Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja hehe. Csóró gyerek hátrafelé futtában labdát szerez és hátra gurítja, de hosszan, védőnket lefutják, Pinto meg a rokonok elé jön ki. Az ellenség elviszi Pinto mellett alapvonalig, de onnan nem tud lőni vár egy érkezőt az meg 11 méterről fellövi a sztratoszférába pedig nem volt kapus a kapubaneric írta:Itt a végén nem tudtam kivenni, hogy ki passzolt ilyen borzasztóan hátra, de mintha Afellay lett volna az. Azért az kemény lett volna, hogy ha a gálát meg ünneplést egy frissen igazolt Afellay "öngólpassz" zárja:D
Tanulja meg edzéseken, az van arra kitalálva. Egy szintig legalábbis, utána lehet fokozatosan bevetni egyre hosszabb időkre. Persze nem biztos, hogy meg lehet ítélni ezt 10 perc alapján, de a tegnap mutatott játéka alapján még nincs kész arra, hogy kezdőbe rakják.Lionel85 írta:Nem inkább több játékperc kéne neki? A játékrendszerbe sok gyakorlással tanul bele és nem 10 percekkel. Egy másodosztályú csapat ellen pont a legjobb alkalom arra, hogy az első percektől kezdve felvegye a ritmust és tanuljon. A visszavágón jót cselekedne Guardiola, ha végre csatasorba állítaná a fiút.
Mindenképpen! Remélem abszolút cserés felállással tudunk bizonyítani. Ha egy 5-0 ás oda vágó után nem meri meglépni Pep az gáz.MessiFan írta:Afellay megint keveset játszott.. De a visszavágón én már kezdetném.
Ha nem is tíz de egy 8-as lehetett volna közte.bence-barca írta:Ha koncentrálnak és több helyzet bemegy akkor 10-0?![]()
Nem inkább több játékperc kéne neki? A játékrendszerbe sok gyakorlással tanul bele és nem 10 percekkel. Egy másodosztályú csapat ellen pont a legjobb alkalom arra, hogy az első percektől kezdve felvegye a ritmust és tanuljon. A visszavágón jót cselekedne Guardiola, ha végre csatasorba állítaná a fiút.d írta:Igen, volt neki ezen kívül pár elég rossz elmozdulása is, ezek alapján én azt mondom jól teszi Guardiola, hogy egyelőre 10 perceket kap csak, kell neki még egy kis idő, míg jobban beletanul a játékrendszerünkbe, jobban érzi a csapatot. Látszott rajta az igyekezet, kis időt kell adni neki.eric írta:Itt a végén nem tudtam kivenni, hogy ki passzolt ilyen borzasztóan hátra, de mintha Afellay lett volna az. Azért az kemény lett volna, hogy ha a gálát meg ünneplést egy frissen igazolt Afellay "öngólpassz" zárja:D
Igen, volt neki ezen kívül pár elég rossz elmozdulása is, ezek alapján én azt mondom jól teszi Guardiola, hogy egyelőre 10 perceket kap csak, kell neki még egy kis idő, míg jobban beletanul a játékrendszerünkbe, jobban érzi a csapatot. Látszott rajta az igyekezet, kis időt kell adni neki.eric írta:Itt a végén nem tudtam kivenni, hogy ki passzolt ilyen borzasztóan hátra, de mintha Afellay lett volna az. Azért az kemény lett volna, hogy ha a gálát meg ünneplést egy frissen igazolt Afellay "öngólpassz" zárja:D
Bizony ő volt az... Meg is ijedtem, de igazából jól passzolt, asszem Busquets nézte be, mert nem számított rá, és lefutották.eric írta:Itt a végén nem tudtam kivenni, hogy ki passzolt ilyen borzasztóan hátra, de mintha Afellay lett volna az. Azért az kemény lett volna, hogy ha a gálát meg ünneplést egy frissen igazolt Afellay "öngólpassz" zárja:D
Szerintem nem volt rossz Dani.Fecooo írta:nem vagyok elégedett a cserékkel...![]()
a "ha már real, ötöt be!" rigmus meg szerencsére még él
Messi nemember, Dani viszont csalódás...
valamit nagyon érzelKelemen Berti írta:Real-lal kezdődő csapatnév... 5-0 a tipp
Köszi;) De ha van valakinek sopcast esetleg, jöhetnefcbarca0827 írta:http://www.rojadirecta.org/goto/moorattv.blogspot.com/ Nem sopcast, de működik.Messidona10 írta:Tudom, hogy tolakodó vagyok, és egyszer már beírtam, de amit eddig megnyitottam linket -a meccshez papíron-, ott a Liverpool meccse ment. Sopcastet használnék. Valaki segítsen!
http://www.rojadirecta.org/goto/moorattv.blogspot.com/ Nem sopcast, de működik.Messidona10 írta:Tudom, hogy tolakodó vagyok, és egyszer már beírtam, de amit eddig megnyitottam linket -a meccshez papíron-, ott a Liverpool meccse ment. Sopcastet használnék. Valaki segítsen!
Épp most lett vége.Alberto10 írta:megtörtént már az Aranylabda bemutatás?? mert most kezdtem nézni...