Igaz. Szerintem akkor izguljunk a 7.-8. helyért és talán továbbjutunk a BL-csoportkörből, de az EL is jó lesz.crixus írta:
Visszatérve a Barca-ra. Ezt a taktikát meg tudja ellenünk csinálni bármelyik nagy- illetve középcsapat. Ezt meg tudja csinálni hátul pl.: a Chelsea, PSG, Real Madrid, Atletico, Man City, de még a Bilbao, Valencia, Sevilla, Sociedad is. És ezek a csapatok vannak olyan jók, hogy maradjon erejük pár kontrára is. És akkor mi lesz?
Könyörgöm. Idáig 6 meccsből nyertünk ötöt és lett egy döntetlenünk. Ne úgy könyveljük már itt el a dolgokat, mintha világvége lenne. Ezeket a meccseket be szoktuk húzni. Most nem sikerült. A játékunk tényleg kritikán aluli volt, de ez nem azt jelenti, hogy ez lesz az összes csapat ellen, márpedig itt olyan a hangulat. Nézd meg a nagy PSG-t. Abban a hullagyenge francia bajnokságban kökemény 3 győzelemmel állnak hét forduló után. A Realt sem egy bunkervédekezésű Sociedad verte meg, ha már itt arra céloztak. Ilyen csapatok ellen kicseszett nehéz játszani, mert tudják, hogy ha felveszik a kesztyűt úgy járnak, mint a Depor.
Az első gólt begyötörni, mindig nehéz, de vannak több olyan játékosunk, aki klasszisból meg tudja oldani és lehet azzal jönni, hogy nem volt kapuralövésünk, több olyan helyzet volt, amikor éppen, hogy csak lemaradtak a támadók a labdáról vagy az utolsó passz nem sikerült. Ezek jobb napokon sikerülnek, most nem. Átlövésünk pedig volt, de egyszerűen annyian állnak középen, hogy folyamatosan blokkolják ezeket és még 20-25 méterről sem könnyű lövőhelyzetet kialakítani, mert ott csüngenek a nyakakon.
Nem kell eret vágni. Engem is ugyanúgy idegesít a dolog, mint a többi szurkolót, de valahogy képes vagyok távlatokban gondolkodni és emlékezni a biztató, jó teljesítményekre. Neymartól, Messitől, Rakitictől stb. Ráadásul mégiscsak egy X lett, de olyan a hangulat és a hirtelen pálfordulat a csapattal kapcsolatban, mintha gurítottak volna nekünk egy ötöst.