van agresszivitása a középpályán, mindene megvan,hogy a legjobb középpályásunk legyen. Ini elég halovány, ahogy Busi is. Másokkal ellentétben én Rafinhától nem vagyok elájulva. Gyors,meg ügyes a labdával,de passzolásban a testvére teljesen más szint volt.
Ha a labdavesztésére gondolsz, akkor nyomban sprintelt vissza és a védővel együtt zártak össze, szóval visszaszerezte, ahogyan azt illikZBarca írta:Rakitic: Nekem eddig nagyon tetszik a játéka, eddig csak egyetlen egy hibája volt, ha jól számoltam.
Genf, Estadio de Ginebra (nem tudom mi a magyar neve, a hivatalos oldalon így nevezték meg)visca el barca írta:hol játszunk? melyik városban?
Genf.visca el barca írta:hol játszunk? melyik városban?
Két jobbszélsőnk lenne és nem lenne jobbhátvédünkStickyFingaz írta:Ugyanolyan [auto_cenzúra] mint eddig,csak az új posztja miatt többet mutatja a rendező.Isti8 írta:Montoya játéka tetszik, remélem, hogy tétmeccseken is kap majd lehetőséget.
Képzeljétek el mi lenne,ha Montoya helyett Cuadrado lenne azon a poszton....
Ugyanolyan [auto_cenzúra] mint eddig,csak az új posztja miatt többet mutatja a rendező.Isti8 írta:Montoya játéka tetszik, remélem, hogy tétmeccseken is kap majd lehetőséget.
igen, a 4-3-1-2 életképesnek tűnik (kicsit milan féle klasszikus gyémánt alakzat), remélem ez lesz.palesz77 írta:vagy megint elől úgy lesz, hogy Rafinho Messi posztban, Munir meg Pedro pedig előtte..
Miért lenne az? Múltkor is annak írták, aztán bőven nem az volt.. Gondolom Rafinha lesz a jobbszélső - LE mondta, hogy támadóként is számol vele -, vagy megint elől úgy lesz, hogy Rafinho Messi posztban, Munir meg Pedro pedig előtte..visca el barca írta:iniesta megint balszélső... micsoda meglátások!
Na, nem rossz ez, Rafinhára én is kíváncsi leszek, most olyan csapatba lesz nagy eséllyel, ami játszani is fog tudni.. Remélem nem az előző meccses 3-4-1-2 lesz most ebből! Munirra is kíváncsi leszek, valamit villanthatna már. A második félidő mondjuk érdekes lesz a középpálya szempontjából, reméljük Halilovic és Samper elegek lesznek SR alibizése mellé. Deu meg remélem ma végre rúg gólt, aztán onnantól lenyugszik, és megtanul passzolni is..Erxy írta:itt a kezdő: Bravo, Montoya, Piqué, Bartra, Alba, Sergio, Rakitic, Iniesta, Rafinha, Munir, Pedro
Jó kis kezdő, tetszik. Rafinha most a szélen lesz, remélem ott már mutatni fog valamit.