Én azért Neymart meg Init annyira nem ostoroznám. Annyira féloldalas volt a játékunk, hogy az valami képtelenség. A fél védelem a bal oldalra állt rá, csak akkor mentek ki jobbra, ha Messi vitte magával az embereit. Douglas, de még Rakitic is iszonyatosan üres volt szinte az egész meccsen. Középre pedig tolódtak az emberekkel. Úgy Neymar sem lehet túl hatékony, ha neki is 2-3 védőn kell átverekednie magát. Ezzel együtt persze ez volt talán az idei leggyengébb meccse, ahogy a csapatnak is.
Lehet itt szajkózni, hopgy lőjünk távolról, de ahányszor megpróbáltuk mindig blokkolták. Egyszerűen annyian tömörülnek a 16-os körül, hogy hatalmas mák kell, hogy elmenjen valahogy köztük. Ráadásul tiszta lövőhelyzetet sem volt egyszerű találni, sőt.
Én amiben leginkább bíztam, hogy Wellington vagy Sanchez megáld minket egy tizenegyessel. Lehet meg kellett volna próbálni amit egy nappal előtte Marcelo meg Cr.
A cserék közül talán a Neymar-Munir-al lehet vitatkozni. De abban sem volt túl nagy kockázat. Lehetett bízni, hogy sikerül villannia egy friss embernek. Az Adriano-Douglas meg a Pedro-Sandro teljesen kézenfekvő.
Mindent összevetve borzalmas meccset zártunk, már "vártam" mikor jön az első botlásunk, ez bőven benne van, de nem gondoltam, hogy ilyen játékkal. Nagyon régen láttam ilyen gyenge előadást, kis túlzással Jordi-ig vissza lehet menni.
Ennek ellenére én nem gyászolok, mint sokan. 3 nap alatt akkorát tud fordulni a világ.

Ezen már csak röhögni tudok. A Levante után, Messi király, LE király, a csapat király! Most, vissza Martinot, Messi nem változott semmit stb.
A Granada ellen kíváncsi leszek a produkcióra. Nagyon remélem kárpótolják a szurkolókat.