Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.17. 18:22:43

Nekem:
Mino-Adriano-Fontás-Milito-Maxwell-Masch-Thiago-Afellay-Jeffren-Bojan-Pedro

Megkockáztatnám Mino-t kapuba, nem hinném, h olyan ügyetlen :)
ab1daL
Director del Fútbol

2011.01.17. 18:14:24

Nemtudom néztétek-e az odavágót a Betis ellen, de nekik kisebb túlzással (bár a többi ellenfelünkhöz képest otthon legalábbis) volt a legtöbb helyzetük, és elég veszélyesek is voltak azok. Kapufa, sok Pinto védés. Nem azt mondom, hogy kiesünk, vagy hogy 5 gólt rúgnak nekünk, de én mindenkit visszafogottságra intenék. Aztán lehet én lihegem túl a dolgot, de az utóbbi időben az eredményeket jól eltaláltam, megmondom az Almeriaban éreztem, nemtudom honnan és miért jött ez az érzés, de éreztem hogy egy x-re tudják hozni. Igaz szorosabb meccset jósoltam magunknak is, amiből ahogy látható, túlzottan nem lett sok minden a Malaga ellen. Lényeg a lényeg, én kicsit félek, főleg ha tényleg egy Fontás-Milito védelem kezd.
Kezdőm:
Pinto
Adriano-Busi-Milito-Maxwell
Masch
Thiago-Keita
Jeffren-Bojan-Ibi
Cserepadon ott lesznek az ászok, ha gáz van dobnám őket be, Messivel egyetemben.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

Joan Garcia - Koundé, Eric Garcia, Cubarsi, Baldé - Bernal, Pedri - Yamal, Olmo, Raphinha - Rashford
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.17. 17:52:25

Kezdő:
Pinto
Adriano-Milito-Abidal-Maxwell
Mascherano
Xavi-Keita
Jeffren-Bojan-Afellay

Tipp: 0-3
G.: Xavi,Afellay,Abidal(:lol:)
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.17. 17:41:36

Kezdő Betis ellen:
-----------------------Pinto----------------------
---Adriano-----Fontás----Milito------Maxwell---
------------------Mascherano------------------
--------------Thiago-------Keita---------------
------Jeffren-------Bojan---------Afellay------
Tipp:
0-2.
Gólok: Ibi, Bojan. :wink:
csdewl
Capitá del Barça

2011.01.13. 21:54:36

Almeria-Deportivo La Coruna 1:0
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
messideco
Presidente del Barça

2011.01.13. 20:02:04

Most már tényleg összeállhatna a visszavágóra a Masch., Affelay,Thiago trió a középpályán, elöl meg Jeffren,Soriano és Bojan 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.13. 17:29:29

Én nem küldeném a teljes cserecsapatot, mert az senkinek sem jó. Ha mindenki cserejátékos, akkor igazán senki sem tud beleszokni a játékba, különösen Afellay nem. Én kezdetném Messit mindenképp, mert rá épül a támadójáték, és mellette Afellayt és Jeffrent. Középen Masch, Thiago biztos, de mellettük vagy Xavi vagy Iniestát dobnám be. Hátul megnézném Fontást mindenképp, és csereként Bartrat is. Szóval:

Pinto
Adriano,Piqué,Fontás,Maxwell
Mascherano
Xavi, Thiago
Afellay,Messi,Jeffren

Cserék akár félidőben: Bojan, Keita, Bartra
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.13. 17:27:35

Énisénis :D
Pinto
Bartra-Fontás-Abidal-Adriano
Thiago-Masch-Afellay
Jeffren-Bojan-Iniesta
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.01.13. 17:24:10

Az én csapatom:

Pinto
Adriano-Fontás-Abidal/Bartra-Maxwell
Thiago-Mascherano-Keita
Afellay-Bojan-Jeffren

Én simán kipróbálnám a Fontás-Bartra duót középen. Nem hiszem, hogy bármilyen probléma lenne, de ha mégis akkor sem hiszem, hogy a továbbjutás közelébe tudnának kerülni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.13. 17:08:08

Varatrix írta: Pinto, Adriano, Fontás, Abidal, Maxwell, Masch, Affy, Thiago, Jeffren, Bojan, Pedro.
Pont ezt a kezdőt akartam én is leírni, de látom előttem megtették :)
menczel
Entrenador del Barça

2011.01.13. 17:05:39

Barcaman14 írta:A meccset kb a 30. percig láttam, mert sikerült elaludnom. :) Nem azért mert unatkoztam, csak a hétköznap 22:00-kor kezdődő meccsekbe mindig bele alszok...

Annyit fűznék hozzá hogy a továbbjutás már megvan. Illetve nem értem hogy miért nem kaphatott több lehetőséget Affellay tegnap?! :roll: Szívesen nézném mostmár legalább egy fél órát a pályán, de ahogy látom nem vagyok ezzel egyedül!
Ha választani kell akkor én inkább Thiagot nézném. Jóval látványosabb "barcásabb" a játéka. Azonban úgy tűnik Afellay a támadósorban fog játszani tehát van esély rá, hogy mindketten bekerülnek a kezdőbe. Jeffrenre és Bojanra is ráférne a játékperc. Ha ehhez hozzávesszük a kupakezdőket, Adrianot, Maxwellt, Masceranot akkor szinte meg is van a visszavágóra a csapat. (Én még azért Fontást szívesen látnám, szerintem 'piqué-i' tehetség a gyerek).
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.13. 16:32:08

A meccset kb a 30. percig láttam, mert sikerült elaludnom. :) Nem azért mert unatkoztam, csak a hétköznap 22:00-kor kezdődő meccsekbe mindig bele alszok...

Annyit fűznék hozzá hogy a továbbjutás már megvan. Illetve nem értem hogy miért nem kaphatott több lehetőséget Affellay tegnap?! :roll: Szívesen nézném mostmár legalább egy fél órát a pályán, de ahogy látom nem vagyok ezzel egyedül!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
menczel
Entrenador del Barça

2011.01.13. 16:10:37

eric írta:Itt a végén nem tudtam kivenni, hogy ki passzolt ilyen borzasztóan hátra, de mintha Afellay lett volna az. Azért az kemény lett volna, hogy ha a gálát meg ünneplést egy frissen igazolt Afellay "öngólpassz" zárja :D:D
Ja hehe. Csóró gyerek hátrafelé futtában labdát szerez és hátra gurítja, de hosszan, védőnket lefutják, Pinto meg a rokonok elé jön ki. Az ellenség elviszi Pinto mellett alapvonalig, de onnan nem tud lőni vár egy érkezőt az meg 11 méterről fellövi a sztratoszférába pedig nem volt kapus a kapuban :D :D nem kis kavar volt belőle
d
Entrenador del Barça

2011.01.13. 15:53:15

Lionel85 írta:Nem inkább több játékperc kéne neki? A játékrendszerbe sok gyakorlással tanul bele és nem 10 percekkel. Egy másodosztályú csapat ellen pont a legjobb alkalom arra, hogy az első percektől kezdve felvegye a ritmust és tanuljon. A visszavágón jót cselekedne Guardiola, ha végre csatasorba állítaná a fiút.
Tanulja meg edzéseken, az van arra kitalálva. Egy szintig legalábbis, utána lehet fokozatosan bevetni egyre hosszabb időkre. Persze nem biztos, hogy meg lehet ítélni ezt 10 perc alapján, de a tegnap mutatott játéka alapján még nincs kész arra, hogy kezdőbe rakják.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.01.13. 15:50:46

MessiFan írta:Afellay megint keveset játszott.. De a visszavágón én már kezdetném.
Mindenképpen! Remélem abszolút cserés felállással tudunk bizonyítani. Ha egy 5-0 ás oda vágó után nem meri meglépni Pep az gáz.
Tudom, hogy kicsit korai, de ebben reménykedem.
Pinto, Adriano, Fontás, Abidal, Maxwell, Masch, Affy, Thiago, Jeffren, Bojan, Pedro.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.13. 15:34:21

Messi ismét megmutatta hogy ő a világ legjobbja :)
A góljai nagyon szépek voltak és profi. A harmadik góljánál amikor átvette a labdát és elment tőle 2-3 méterre 1 másodperc se kellett neki hogy utolérje!

Iniesta és Xavi is megmutatta hogy nem véletlenül vannak ott a dobogón :)
Afellay megint keveset játszott.. De a visszavágón én már kezdetném.

Örülök hogy kimászott a hullámvölgyből a csapat és újra szórja a gólokat még ha egy Betis ellen akkor is.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.13. 14:08:38

bence-barca írta:Ha koncentrálnak és több helyzet bemegy akkor 10-0? :o :D
Ha nem is tíz de egy 8-as lehetett volna közte.
Illetve többször a szerencsén múlott, hogy a Betis nem lőtt gólt.
Rengeteg volt az eladott labda. Szerencsére a két csapat között akkora a különbség, hogy még így is leredeztük őket az első körben.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.13. 14:03:57

Nem láttam a meccset, de egy 5-0 után elég furának tűnik, h ezt olvasom:
"Három aranylabdás szintű játékossal, kissé dekoncentráltan és félgőzzel játszva rúgott tehát öt gólt Pep legénysége"

Ha koncentrálnak és több helyzet bemegy akkor 10-0? :o :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.13. 13:29:33

d írta:
eric írta:Itt a végén nem tudtam kivenni, hogy ki passzolt ilyen borzasztóan hátra, de mintha Afellay lett volna az. Azért az kemény lett volna, hogy ha a gálát meg ünneplést egy frissen igazolt Afellay "öngólpassz" zárja :D:D
Igen, volt neki ezen kívül pár elég rossz elmozdulása is, ezek alapján én azt mondom jól teszi Guardiola, hogy egyelőre 10 perceket kap csak, kell neki még egy kis idő, míg jobban beletanul a játékrendszerünkbe, jobban érzi a csapatot. Látszott rajta az igyekezet, kis időt kell adni neki.
Nem inkább több játékperc kéne neki? A játékrendszerbe sok gyakorlással tanul bele és nem 10 percekkel. Egy másodosztályú csapat ellen pont a legjobb alkalom arra, hogy az első percektől kezdve felvegye a ritmust és tanuljon. A visszavágón jót cselekedne Guardiola, ha végre csatasorba állítaná a fiút.
Kép
Kép
Kép
Hayabusa
Barça B

2011.01.13. 13:03:17

Azt hiszem, hogy Messi méltóképpen ünnepelte meg az aranylabdát.
Ennek ellenére osztom az előttem szólók véleményét és én is azt mondom, hogy le a kalappal a Betis előtt.
Jól összerakott csapat és komolyan kell velük számolni a jövőben.
Mindenesetre szép győzelem volt.
d
Entrenador del Barça

2011.01.13. 12:38:16

Igen, volt neki ezen kívül pár elég rossz elmozdulása is, ezek alapján én azt mondom jól teszi Guardiola, hogy egyelőre 10 perceket kap csak, kell neki még egy kis idő, míg jobban beletanul a játékrendszerünkbe, jobban érzi a csapatot. Látszott rajta az igyekezet, kis időt kell adni neki.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.01.13. 10:36:15

Nagyszerű, örüljünk Messi mesterhármasának, remélem ő is kedvére kilövöldözte magát, és az éles meccseken majd passzol is, akárcsak Alves. Félelmetesen önző és pontatlan volt mindkettejük játéka, de egyszer belefér, visszavágón remélem Bojan végig játszik, mert mikor, ha nem most. Thiago és Afellay úgyszintén.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.13. 09:20:29

Méltó ellenfél volt a Betis, komolyan mondom, jobban küzdött, mint egyes elsőosztályú csapatok... Ha valakik, akkor ők megérdemelnék, hogy elsőosztályban focizzanak!

Amíg ki nem végezte őket Messi, jól tartották magukat, bátrak voltak és bizony volt egy bitang nagy kapufájuk is, szerintem még a stadionon kívül is lehetett hallani a fém csattanását. :D

Szép kis gálaestet nyújtottak nekünk a játékosok, sajnálom a Betist, hogy nem lesz meg a nagy bevétel a visszavágón, de azon gondolkodtam a meccs alatt, hogy tiszteletből odaadhatnánk a bevételt nekik. :D:):P
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.01.13. 00:44:27

2. félidő nagyon tetszett, de ehhez kellett egy Betis is, akik a 60. perc után teljesen feladták a meccset. MOM: Messi, egyszerűen nem ember :) Keita gólja előtt Ini passza :shock: Visszavágón meg játszhat Afellay, Jeffren, Mascherano stb.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MR. TROMORT777

2011.01.13. 00:16:37

Bizony ő volt az... Meg is ijedtem, de igazából jól passzolt, asszem Busquets nézte be, mert nem számított rá, és lefutották.
Jó meccs volt, Messi az Messi, jelzőt nem lehet találni már rá...
Dani nagyon akart, nyögés lett a vége, de am játékban nagyon jó volt.
Nem 0-0nál szerecsétlenkedett, szóval nem nagy probléma.
Villa szürke mint az utóbbi időben.
Pedro meg mint a hullámvasút, egyszer megy neki, máskor meg nem, de a gólok jönnek.
Maxwell kilógott védekezésben eléggé, nem játszott jól.
Pont meccs előtt néztem Iniestás videókat, és azon gondolkoztam, h mostanában nem játszik olyan jól. Erre tessék 2 gólpassz, szép cselek.
Xavi hozta a szokásosat.
Pinto meg nagyszerűen védett, nagyon meglepett.
Válasz küldése