Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Tehát nem pihentetett senkit, de mégis becserélte azokat akik az előző meccseken végig játszottak fásultan? Akkor azt hogy csinálta? Varázslóvinszentvega írta: ↑2021.02.24. 20:54:43Hát ez így semmi, 3 gólt a tabella felsőseinek kelle rúgni, ennek az Elchének 7-et kellett volna.... Hétvégén Sevilla, erre senkit se pihentet. Beteszi a fásultakat ahelyett hogy behozná Fuentét, Fernandest , Puig-ot.... Utóbbi esetében ,20 perc alatt lehozna egy olyan passz statot mint amit valaki itt mutogatott Pedritől....
Második félidőben feljavult ő is, ahogy a csapt is.Guille írta: ↑2021.02.24. 20:39:26
Ja, a második abszolut korrekt. Így kéne nyomni, kár, hogy ismerjük az eddigi szezont.
(lehet, hogy pont jókor néztem oda mindig, de 3-4 olyan intelligens remek passza volt Pedrinek + 1 szerelése hátul.. es most is a Grizz kapufanal. sztem nagyon pro megmozdulasokat tol)
Poénokat félretéve ugyanerre gondoltam, de még Moriba is jöhetett volna Busi helyett. Nincs vesztenivaló....a jövő szempontjából viszont nagyon nem mindegy, sajnos
Ja, a második abszolut korrekt. Így kéne nyomni, kár, hogy ismerjük az eddigi szezont.csababarca írta: ↑2021.02.24. 20:33:26Pont máshogy látom, szerintem ma végigkamuzta a meccset.
De annyi baj legyen.
Második félidő már tetszetősebb, volt 1-2 tudatos támadásépítés.
Pont máshogy látom, szerintem ma végigkamuzta a meccset.