Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Azért én az idei Messire egyáltalán nem mondanám azt, hogy kedvtelen. Volt egy rossz meccse a Real ellen és a tegnapin se jött be neki minden, de azért egyáltalán nem hasonlít a tavalyi Leora.Léfe írta:Messi jó-jó de a régi már nem
soha nem lesz, talán el kellene adni. Több mint egy éve kedvetlen, alig rug golt, nem hajt,
cselei sem jönnek be. Ez már nem formaingadozás.
Akkor két hete még pont ugyanolyan jók voltunk, mint tavaly.gránit írta:palesz, elég, ha egyszer leírod De konkrétumot ám, mert ha általánosságokat látok, makacs, nagyon makacs tudok ám lenni Jobb csapatvédekezés. Igen, ezt láttuk a gólnál is, aki a környéken volt, töketlenkedett. Sajnos semmivel nem léptünk előre a tavalyi évhez képest, sőt, ha összehasonlítjuk a tavaly novemberi és a jelenlegi helyzetünket a tabellákon, rosszabbul állunk.
Ha Bravo nem ilyen jó, több gólos vereség is lehetett volna.
Ezeknek meg mi értelme?A cél most már az első négy.
Ezeket minden vereség után le kell majd írni..?gránit írta:Azt volna jó igazából tudni, hogy mi az, amit Luis Enrique hozott ebbe a csapatba, akár csak Martinóhoz képest. Mert szerintem semmit.
Pluszban még jön a jobb csapatvédekezés is csak úgy semmiségként.. Ez már minden posztra egy változás, plusz csapatszinten is van - a csatárok nagyobb szabadságát meg már meg sem említem.Erxy LE topicjában ugyanerre a kérdésre írta: a szélsők eltüntetése (ez szembemegy Cruyff alapelvével), a középpályások helyezkedése (mélyebben helyezkednek és közelebb a vonalhoz) illetve a szélsővédők helyzete (gyakorlatilag ők a szélsők)
ez három, szívesen.
Messi is fejelhetett volna egy gólt egyébként, de emlékeim szerint a lelátót választotta. Mindegy, szerintem a kapus tényleg fantasztikus volt!gránit írta:... És ezzel most hová jutottunk...? Voltak védései, ez tény. De volt több fejes, Neymar és Suarez részéről is, amik konkrétan a kezei közé érkeztek. Értem én, hogy csak be kellett volna lőni a helyzeteinket. De nem lőttük be, pont ez a gond. A problémával magyarázni a problémát...? Klassz volt a kapus, de ez hozható lett volna tőle függetlenül is.
Ne mondd már, az a srác annyira akart ma és úgy lehúzta a rolót, hogy szinte érezhető volt a mai clean sheetje. Kb. mint a vb-n Ochoa, hogy egy példát mondjak, kivédte a szemünket, szerintem a kapufára, meg Suárez fejéről a kezébe is ő szugerálta a labdákat.gránit írta:+ Az is egy jókora bullsh.t, hogy a kapus élete meccsét játszotta. A francokat, több fejest is a keze közé adtunk, meg sem kellett mozdulnia. Ez mindig kérdés, hogy a kapus véd jól, vagy a támadók teszik naggyá, a vitathatatlan bravúrjai mellett többször bizony mi emeltünk a renoméján.
A lényeget le is írtad ezzel. Guardiola irányítása alatt , tényleg úgy játszottunk minden meccset , mint az őrültek. 5-0 NO! Rúgtok még egyet!!! Lett 6-0.Lego írta:Sajnálom, de nem tudom megérteni a sok károgót. Ez egy olyan meccs volt ahol domináltunk, ahol semmi sem jött össze. Lucho erről mit tehet szegény? Ha Masch játszik Busi helyén megnyerjük?
Ha nem játszik Alves Messi beveri...nem. Persze kaptunk egy gólt (ahol kb 4-en állták körül a Celtásokat, már ezért nem értem miért kell egy emberre kenni az egészet ==> és ezzel nem azt mondom, hogy nem hibázott). Néha az az érzésem, hogyha ezek ketten nem is játszanának egy meccsen és kikapnánk, akkor is előszedné őket vki.
Itt ma mindenki király lenne, ha a helyzeteinknek csak a felét beverjük...
A PSG ellen ki-ki meccs volt, ahol a franciák nem kis meccset játszottak (úgy pörögtek mintha egyenesen a döntőt játszanák).