Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Letol 1 félidőt visszarázódásképpenvisca el barca írta:iniestat minek játszatja ez a ***** egy sörmeccsen? hátha valaki agyonrúgja?
És tényleg, igazad van kössz az infót. Ez esetben a törököt megnézném a baloson hátha...Gareth Tello írta:Neymar sárga lapos eltiltás miatt nem lesz ma este, ahogyan Rakitic sem.D.i.N.h.O írta:A legjobban mégis annak örülnék ha Neymar végre magára találna, de valszeg pihi lesz neki is.
Itt a keret:
Cillessen, Masip, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Mascherano, Umtiti, Alba, Digne, Busquets, André Gomes, Iniesta, Denis Suárez, Rafinha, Messi, Luis Suárez, Paco Alcácer, Cardona, Arda Turan.
Örültem volna még néhány Barça B-játékosnak (Aleñá, Marlon, Palencia/Nili, Ferran/Carbonell), de hát ez van. Remélem, Vidal kezd így, Roberto igazán pihenhetne egyet.
Neymar sárga lapos eltiltás miatt nem lesz ma este, ahogyan Rakitic sem.D.i.N.h.O írta:A legjobban mégis annak örülnék ha Neymar végre magára találna, de valszeg pihi lesz neki is.

Én úgy látom, hogy mind a négy csapat helyezése fix, szóval abszolút tét nélküli mindenkinek.visca el barca írta:még csak sportszerűtlenek sem leszünk, mert a citiy uis szerez pontot otthon a celtic ellen, így a mi meccsünk már nem fog befolyásolni semmit a csoport végső sorrendjét illetően

randomguy írta:Luis Enrique: "Messi will start tomorrow" #fcblive
úgylátszik rámennek a rekordra, csak nehogy sérülés legyen a vége![]()
gondolom iniesta is fog játszani egy órát hogy belerázódjon, meg én még umtitit játszatnám had vegye fel a ritmust ő is, viszont rajtuk kívül senkit nem kezdetnék a gálakezdőből.
kíváncsi vagyok cillessen debütál-e a bl-ben, vagy stegen véd holnap is

cillessent én is kezdetném, bár TS gondolom nagyon játszana a gladbach ellen.randomguy írta:Luis Enrique: "Messi will start tomorrow" #fcblive
úgylátszik rámennek a rekordra, csak nehogy sérülés legyen a vége![]()
gondolom iniesta is fog játszani egy órát hogy belerázódjon, meg én még umtitit játszatnám had vegye fel a ritmust ő is, viszont rajtuk kívül senkit nem kezdetnék a gálakezdőből.
kíváncsi vagyok cillessen debütál-e a bl-ben, vagy stegen véd holnap is

Köszönöm.geridoss írta:Sport 1-en lesz.bujna írta:A M'gladbach elleni keddi meccset melyik csatorna adja?
Sport 1-en lesz.bujna írta:A M'gladbach elleni keddi meccset melyik csatorna adja?
Vakmacska írta:Pep jó párszor eljátszotta ezt anno, mikor már tét nélküli meccs volt, ruszki csapatok ellen, és bizony elég jó meccsek kerekedtek ki belőle. Vegyes eredmények születtek, de igen, jó arra, hogy a fiatalok átessenek a tűzkeresztségen, hogy elmúljon a lámpaláz, és hogy tényleg meglássuk, hogy mire képesek igazán. Persze csodát nem kell várni, de ezt én is nagyon osztom. És ráadásul lehet pihentetni a "gála"kezdőt.Feast4 írta:Megmondom lehet, hogy merész ötlet( az eredmények fényében annyira talán nem is) de én az utolsó meccsre kiküldenék egy komplett kupafelállást: Cillessen-Digne, Umtiti, Marlon/Mathieu, bárki aki nem SR-Suarez, Gomes,Rafhina-Arda,Paco-Messi/Alena.
Soha nem lesz ilyen jó lehetőség, hogy lássuk magukba a gálacsapat nélkül lássuk mire mennének egy combosabb ellenféllel szemben anélkül, hogy különösebb következményei is lennének a jövőre, közben pedig láthatnánk ,hogy van e köztük olyan aki az egész élére tudna állni, mert oké kupában egy B divízióst odavernek egy ilyen felállással, de az nem szint. Ez azért más lenne.
Legalábbis szerintem.