Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A mai meccsen mit látsz benne, nem értem. Teljesen szürke, leadja a legközelebbinek, aztán ennyi. Beadása pontatlan volt, első labdaérintésénél meg elpattant tőle a labda vagy 10 méterrel...Bob_Marley írta:Manchester ellenit nem láttam, de nagyon tetszik Roberto jobbhátvédben és ez is mutatja, hogy egy nagyon képzett játékos, mert megtudja magát állni egy totálisan más szerepkörben. Szinte minden támadásunk az ő oldalán megy, remekül lép be jól játssza meg a labdákat. Vannak idegen mozgásai azért (kegyetlen volt, ahogy besegített középre és szerelt, majd miután ő jobbhátvéd megvárta hogy az egész belső védelem kijöjjön és mögöttük visszament a szélre, magyarul fogalma sem volt, hogy a labdaszerzés után mit kell csinálni.), de több a pozitív mint a negatív.
Rohadjak meg lehet belőle egy Jolly Joker Amor játékos és még külsőre is kicsit hasonlít rá.
Kíváncsi vagyok rá, hogy akkor mit tud, bár nem egy Gerson.palesz77 írta:Az.Bob_Marley írta:Ez már az a Kenedy, akit előlünk vettek meg?
Ez a Hazard gyerek meg igen tud focizni..
Aki türelmetlen, az nem méltó a Barcára, ha annyi elbizonytalanítja, hogy egy Gumbaut jobban preferálnak, menjen isten hírével!Gareth Tello írta:...
A jövő kezdőjét, egyértelmű.Alfa írta:Nem értem , hogy Lucho mit lát ebbe a Gumbau gyerekbe. És azt se nagyon értem , hogy miért mellőzi ilyen látványosan Sampert. Ilyen kezdővel nehéz lesz...
Köszi nagyon királyMR. TROMORT777 írta: Szerk:
Jó minőségű angol youtube stream: https://www.youtube.com/watch?v=EdfhxwnLgI0
Vigyétek, egyétek.
Az már 1-2 éve tisztán látszik , hogy nem ő lesz Xavi utódja és ,hogy meg sem fogja közelíteni az ő szintjét. Ha ma nem győzött meg Robi akkor nem tudom , hogy mikor fog nem csak ő hanem bárki meggyőzni.... Legalább ugyanolyan jól játszott mint Rafinha . Felhoztad Rafinha gólját nézd csak meg jól ,hogy ki adta neki azt hajszál pontos átadástManheim István írta:Valóban az ilyen meccsekben nem az eredményt kell nézni hanem a játékot.
Sajnos akit régóta figyelek most se győzött meg a játékával és ez Sergi Roberto.
Régebben mondták hogy Xavi utódja lesz hát sose lesz az.Két játékost tudok most kiemelni, az egyik Suarez a másik Rafinha .Luis mindig hozza a formáját és nagyon sokat dolgozik, Rafi meg nagyon sokat fejlődött.Nagyon szép gólt rúgott. A védelem instabil volt.Akiket megvettünk jól fog jönni télen.Annyira nem örültem hogy az Atletikótol vásároltunk ,de Arda stabil pont tud lenni a középpályán.remélhetőleg nálunk nem fog durvulni és a cipőjét se hajigálja..Suarez is normális teljesen.
Persze kp-n jobb, de védekezésben jhv-ként nem tolta sokkal rosszabbul, mint Alves.Alfa írta: Amikor a MU a jobb oldalon támadott nagyon simán elvitték mellette ami persze nem meglepő hiszen nem hiába középpályás. A MU 2. gólja is részben ezért született. Viszont amikor mi támadtunk és fellépett a támadással akkor valóban nagyon jól nyomta. Összeségében nem nyomta rosszul mint jobbhátvéd de inkább játszassa csak Lucho a középpályán.
Amikor a MU a jobb oldalon támadott nagyon simán elvitték mellette ami persze nem meglepő hiszen nem hiába középpályás. A MU 2. gólja is részben ezért született. Viszont amikor mi támadtunk és fellépett a támadással akkor valóban nagyon jól nyomta. Összeségében nem nyomta rosszul mint jobbhátvéd de inkább játszassa csak Lucho a középpályán.Chino írta: Aki kiemelhető az Suarez, csak sajna elég egyedül volt. Lehet, hogy én láttam rosszul, de SR nekem jobban bejött jobb hátvédként, mint a középpályán.