2014.09.30. 22:40:49
Busquets és Alves halálos méreg a csapatunkra nézve a bl-ben,illetve komolyabb csapatok ellen. Őket ki kell venni,és akkor jó lesz.
Többieket nem bántom,mert jó meccset játszottunk,élvezetes volt.
Rengeteget kell még dolgozni,mert egy közepesen erős csapat vert meg minket,és rúgott hármat, náluk a 8 között csak erősebb csapat jöhet,ha odakerülünk. (őket is beleértve, a 3 legjobbjukkal kiegészülve.)
Szerintem a vak is látja, hogy a kp-n Masch-Rakitic-Iniesta kell, Busquets felejtős, nagyon puha a gyerek, védekezése nulla, előrejátéka kritikán aluli. Egyszerűen nincs semmi repertoárja,nem kell tőle tartania az ellennek. Most is 25 méterre volt 4-5 olyan szitu,hogy átvehette,lőhetett volna, vagy akár egy belőtt passz a védelembe, de nem, ment ki mindegyik esetben az alibi oldalpassz, vagy hátrapassz. Ez semmi, nulla.
Javulni kell, de most azért nem vagyok annyira pesszimista hangulatban, mert a meccs élvezetes volt, ritkán játszunk ilyen vibráló meccset, még ha ki is kaptunk,akkor is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."