2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Amúgy így visszagondolva tényleg, a kinézete is illett hozzá.Bob_Marley írta:[
Erre én is emlékszem, de ez a mezünk volt szerintem a valaha volt legjobb plusz Christanval nevét ne merd szádra venni.Mindig úgy nézett ki, mint aki az öltözőfolyosón még elszívott egy füves cigit és a pályán is csak vigyorgott meg kóválygott.
Csak koncentrált.Bob_Marley írta: Erre én is emlékszem, de ez a mezünk volt szerintem a valaha volt legjobb plusz Christanvalt nevét ne merd szádra venni.Mindig úgy nézett ki, mint aki az öltözőfolyosón még elszívott egy füves cigit és a pályán is csak vigyorgott meg kóválygott. Imádtam.
Pedig a Monaco-ban nagyon ígéretesnek tűnt akkoriban.
Erre én is emlékszem, de ez a mezünk volt szerintem a valaha volt legjobb plusz Christanval nevét ne merd szádra venni.LG írta:
A Romával is összekerültünk. Emlékszem erre a meccsre kamaszkoromból, akkor így aláztak minket. Christanval.Hozzáképest bármelyik jelenlegi védőnk megváltás.
https://www.youtube.com/watch?v=Cq9ivQcEBVQ" target="_blank
Na azt én se akartam, pedig nem sokon múlott.kanty írta:Nem rossz ez a csoport, kicsit féltem, hogy a Cityt berakják mellénk, de így összességében nem lehet egy rossz szavunk sem.
Azért elég meredek, hogy Matyi addig aránylag jó meccset hozott. Támadásban kétszer mutatott valamit, a helyére viszont szinte mindig Masch váltott ki.visca el barca írta: hányszor ért labdába a 60. perctől. a védelem a világ vicce, matyi aránylag jól játszott, aztán 2 hiba 2 gól, bartrát meg hagyjuk. lehet itt mondani, hogy ó, de hát milyen őrült meccsbe szállt be, és nehéz volt felvennie a ritmust.. sajnos ezek a szituációk azok, amik megmutatják, hogy milyen szint valóban.