Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Inkább jobb lett volna. A legnagyobb hibák egyike az Alves játszatása volt ma. Az a vicces, h már párszor írtam, h komolyabb csapatok ellen TILOS Alvest játszatni de ma egy nagyon komoly példát is kaptunk rá miért. Remélem most egy jódarabig csak lelátóról nézi majd a meccseket.messideco írta:Most ismét hápogok, de Montoyával és Bartrával rosszabb lett volna a védelmünk? Masch ő oké. A többi...
Semmi meglepetés, úgy tűnik ez a gálakezdő Luchonál. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen meccs lesz, remélem jól fogunk játszani, de ilyen kemény középpályával sem találkozott még a csapat - a keményet itt szó szerint értem -, meglátjuk hogy oldják meg a feladatot a srácok. Nagyon várom a meccset, remélem magabiztos győzelem lesz!bence-barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar
Végre Mats újra játszik és hamarosan megtudjuk, mit is tud igazából az M&M. Pedronak annyira nem örülök, de Munirt/Sandrot kockázatosabb lett volna berakni a kezdőbe egy ilyen meccsen.bence-barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar
beelőztél te kis kukibence-barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar