Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Iniesta sosem volt egy gólvágó, Busi évente rúg egyet, Rakitic az, akiben bent van a gól.Yokozuna írta:Gólképtelen középpályával nem lehet! Öt mérkőzés, és három embertől egyetlen gól! Emellé társul egy formán kívüli, B csapatos csatársor, az újra bénultságban szenvedő Messivel.
Csak hát nincs helyettük senki. A kispadot kiűrítették, maradt nekünk Sergi Roberto és Xavi, aki tényleg nem tudom hogyan viseli el ezt a helyzetet.
Nem volt véletlen a Ciprusiak ellenni játék. Nem emlékszem ilyen gyenge Barcára, és ilyen tehetetlen vezető edzőre.
Én is így vagyok vele, pláne azok után, hogy elméletileg nagyon kemény volt az alapozás, a csapatot pedig rotálta LE!Rinku írta:Ezért kell ide Suárez. Hogy amikor a nulla felét produkálja a csapat, a semmiből gólt lőjön. Fizikai fájdalom volt ezt a hervadt semmit nézni. Egyetlen egy összehangolt támadás, pontos előre passzt nem tudok felidézni, semmi egyéni akció. 90 perc langymeleg lábvíz, borzasztó.
Ez is egy olyan statisztika, amit szintén nem tartok nagyra. Tipikus bikini-eset, sok mindent megmutat, csak a lényeget nem. A Villarreal kis szerencsével megszórhatott volna minket. Az Apoellel borzasztó impotens meccset játszott a csapat, a mai teljesítményt nem is lehet mérni semmihez. Csak higgadtan ezekkel, veszélyes támaszkodni rájuk.JanPieterzoon írta:Az viszont mennyire durva, hogy 6 meccs után még kapott gól nélkül állunk a szezonbanSok mindenre gondoltam szezon előtt, de erre nem.
Nem tudom elfogadni, hogy fáradtak. Szeptember van, mi lesz így novemberben? 3-4x kellett volna odatenniük magukat és van 2 gólunk és köszönjük. Iniesta, Messi, Neymar a totális szürkeség. Fájó lesz, ha egy kis terheléstől így fog kinézni a csapat az egész szezonban.
Azért Bravo szépen tette a dolgát, és Bartra is a jó kategóriába került nálam.barcafacan írta:Úgy néztek ki, mint akikkel délelőtt közölték, hogy felfüggesztették az adószámukat. Nem volt egy jó teljesítmény se, senki nem próbálta felpörgetni a játékot.
Ez is egy olyan statisztika, amit szintén nem tartok nagyra. Tipikus bikini-eset, sok mindent megmutat, csak a lényeget nem. A Villarreal kis szerencsével megszórhatott volna minket. Az Apoellel borzasztó impotens meccset játszott a csapat, a mai teljesítményt nem is lehet mérni semmihez. Csak higgadtan ezekkel, veszélyes támaszkodni rájuk.JanPieterzoon írta:Az viszont mennyire durva, hogy 6 meccs után még kapott gól nélkül állunk a szezonbanSok mindenre gondoltam szezon előtt, de erre nem.
Teljes mértékben igazad van, én is így vagyok ezzel.kristop írta:ott azért volt húsz kapuralövésünk és 8 kaput eltaláló, most szinte semmi se volt. sok különbség van két szenvedős meccs között is. tőlem komolyan mondom ikszelhetünk vagy akár ki is kaphatunk ilyen idegenbeli meccseken (mintahogy fogunk is még), én nem szoktam sírni, ha közben ott vannak a helyzeteket, csak kapufa, kivédi, pont mellé. mintahogy pep első két meccsén is volt.pep71 írta:Mind1, reméljük egyszeri alkalom volt, bár a Villareal ellen is igen nehézkesen hozták a meccset a fiúk(bár ott mindig megizzad a Barca).
ott azért volt húsz kapuralövésünk és 8 kaput eltaláló, most szinte semmi se volt. sok különbség van két szenvedős meccs között is. tőlem komolyan mondom ikszelhetünk vagy akár ki is kaphatunk ilyen idegenbeli meccseken (mintahogy fogunk is még), én nem szoktam sírni, ha közben ott vannak a helyzeteket, csak kapufa, kivédi, pont mellé. mintahogy pep első két meccsén is volt.pep71 írta:Mind1, reméljük egyszeri alkalom volt, bár a Villareal ellen is igen nehézkesen hozták a meccset a fiúk(bár ott mindig megizzad a Barca).
De a Madrigalban volt jó néhány helyzetünk, míg ma egy kaput eltaláló lövésünk sem volt.pep71 írta: Mind1, reméljük egyszeri alkalom volt, bár a Villareal ellen is igen nehézkesen hozták a meccset a fiúk(bár ott mindig megizzad a Barca).
Így van, ha Messi, ennyire visszajön mint a mostani meccseken, akkor kell egy gólerős center mint Suarez különben, látjuk mi történik. Mind1, reméljük egyszeri alkalom volt, bár a Villareal ellen is igen nehézkesen hozták a meccset a fiúk(bár ott mindig megizzad a Barca).kristop írta:lehet csak annyi a baj, hogy hiányzik suarez a puzzlebőlpep71 írta: Ez annak az oka, ami már tavalyi is látszódott, Messi teljesen visszalép a kpályára, hogy elindulhasson egy akció, mert rajta kívül nincs aki, helyzetet teremtsen, ezáltal nincs mélysége a csapatnak, az egész csapat túl messze van a kaputól.
Mai meccsen is csak akkor ért fel a támadósor a kapu elé, amikor Messi visszajött és kitette Albának a szélre és ezután jött a centerezés vagyis a próbálkozás.
ő lenne az igazi gólfelelős (aki helyett most pedro játszik)
messi a 10es, az irányító, aki persze még így is sokat odaér a kapu elé
neymar meg inkább a játékot csinálja balról, megbontja a védelmeket, de ő annyi gólt nem ver
de lehet, hogy ez most csak egy ilyen meccs volt, amin semmi se ment és tök felesleges sokat elmélkedni rajta