Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha már elkezdted fejezd is beCapon írta:3,14csába
Húúú Istenem, egyszer neten kell nézni a meccset, itt a világ vége...P_e-d_r-o írta: Jó,lehet hogy egy kicsit túloztam,de az viszont szerintem kétségtelen,hogy ezt a lényegében tét nélküli Barca meccset is többen megnézik majd mint az Arsenal meccset!Amúgy legjobban az idegesít,hogy már mosodszor játszák el,hogy csak felvételröl tolják le a meccset,és ez engem zavar!De mind1,majd megnézem neten,de azért az nem ugyanaz!

ne sportklubot nézz, hanem streamet. és akkor nem kell várni tizenegyig a kezdéshez, ha nem bírsz fennmaradni sokáig. ilyen egyszerű.P_e-d_r-o írta:Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Mi az hogy 23-tól adja a meccset a SportKlub???Betegek ezek?Ki az az őrült aki akkor megnézi a meccset szerda este???10-kor se néznék annyian mint hétvégén,de akkor még csak-csak,de szerintem 11-kor 10-nél többen nemnézik meg,nemisértem minek adják le!!!De komolyan mondom a SportKlub a legorsszab magyar sportcsatorna,ez tuti!!!
S.Agüero írta:Tudod, nem csak Barca meccs létezik a világon. 9kor lesz a Leeds - Zenál meccs, ezért tették 11-re. azért azon a meccsen több izgalom lesz, mint a miénken. ezért nem kell felkapni ennyire a vizet.P_e-d_r-o írta:MichaaBee írta:Hánytól lesz a meccs holnap? (Azt tudom, hogy 23 órától adja a sportklub, de most az érdekelne, hogy mikor kezdődik valójában.)
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Mi az hogy 23-tól adja a meccset a SportKlub???Betegek ezek?Ki az az őrült aki akkor megnézi a meccset szerda este???10-kor se néznék annyian mint hétvégén,de akkor még csak-csak,de szerintem 11-kor 10-nél többen nemnézik meg,nemisértem minek adják le!!!De komolyan mondom a SportKlub a legorsszab magyar sportcsatorna,ez tuti!!!![]()
Tudod, nem csak Barca meccs létezik a világon. 9kor lesz a Leeds - Zenál meccs, ezért tették 11-re. azért azon a meccsen több izgalom lesz, mint a miénken. ezért nem kell felkapni ennyire a vizet.P_e-d_r-o írta:MichaaBee írta:Hánytól lesz a meccs holnap? (Azt tudom, hogy 23 órától adja a sportklub, de most az érdekelne, hogy mikor kezdődik valójában.)
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Mi az hogy 23-tól adja a meccset a SportKlub???Betegek ezek?Ki az az őrült aki akkor megnézi a meccset szerda este???10-kor se néznék annyian mint hétvégén,de akkor még csak-csak,de szerintem 11-kor 10-nél többen nemnézik meg,nemisértem minek adják le!!!De komolyan mondom a SportKlub a legorsszab magyar sportcsatorna,ez tuti!!!
MichaaBee írta:Hánytól lesz a meccs holnap? (Azt tudom, hogy 23 órától adja a sportklub, de most az érdekelne, hogy mikor kezdődik valójában.)
bocs, akkor nem szóltamS.Agüero írta:Pár hsz-al lejjebb ott van az utazó keret amibe nem tartozik bele a Te kezdődben említett Fontás és Thiago sem.víscaelbarca!forever írta:az én kezdőm holnapra:
Pinto-Adriano,Fontas,Milito,Maxwell-Mascerano,Thiago,Affelay-Jeffren,Bojan,Pedro
Pár hsz-al lejjebb ott van az utazó keret amibe nem tartozik bele a Te kezdődben említett Fontás és Thiago sem.víscaelbarca!forever írta:az én kezdőm holnapra:
Pinto-Adriano,Fontas,Milito,Maxwell-Mascerano,Thiago,Affelay-Jeffren,Bojan,Pedro

Én is ezt várom, szal még1x én sem írom lefcbarca0827 írta:Ha ilyen nagy rotálás a valószínű, akkor még én is beírom. Amikor a "Gála11" a várható, akkor sok értelme nincs leírni 20-szor ugyanazt.![]()
Szóval:
Pinto - Adriano ; Bartra ; Milito ; Maxwell - Mascherano ; Keita ; Iniesta - Pedro ; Bojan ; Afellay
Nagy kár, de azért természetesen köszi a választ.fcbarca0827 írta:Ismét 22:00-tól játszunk.MichaaBee írta:Hánytól lesz a meccs holnap? (Azt tudom, hogy 23 órától adja a sportklub, de most az érdekelne, hogy mikor kezdődik valójában.)
Ismét 22:00-tól játszunk.MichaaBee írta:Hánytól lesz a meccs holnap? (Azt tudom, hogy 23 órától adja a sportklub, de most az érdekelne, hogy mikor kezdődik valójában.)
Bartra is nagyon meggyőző volt szerintem, és úgy látszik, hogy Pep még 5-0-nál is komolyan veszi a találkozót...nem akar 1xerre sok fiatalt hozni, és a sztárok is mind kerettagok...detabarca írta:Pep a fiatalok között is rotál, de azért Fontás sztem elég meggyőzően játszott, amikor lehetőséget kapott, úgyhogy nem igazán értem miért maradt ki. Habár Thiago is kimaradt, aki nyártól teljes értékű tagja a keretnek, úgyhogy ebből egyenlőre nem vonnék le messzemenő következtetéseket.LM10 írta:Amúgy érdekes, hogy megint Bartra került fel Fontás helyett. Lehet Pep többet lát Bartrában.
Pep a fiatalok között is rotál, de azért Fontás sztem elég meggyőzően játszott, amikor lehetőséget kapott, úgyhogy nem igazán értem miért maradt ki. Habár Thiago is kimaradt, aki nyártól teljes értékű tagja a keretnek, úgyhogy ebből egyenlőre nem vonnék le messzemenő következtetéseket.LM10 írta:Amúgy érdekes, hogy megint Bartra került fel Fontás helyett. Lehet Pep többet lát Bartrában.