Spanyol Kupa & Szuperkupa
megtörtént már az Aranylabda bemutatás?? mert most kezdtem nézni...
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Valaki legyen szíves egy jó sopcastes, a meccshez vezető linket dobni.
Köszi.

Kap 10 percet az alatt aztán nagyon sokat lehet bizonyítani, kb. semmit, tapasztaltam már a saját bőrömön. Most kezdene Pedro helyett akire ráférne már a rotálás és ha nem megy neki senki nem szidná,mert tudjuk,hogy most jött...lui1698 írta:Valaki mondja el nekem, hogy mit csinált ez az Afellay gyerek, hogy a kezdőbe követeljük? Először szerintem inkább kellene kevesebb játékpercekkel kezdeni neki, és nem egyből a kezdőbe dobni.
Ha meg kezdeni és rosszul játszana akkor meg azért menne az anyázás...
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Bevezethetnék már a lájk gombot ezen az oldalon is..Kelemen Berti írta:Real-lal kezdődő csapatnév... 5-0 a tipp

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
-
- Director del Fútbol
Real-lal kezdődő csapatnév... 5-0 a tipp 

-
- Jugador d'estrella
Jeffren legalább a padon van, Bojan és Thiago még ott se.bence-barca írta: Mondjuk én azért Afellay-t/ Thiago-t, Fontás-t/ Milito-t, Adriano-t, vagy Masch/ Keita-t mindenféleképpen kezdőbe jelöltem volna![]()
Am Jeffren sérült vagy csak egyszerűen nem játszik?

vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Annyi keretet láttam már itt hogy szerintem várjuk ki a végét. 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ne már. Thiago miért nem lehet padon se? Mondjuk Keita helyett... Vkp-nek ott van Masch, irányítani meg már jobban tud Thiago bőven. Mindegy, most megszórjuk őket, és a visszavágón kezdő lesz. Amúgy az is érdekes nekem, hogy Jeffren a keretbe van, és Bojan meg nincs. Erről van valami hír? Bojan sérült, vagy csak nem fért be?Alberto10 írta: kispad: E. Abidal, S. Keita, G. Milito, I. Afellay, J. Mascherano, Jeffrén, Víctor Valdés
- LM10
- Director del Fútbol
Így van, teljesen egyet értek. 3-0-ás meccset várok! Pedro ma is gólt fog lőni!lui1698 írta:Valaki mondja el nekem, hogy mit csinált ez az Afellay gyerek, hogy a kezdőbe követeljük? Először szerintem inkább kellene kevesebb játékpercekkel kezdeni neki, és nem egyből a kezdőbe dobni.

-
- Llegenda del Barça
Elég erős, sokakat inkább pihentetnék, de azis igaz, h hétvégén se lesz olyan nehéz meccsünk, tehát ha most eldönti a továbbjutást ez az erős kezdőcsapat, visszavágón már egy tartalékos kezdő lenne.lui1698 írta:Buli11 kezd:
Pinto; Alves, Pique, Puyol, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Villa, Pedro y Messi
Mondjuk én azért Afellay-t/ Thiago-t, Fontás-t/ Milito-t, Adriano-t, vagy Masch/ Keita-t mindenféleképpen kezdőbe jelöltem volna

Am Jeffren sérült vagy csak egyszerűen nem játszik?

- lui1698
- Llegenda del Barça
Valaki mondja el nekem, hogy mit csinált ez az Afellay gyerek, hogy a kezdőbe követeljük? Először szerintem inkább kellene kevesebb játékpercekkel kezdeni neki, és nem egyből a kezdőbe dobni.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kispad: E. Abidal, S. Keita, G. Milito, I. Afellay, J. Mascherano, Jeffrén, Víctor Valdéspalesz77 írta:Félidőbe - max a 60. percig - Xavi/Ini helyett Thiago, és Pedro helyett Afellay. Különben lesz ne mulass...lui1698 írta:Buli11 kezd:
Pinto; Alves, Pique, Puyol, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Villa, Pedro y Messi![]()
![]()
Amúgy jó a kezdő, esetleg cseréket tudna valaki írni? Előre is kösz.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Félidőbe - max a 60. percig - Xavi/Ini helyett Thiago, és Pedro helyett Afellay. Különben lesz ne mulass...lui1698 írta:Buli11 kezd:
Pinto; Alves, Pique, Puyol, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Villa, Pedro y Messi

Amúgy jó a kezdő, esetleg cseréket tudna valaki írni? Előre is kösz.
Van egy gólja a Ceuta elleni hazai 5-1-ről.csababarca írta:Messi remélem gurít egy 2-t.
Kupában van már gólja?
- Varatrix
- Director del Fútbol
Pont, hogy nem örülök a kezdőnek. Félek Afellay megint kap 10 percet. Guardiola cserélési szokásai kikészítenek . Amikor vezetünk 4-0 akkor is a 80. percbe jön rá, hogy van három cserelehetősége.csababarca írta:lui1698 írta:Buli11 kezd:
Helyes![]()
Messi remélem gurít egy 2-t.
Kupában van már gólja?
Remélem Affelay és Thiago is kap fél órát minimum.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Azért Afellay kezdhetett volna... 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
lui1698 írta:Buli11 kezd:
Helyes

Messi remélem gurít egy 2-t.
Kupában van már gólja?
Remélem Affelay és Thiago is kap fél órát minimum.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- lui1698
- Llegenda del Barça
Buli11 kezd:

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Illene behúzni ezt a kupát ha ilyen 'könnyű' ágon menetelhetünk el a döntőig(egyébként is). Remélem ott a Reallal talizunk és újra nyerünk 

P.U.Y.O.L. írta:Végre idén elég könnyűnek ígérkezik a sorsolásunk. A Betis után se kaphatunk túl nehezet, (persze előbb jó lenne túl lenni a Sevillai csapaton) mert az Almeria - Depor meccs győztesével kerülünk össze. A másik ág azért jóval ütősebb. Sevilla - Villareal és Atma - RM.
Amúgy a Villareal útja a legérdekesebb. A Valencián túl vannak, ha megverik a Sevillát, akkor Atma vagy Real, ha őket is, akkor esetlegesen mi a döntőben...(brutal)
Üdv!
Vki tud adni egy sport klubbos linket majd?
Vki tud adni egy sport klubbos linket majd?
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Végre idén elég könnyűnek ígérkezik a sorsolásunk. A Betis után se kaphatunk túl nehezet, (persze előbb jó lenne túl lenni a Sevillai csapaton) mert az Almeria - Depor meccs győztesével kerülünk össze. A másik ág azért jóval ütősebb. Sevilla - Villareal és Atma - RM.
Amúgy a Villareal útja a legérdekesebb. A Valencián túl vannak, ha megverik a Sevillát, akkor Atma vagy Real, ha őket is, akkor esetlegesen mi a döntőben...(brutal
)
Amúgy a Villareal útja a legérdekesebb. A Valencián túl vannak, ha megverik a Sevillát, akkor Atma vagy Real, ha őket is, akkor esetlegesen mi a döntőben...(brutal

engem is zavar a hülye időpont,nem értem miért kell ez..
az emberek dolgoznak,suliba járnak,nem hiszem hogy ez a legmegfelelőbb időpont egy hétközi meccsnek.
remélem legalább jó meccs lesz.
az emberek dolgoznak,suliba járnak,nem hiszem hogy ez a legmegfelelőbb időpont egy hétközi meccsnek.
remélem legalább jó meccs lesz.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Csak, hogy ne legyél egyedül....én 3:50-kor kelek!LM10 írta:Én is 5:50-kor kelek holnap is...annyira elegem van a 10 órás meccsekből hétköznap