Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igaz ami igaz, Mascherano bizonyított, hogy mit tud védekező középpályásként, de a tegnapi meccs inkább az előrejáték miatt volt ilyen vérszegény. Mivel tudott volna ott pluszt jelenteni? Tudom, hogy sokan szeretnék a középpályán látni, de szerintem a védekezésre berendezkedett kiscsapatok ellen pont, hogy nem indokolt az ő középpályán való szerepeltetése.Balinho írta:A tegnapi nap szerintem a középpályán ment el. A Busi-Ini-Rakitic hármasnak nincs alternatívája jelenleg. Mascherano a VB-n megmutatta mit tud ott, de valamiért nem hajlandó egyik Barca-edző sem ott játszatni.
Szerintem azért volt tanácstalan, mert látta a játékosokon ezt a bénultságot, unottságot, kedvtelenséget.visca el barca írta: LE: szegény Titonál láttam sokszor olyat mint tegnap LE-nél. állt/ült ott bambán, és fogalma nem volt mit csináljon. egy rutinos tréner már a 20. percben látta volna mi merre hol hány óra, de ő semmi. ami viszont tetszett hogy már a 60. percben lehozta a két nullát elölről, az már más kérdés h a 2 tininek ugyanugy momentuma sem volt.
mostanában csak akkor károgok ha van rá okom, tegnap volt, de szerencsére már csak kettőt kell aludni és egy granada elleni gála remélhetőleg gyorsan el fogja feledtetni a tegnapi borzalmat.
Látom neked is van mazochista hajlamodvisca el barca írta:- pedro: remélem mire du. visszajövök, valaki beteszi a gif-et arról a fantasztikus cseléről

Iniesta sosem volt egy gólvágó, Busi évente rúg egyet, Rakitic az, akiben bent van a gól.Yokozuna írta:Gólképtelen középpályával nem lehet! Öt mérkőzés, és három embertől egyetlen gól! Emellé társul egy formán kívüli, B csapatos csatársor, az újra bénultságban szenvedő Messivel.
Csak hát nincs helyettük senki. A kispadot kiűrítették, maradt nekünk Sergi Roberto és Xavi, aki tényleg nem tudom hogyan viseli el ezt a helyzetet.
Nem volt véletlen a Ciprusiak ellenni játék. Nem emlékszem ilyen gyenge Barcára, és ilyen tehetetlen vezető edzőre.
Én is így vagyok vele, pláne azok után, hogy elméletileg nagyon kemény volt az alapozás, a csapatot pedig rotálta LE!Rinku írta:Ezért kell ide Suárez. Hogy amikor a nulla felét produkálja a csapat, a semmiből gólt lőjön. Fizikai fájdalom volt ezt a hervadt semmit nézni. Egyetlen egy összehangolt támadás, pontos előre passzt nem tudok felidézni, semmi egyéni akció. 90 perc langymeleg lábvíz, borzasztó.
Ez is egy olyan statisztika, amit szintén nem tartok nagyra. Tipikus bikini-eset, sok mindent megmutat, csak a lényeget nem. A Villarreal kis szerencsével megszórhatott volna minket. Az Apoellel borzasztó impotens meccset játszott a csapat, a mai teljesítményt nem is lehet mérni semmihez. Csak higgadtan ezekkel, veszélyes támaszkodni rájuk.JanPieterzoon írta:Az viszont mennyire durva, hogy 6 meccs után még kapott gól nélkül állunk a szezonbanSok mindenre gondoltam szezon előtt, de erre nem.
Nem tudom elfogadni, hogy fáradtak. Szeptember van, mi lesz így novemberben? 3-4x kellett volna odatenniük magukat és van 2 gólunk és köszönjük. Iniesta, Messi, Neymar a totális szürkeség. Fájó lesz, ha egy kis terheléstől így fog kinézni a csapat az egész szezonban.
Azért Bravo szépen tette a dolgát, és Bartra is a jó kategóriába került nálam.barcafacan írta:Úgy néztek ki, mint akikkel délelőtt közölték, hogy felfüggesztették az adószámukat. Nem volt egy jó teljesítmény se, senki nem próbálta felpörgetni a játékot.
Ez is egy olyan statisztika, amit szintén nem tartok nagyra. Tipikus bikini-eset, sok mindent megmutat, csak a lényeget nem. A Villarreal kis szerencsével megszórhatott volna minket. Az Apoellel borzasztó impotens meccset játszott a csapat, a mai teljesítményt nem is lehet mérni semmihez. Csak higgadtan ezekkel, veszélyes támaszkodni rájuk.JanPieterzoon írta:Az viszont mennyire durva, hogy 6 meccs után még kapott gól nélkül állunk a szezonbanSok mindenre gondoltam szezon előtt, de erre nem.