Legalább a védelmünk jó volt ma. Szerintem arra panasz nem nagyon lehetett. Mathieu és Piqué tanár volt. Bravo azt ott benézte , megesik csak akkor gáz ha elmegy rajta a meccs.
Középpályánk viszont elég gyenge volt. Rakitic ma nem volt nagy szám , de mondjuk érthető. Busi elment , viszont Iniesta , többet volt a földön , mint labdával. Messi , Neymar briliáns , de Suárez , hogy még a kaput sem találja el egész meccs alatt , hihetetlen. -.-'
És a legutolsó... ki más , mint Enrique ?!
Miért vannak ilyen gyökér húzásai ? Nem tudom néha megérteni... néha annyira túlbonyolítja , hogy az valami eszméletlen. De ahogy néztem az arckifejezését , szerintem ő is belátta.
Iniesta egy nulla volt , oké le kell hozni. Áhh nem , ő lehozza Neymart , aki a meccs legjobbja volt , és legalább benne volt még 2 gól. Utána meg felküldi a helyére Pedrot , aki azt se tudja hol van.
Én azért ennyire nem tudom itt nyugtatni magamat olyanokkal , hogy ez balszerencse volt , meg benne volt féle szövegekkel. Simán meg lehetett volna nyerni ezt a meccset , csak folytatni kellett volna azt a hozzáállást amit a fiúk elkezdtek , és normálisan kellett volna cserélni!
Jövő héten egy fáradt PsG elleni párharc után majd a Valencia ellen játszunk , ami sokkal de sokkal nehezebb lesz.
Még elsők vagyunk nincs veszve semmi , csak ez most nem jött jól. Visca el Barca!