Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Kubla9
Capitá del Barça

2015.08.27. 20:33:18

Ebből a csoportból nagyok ponttal kell továbbjutnunk.
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.27. 20:17:56

Bob_Marley írta:[
Erre én is emlékszem, de ez a mezünk volt szerintem a valaha volt legjobb plusz Christanval nevét ne merd szádra venni. :lol: Mindig úgy nézett ki, mint aki az öltözőfolyosón még elszívott egy füves cigit és a pályán is csak vigyorgott meg kóválygott.
Amúgy így visszagondolva tényleg, a kinézete is illett hozzá. :D

Én speciel örültem, mikor érkezett, de ami legjobban megmaradt belőle az a "szoros" emberfogása. :D Általában csak úgy két méterről nézegette a támadókat.

Azért tegyük hozzá, hogy akkori Barca és Roma között nem volt ez olyan meglepetés, főleg Olaszországban, azzal együtt, hogy milyen emberek játszottak akkor nálunk.
Forca Barca!!!!
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.27. 19:39:19

Bob_Marley írta: Erre én is emlékszem, de ez a mezünk volt szerintem a valaha volt legjobb plusz Christanvalt nevét ne merd szádra venni. :lol: Mindig úgy nézett ki, mint aki az öltözőfolyosón még elszívott egy füves cigit és a pályán is csak vigyorgott meg kóválygott. Imádtam. :D Pedig a Monaco-ban nagyon ígéretesnek tűnt akkoriban.
Csak koncentrált. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.08.27. 19:35:17

fcbpete írta:Menetrend mikorra várható?
Még ma este.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.08.27. 19:35:03

LG írta:
A Romával is összekerültünk. Emlékszem erre a meccsre kamaszkoromból, akkor így aláztak minket. Christanval. :lol: Hozzáképest bármelyik jelenlegi védőnk megváltás.
https://www.youtube.com/watch?v=Cq9ivQcEBVQ" target="_blank
Erre én is emlékszem, de ez a mezünk volt szerintem a valaha volt legjobb plusz Christanval nevét ne merd szádra venni. :lol: Mindig úgy nézett ki, mint aki az öltözőfolyosón még elszívott egy füves cigit és a pályán is csak vigyorgott meg kóválygott. Imádtam. :D Pedig a Monaco-ban nagyon ígéretesnek tűnt akkoriban.

Meg hát azért az a Roma az legendás volt. Panucci, Cafu, Emerson, Totti, Tomassi, Batistuta, Montella stb. Nagyon erős csapatuk volt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.08.27. 19:38:33-kor.
Kép
Kép
Kép
fcbpete
Jugador del Barça

2015.08.27. 19:34:09

Menetrend mikorra várható?
MatyiG
Adminisztrátor

2015.08.27. 19:32:44

Jó kis csoport ez, a 2. helyért nagy harc lesz.
Mondjuk a BATE nem hiányzott, de ez van. :)

14 pontot várok el.
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.08.27. 19:26:29

Jó kis csoportot kaptunk, az ellenfeleink nem rossz csapatok, de bőven verhetők, csoportelsőség kötelező.

A Romával is összekerültünk. Emlékszem erre a meccsre kamaszkoromból, akkor így aláztak minket. Christanval. :lol: Hozzáképest bármelyik jelenlegi védőnk megváltás.
https://www.youtube.com/watch?v=Cq9ivQcEBVQ" target="_blank
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.27. 19:26:02

kanty írta:Nem rossz ez a csoport, kicsit féltem, hogy a Cityt berakják mellénk, de így összességében nem lehet egy rossz szavunk sem.
Na azt én se akartam, pedig nem sokon múlott. :)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.27. 19:24:55

Nem rossz ez a csoport, kicsit féltem, hogy a Cityt berakják mellénk, de így összességében nem lehet egy rossz szavunk sem.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.08.27. 19:14:10

Jó a csoport. Kicsit kár érte, hogy Fehéroroszországba kell utazniuk, de simán hozni kell az 1. helyet.

Az UEFA-díj pedig nem volt kérdéses, az Aranylabdát is ő fogja nyerni, csak ott a díjátadón Suárez helyett Neymart akarom látni.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.13. 18:07:08

remélhetőleg ezért lesz majd jó a török. beáll, megy majd mint a mérgezett egér, amíg le nem fújják
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.08.13. 17:35:51

Ami a felpörgetés elmaradását illet, tudomásul kell venni, hogy ha Rafinha kezd, nincs olyan kispadosunk, aki erre képes lenne. Pedro se, ha marad. Csak Messitől, Neymartól,. Rakitictól várhatjuk ezt, ha olyan erőállapotban lesznek. most is mindenki hallgat arról, hogy a győztes gólhoz az kellett, hogy Messi megrázza magát.
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.13. 16:57:35

visca el barca írta: hányszor ért labdába a 60. perctől. a védelem a világ vicce, matyi aránylag jól játszott, aztán 2 hiba 2 gól, bartrát meg hagyjuk. lehet itt mondani, hogy ó, de hát milyen őrült meccsbe szállt be, és nehéz volt felvennie a ritmust.. sajnos ezek a szituációk azok, amik megmutatják, hogy milyen szint valóban.
Azért elég meredek, hogy Matyi addig aránylag jó meccset hozott. Támadásban kétszer mutatott valamit, a helyére viszont szinte mindig Masch váltott ki.
Mondjuk én nemcsak Bartrat venném elő azért a gólért, bár tény hogy ő hibázott a legnagyobbat. Alves gyakorlatilag végignézte, hogy az embere szépen begurítja üres kapura.

Azt se felejtsük el, hogy addig a Sevilla szinte a kapunkig sem jutott el.
Mindenki elhitte, hogy megvan a meccs és a cserék hiába voltak érthetőek, 4:1, 4:2-nél 20-25 perccel a vége előtt beállhat Sr vagy Pedro, de amikor ég a ház velük nem lehet felpörgetni a csapatot és sajnos kompletten nem sikerült ritmust váltani, a Sevilla meg vérszemet kapott és megérezte.

Mondjuk a játékvezetés meg kabaré volt. Elveszik Suarez gólját, a sárgás Immobile betöri Piqué orrát és semmi. Nem is csodálom, hogy bepöccent és elküldte a p...-ba az összeset.
Nyilván nem a bíró tehet róla, hogy elkezdtünk lazáskodni, de az se volt semmi. Felőlem elemezgetheti a meccseket, de ilyen hibák mérkőzéseket dönthetnek el.
Jobb lett volna egy 3:1-es, de talán 2:1-es vezetés, legalább odafigyeltek volna. Remélem kapnak egy nagy fejmosást seggberúgással megspékelve. Kíváncsi leszek mit mutatnak a Bilbao ellen, nagyon bízom benne, hogy mindenkinek a tökén fog folyni a víz a hajtástól mindkét meccsen.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.12. 10:54:49

nem tudom miért ezt a topicot pörgetjük, de legyen :D

hát a tegnapi meccshez no comment. asszem' mindent elmond, hogy a sevillának a szurkoltam a végén :D 4-1. után a 60 perctől olyan látványosan tettünk az egészre, hogy az valami félelmetes volt. LE helyében olyan büntetést (nem pénzt) szabék ki a játékosokra, hogy egy életre elmenne a kedvük a focitól. fizikálisan teljesen nullák voltunk, a 60. perc után a csereembereket leszámítva mindegyik csak vonszolta magát... közülük is rakitic volt a leglátványosabb. majd valaki, aki lesz olyan perverz és visszanézi a meccset, megszámolhatná, hányszor ért labdába a 60. perctől. a védelem a világ vicce, matyi aránylag jól játszott, aztán 2 hiba 2 gól, bartrát meg hagyjuk. lehet itt mondani, hogy ó, de hát milyen őrült meccsbe szállt be, és nehéz volt felvennie a ritmust.. sajnos ezek a szituációk azok, amik megmutatják, hogy milyen szint valóban.

kupát megnyertük, kb annyira érdekel, hogy egy újabb kipipálva a 6hoz vezető úton.

pénteken bilbao, ahol szerencsére két meccs dönt... egy meccsen ezek is megfirkálnának minket. túl sok értelmes cserénk nincs, úgyhogy eléggé sanszos, hogy 2 nap múlva leginkább egy élőhalott csapatra fogunk hajazni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.08.12. 10:45:09

Uraim, nem kellene fanyalogni, meg rinyálni. Nyertünk és ez a lényeg. A biztos vezetés tudatában - nem az első meccsünk- hajlamosak vagyunk kiengedni, de általában még is hozzuk a meccseket. Lucho látja ezeket és myilván változtat majd rajta, ha tud. Azt se felejtsük el, hogy Alba és Ney hiányzott. Raf jó pótolta Neyt, de Alba hiányzott nagyon. Az ő oldala nem volt megoldva.
Meg van a 4. Kupánk örüljünk neki, jöhet a következő.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.08.12. 10:05:07

Évek óta komoly gond ez, hogy ennyire bealszanak meccs közben, és aztán képtelenek megrázni magukat. Még akkor is, ha már ég a ház.
Kell hozzá egy szünet, hogy az edző bá beléjük rúgjon egyet. Ez megfigyelhető volt már Pep idejében is. És ezt képtelenek kezelni. Ezzel kellene sürgősen kezdeni valamit, mert ennyire ez még sosem jött ki, hogy egy ennyire tutira megnyert meccset így kiengedjenek a kezükből.
Matyi bá meg... áhh... én anno, mikor ide került, direkt nem véleményeztem, mert ki tudja, hogy illeszkedik be majd.
Hát, mit mondjak. Van, amikor brillírozik, többször szerzett létfontosságú gólt is. De, sajnos, jóval többször követ el ilyen orbitális hibákat, amiből tegnap két gól is lett. A második gólnál amúgy szerényen megkérdezném, hogy miért Busi játszotta a JHV szerepét? Hol volt Alves barátunk?
Jaa, valahol elől kolbászolt szokás szerint. És tegnap megint többször fent ragadt, de szerencsére Rakitic ott volt helyette, vagy valamelyik védő besegített. És volt, hogy mikor valaki kiment az ő helyére, akkor már nem is sprintelt vissza, csak kocogott, esetleg sétált. Szóval hozta a régi formáját.

Valamit ezekkel most már tényleg kellene kezdeni valamit, mert ha egy Sevilla ennyire a semmiből képes volt 3 gólt rúgni nekünk, akkor mi lesz egy komolyabb csapat ellen?
Ráadásul ez nem egy tét nélküli meccs volt.

Remélem CR látta a meccset, remek oktatás lehetett neki, hogyan kell szabadrúgást rúgni :D
diego
Barça C

2015.08.12. 00:06:10

Ha nem is ugyanúgy alakult, de a 4-4 miatt ez a meccs jutott eszembe a hosszabbítás elején:

https://hu.wikipedia.org/wiki/2001-es_U ... B6nt%C5%91" target="_blank
Messias2
Director del Fútbol

2015.08.11. 23:55:22

Erre szokták azt mondani, h "érdekes" meccs volt.. :lol:
1. félidőben könnyed játékkal daráltuk be az ellenfelet. 20. perctől már gála meccs hangulat volt. Sevilla összesen 2x jutott el a kapunkig.
2. félidő ugyanígy folytatódott, nem engedtünk területet nekik a folyamatos letámadásainkkal, és ennek eredményeképpen újabb gólt szereztünk. És innentől jött a mélyrepülés. A fiúk lötyögősre vették a figurát, és a Matyi, Bartra, LE trió segítségével visszajött a meccsbe a Sevilla. Nem tudom, mikor fogja felfogni Lucho, h Matyit nem lehet játszatni bhv poszton. Hiába sérült Alba, ott van egy Adriano, aki szerintem jobb megoldás lett volna. Ilyen szintű leolvadást nem mostanában láttam a csapattól.
De az egész védekezés összeszedetlen volt. LE-nek gyorsan meg kell oldania ezt.
Mindenesetre örülök a győzelemnek.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.08.11. 23:34:30

Pedro ma örökre belopta magát a szívembe! :) Lelép, de előtte megnyer nekünk egy kupát. =D>

Kövezzetek meg, de szerintem megérdemeltük. Megérdemeltük, mert 4-1-re is vezettünk, nagyon jól játszottunk, de aztán leeresztettünk, és a Mathieu-Bartra páros visszahozta a Sevillát a meccsbe. A csapat mégis bizonyította, hogy erős fejben, nem adtuk fel és sikerült győznünk! =D> Ezért megdícsérem őket, persze vannak hibák, de ezeket kijavítva akár címet is védhetünk a BL-ben.

Visca El BARCA!!!
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2015.08.11. 23:25:14

hát srácok, atyaég, ilyen meccsel kezdeni a szezont, nem fogunk unatkozni ebben az évben se.

a hatvanadik perctől a fél csapat halott volt, de nem is csoda, nagy részük nem játszott végig még kilencven percet se, erre most 120 volt a végén. mondtam én, hogy az európai és spanyol szuperkupa még bőven az előszezon lesz. szerintem rotálás is lesz a következő meccsen, az úgyis két fordulós.

a védelmet rendbe kell tenni, de főleg az egyéni hibákat orvosolni (matyi x2, bartra khm). de nem csodálkoznék vermaelen kezdetésén se a következő meccsen, az első meccsén szerintem baromi rossz volt, de azóta folyamatosan egyre stabilabb lett.

rakitic, rafinha, suarez harap, és messi amíg el nem fáradt nekem oké volt, pedro meg gyönyörűen elköszönt (köszi mindent), a többieknek még kell idő. negyedik kupa zsebben, jöhet a spanyol szuperkupa.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
noname
Llegenda del Barça

2015.08.11. 23:17:27

Megnyertük.

Pedro for president!

Ez violt a legrosszabb játékvezetés, amit életemben láttam. Az UEFA direkt retardáltakat rak a Barca meccsekre?
Mathieu - bünti
Bartra - örök csere
A Fifa egy szégyen
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.08.11. 22:20:53

Komolyan aggaszt, hogy ennyi gólt kapunk, a felkészülés alatt is. Pont ezt sikerült orvosolni tavaly. Ilíenkor azért motoszkál a fejemben a gondolat, hogy az ilyen meccseken mennyire jó lehetett a 60. perctől egy Xavi, aki kontroll alatt tartotta a játékot, lassította, stabilizált...
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.08.11. 22:19:59

Na ezt a meccset leadhatjak majd "Hogyan hozzunk fel egy nalunk 6 szinttel gyengebb es lefutballozott csapatot 4-1nel" cimu oktatovideokent... Oke h a tamadasssl nem foglalkozunk de legalabb vedekezni nem artana
BFC
Jugador d'estrella

2015.08.11. 21:56:40

Leírtam, hogy Suárez nem találja a góllövő cipőjét erre veret egy gólt :D
Válasz küldése