Hunter91 írta:...
Sztem azért rózsásabb a helyzet, mint ahogy Te látod. Sztem mi nagyjából ugyanúgy játszottunk, ahogy szoktunk (nem volt ez olyan vészes

), másfelől viszont a Bilbao borzasztóan erős volt. Ez a csapat sztem tegnap bárkit meg tudott volna verni (én még sosem láttam csapatot így küzdeni

). Nagyon föl volt tolva a védekezésük és a támadóik nagyon hamar letámadtak. Ezért kevesebbet is volt nálunk a labda és sokkal kevesebb időnk volt tenni-venni a labdát, ahogy szoktuk. A helyzeteket, pedig be kell lőni. A bíró pedig katasztrofálisan vezette a meccset, mostanában nem láttam ilyen gyönge játékvezetést. Egy kis értékelés:
Pinto: Jól védett, viszont hátul azok a passzolgatások Adrianoval nagyon neccesek voltak.
Adriano: Kicsit szürke volt, de a védekezést tűrhetően megoldotta.
Abidal: Meccs embere. Gólt lőtt, jól védekezett.
Piqué: Nagy mentései voltak, Abival nagyon ott voltak a szeren.
Alves: Pozitív meglepetés volt. Jól védekezett emellett sokat segítette a támadójátékot és kivételesen marha jók voltak a beadásai.
Keita: Végig dolgozta a meccset, nem nyújtott kiemelkedőt, de egy rossz szót nem lehet mondani a teljesítményére.
Busquets: Átfeküdte a meccset, de most nem ő tehetett róla. A sárgájáról nem ő tehet, a bíró benézte. Hasznosan játszott, sokszor besegített a védelemnek.
Xavi: Tegnap tényleg elég halovány volt. Egyszer volt egy teljesen egyértelmű helyzet, amikor Messit vagy Villát indíthatta volna (már nem emlékszem), de hátra gurította.
Pedro: Ha nem lett volna Alvessel a pályán, akkor nem tudom, hogy hogyan alakítottunk volna ki helyzeteket. Jók voltak a felfutásai, az indításai és csatár létére sokat védekezett.
Messi: Nem volt rossz, de jó sem. Tőle többet vártam, de hát azért ő is kellett a gólpasszhoz.
Villa: A meccs egyértelmű citromdíjasa. 2-3 ajtó-ablak helyzete volt. Könnyen eldönthette volna a meccset, de hát ez van. Nem lehet mindig jó napja (bár csak úgy lenne

).
Iniesta: Kis színt vitt a játékba, kreatívabb lett a középpályánk, de sokat nem tudott hozzátenni a játékhoz.
Puyol: Örülhetünk, hogy felépült, mert csereként beállva nagyon nagyot alkotott. Frissen mozgott és sokat mentett.
Afellay: Nem volt nála a labda, de legalább az időt húzta...