Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én minden meccset neten nézek.torrentkiller írta: Húúú Istenem, egyszer neten kell nézni a meccset, itt a világ vége...![]()
Nem értem miért kell itt sírni. Annyira hozzá van szokva itt pár ember, hogy minden meccs megy élőben, hogy már 1 órás csúszáson is kiakad.
Hát azért egy Leeds- Arsenal meccs sem elhanyagolható,főleg,h az nem egy lefutott párharc. Valszeg ezt is figyelembe vették amikor döntöttek az ügyben,h leadnak 1 meccset élőben,egyet pedig csúsztatva. Vagy leadják a Barcát élőben a másikat pedig csak felvételről másnap.Éjféltől azt már nem nézné szinte senki,így aki végignézi azt,az nagy eséllyel marad már a Barca meccsre is,aki meg eleve Barca meccset nézne,az valszeg kibírja azt az 1 órát.sjd írta:Ezek nem tudom mit gondoltak...Capon írta:Most látom én is, hogy 11kor kezdődik a meccs a Sport Klubon.
Nem jutott eszükbe h aki szerdán éjfélig fenn maradna Barca meccset nézni, az úgyis keresni fog egy streamet?
Komolyabb bajnokságot nem adnak az argetinnál, de amikor végre rendes csapat meccse lenne, azt meg nem tudják leadni..
Ezek nem tudom mit gondoltak...Capon írta:Most látom én is, hogy 11kor kezdődik a meccs a Sport Klubon.
Ha már elkezdted fejezd is beCapon írta:3,14csába
Húúú Istenem, egyszer neten kell nézni a meccset, itt a világ vége...P_e-d_r-o írta: Jó,lehet hogy egy kicsit túloztam,de az viszont szerintem kétségtelen,hogy ezt a lényegében tét nélküli Barca meccset is többen megnézik majd mint az Arsenal meccset!Amúgy legjobban az idegesít,hogy már mosodszor játszák el,hogy csak felvételröl tolják le a meccset,és ez engem zavar!De mind1,majd megnézem neten,de azért az nem ugyanaz!
ne sportklubot nézz, hanem streamet. és akkor nem kell várni tizenegyig a kezdéshez, ha nem bírsz fennmaradni sokáig. ilyen egyszerű.P_e-d_r-o írta:Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Mi az hogy 23-tól adja a meccset a SportKlub???Betegek ezek?Ki az az őrült aki akkor megnézi a meccset szerda este???10-kor se néznék annyian mint hétvégén,de akkor még csak-csak,de szerintem 11-kor 10-nél többen nemnézik meg,nemisértem minek adják le!!!De komolyan mondom a SportKlub a legorsszab magyar sportcsatorna,ez tuti!!!
S.Agüero írta:Tudod, nem csak Barca meccs létezik a világon. 9kor lesz a Leeds - Zenál meccs, ezért tették 11-re. azért azon a meccsen több izgalom lesz, mint a miénken. ezért nem kell felkapni ennyire a vizet.P_e-d_r-o írta:MichaaBee írta:Hánytól lesz a meccs holnap? (Azt tudom, hogy 23 órától adja a sportklub, de most az érdekelne, hogy mikor kezdődik valójában.)
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Mi az hogy 23-tól adja a meccset a SportKlub???Betegek ezek?Ki az az őrült aki akkor megnézi a meccset szerda este???10-kor se néznék annyian mint hétvégén,de akkor még csak-csak,de szerintem 11-kor 10-nél többen nemnézik meg,nemisértem minek adják le!!!De komolyan mondom a SportKlub a legorsszab magyar sportcsatorna,ez tuti!!!![]()
Tudod, nem csak Barca meccs létezik a világon. 9kor lesz a Leeds - Zenál meccs, ezért tették 11-re. azért azon a meccsen több izgalom lesz, mint a miénken. ezért nem kell felkapni ennyire a vizet.P_e-d_r-o írta:MichaaBee írta:Hánytól lesz a meccs holnap? (Azt tudom, hogy 23 órától adja a sportklub, de most az érdekelne, hogy mikor kezdődik valójában.)
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Mi az hogy 23-tól adja a meccset a SportKlub???Betegek ezek?Ki az az őrült aki akkor megnézi a meccset szerda este???10-kor se néznék annyian mint hétvégén,de akkor még csak-csak,de szerintem 11-kor 10-nél többen nemnézik meg,nemisértem minek adják le!!!De komolyan mondom a SportKlub a legorsszab magyar sportcsatorna,ez tuti!!!
MichaaBee írta:Hánytól lesz a meccs holnap? (Azt tudom, hogy 23 órától adja a sportklub, de most az érdekelne, hogy mikor kezdődik valójában.)
bocs, akkor nem szóltamS.Agüero írta:Pár hsz-al lejjebb ott van az utazó keret amibe nem tartozik bele a Te kezdődben említett Fontás és Thiago sem.víscaelbarca!forever írta:az én kezdőm holnapra:
Pinto-Adriano,Fontas,Milito,Maxwell-Mascerano,Thiago,Affelay-Jeffren,Bojan,Pedro
Pár hsz-al lejjebb ott van az utazó keret amibe nem tartozik bele a Te kezdődben említett Fontás és Thiago sem.víscaelbarca!forever írta:az én kezdőm holnapra:
Pinto-Adriano,Fontas,Milito,Maxwell-Mascerano,Thiago,Affelay-Jeffren,Bojan,Pedro
Én is ezt várom, szal még1x én sem írom lefcbarca0827 írta:Ha ilyen nagy rotálás a valószínű, akkor még én is beírom. Amikor a "Gála11" a várható, akkor sok értelme nincs leírni 20-szor ugyanazt.![]()
Szóval:
Pinto - Adriano ; Bartra ; Milito ; Maxwell - Mascherano ; Keita ; Iniesta - Pedro ; Bojan ; Afellay
Nagy kár, de azért természetesen köszi a választ.fcbarca0827 írta:Ismét 22:00-tól játszunk.MichaaBee írta:Hánytól lesz a meccs holnap? (Azt tudom, hogy 23 órától adja a sportklub, de most az érdekelne, hogy mikor kezdődik valójában.)
Ismét 22:00-tól játszunk.MichaaBee írta:Hánytól lesz a meccs holnap? (Azt tudom, hogy 23 órától adja a sportklub, de most az érdekelne, hogy mikor kezdődik valójában.)