Tomix354 írta: ↑2021.01.24. 18:14:46
.... Busival viszont továbbra is csak eggyel többen vagyunk a pályán.
Szerintem itt már zsigerből megy a Busiutálat. Ha nincs De Jong gól/gólpassz kombója, akkor toronymagasan a meccs legjobbja lett volna, én személy szerint talán még így is őt mondanám, de a gól/gólpassz persze szintén nagyon menő, szóval De Jong is korrekten kapta meg.
Nemrég felvételről megnéztem megint a meccset, figyelve főleg a középső sor (Busi, DJ, Pedri) trióra, hogy mit csináltak védekezésben, és mit támadásban. Az első félidőben számolgattam is, nagyon figyeltem. Sajna a pontos számokra Businál nem emlékszem, mert rohadt sok volt neki, de Businak kb 13-4 előremutató, vonalak közti, vagy szélre előredobott labdája volt, De Jongnak 2, Pedrinek 3. Még csak nem is egy nagyságrend, pedig nem ez lenne az ő fő dolga. A szereléseket is próbáltam számolgatni, de kb lehetetlen volt, félidő közepén kb ki is írták, hogy 10-nél több labdaszerzése volt, ha egy átlagos szűrő ennyit egy egész meccsen letesz az asztalra, már megsüvegelendő. De nem, Busit utálni kell, bármi is van. Közben Peri 2-3-szor szerelt, De Jong meg 4-5-ször. Meccsek óta félelmetesen jó formában van, nem megy át rajta senki, be mer vállalni előrepasszokat, nem hibázott régóta, ami a posztján egyrészt fontos, másrészt nehéz ennyire 0-ára lehozni a hibákat, mert ott jön a támadások zöme. Én örülök neki, és remélem, fenn tudja tartani ezt a formáját, mert egyrészt nincs helyettese, másrészt amúgy is jól nyomja most, és sok múlhat rajta. Egy ilyen zsigeri Busigyűlölőnek javasolnám a meccs újranézését, és figyelje, mit csinál valójában. Oké, hogy ő amúgy jó formájában is szürkén, láthatatlanul nyomja a jó értelemben, de most szerintem még csak ez sem igaz, olyan hatékonyan játszott, hogy az már szembetűnő volt. És nem az első ilyen meccse volt mostanság.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy