2015.05.12. 22:55:53
Ha van töke LE-nek bemegy az öltözőbe,és a pályánlévőket egy tarkónrúgással jutalmazza.
Hogy lehet így visszavenni? Azért ezt egy Barca szerintem nem engedheti meg magának. Le lehet hozni a meccset kevésbé látványosan is úgy,hogy nem hajtod szét magad. Ezek meg...jó mondjuk nem tudom miért lepődöm meg,nem először fordul elő ez.
De én ezt sose fogom tudni,és nem is akarom elfogadni. Real tavaly feltörölte velük a padlót...pedig az is eldőlt 0-1nél,de mentek előre tovább,csinálták, megalázták őket. Mi meg leállunk lazázni...
Még ha brutális téttel bírna a hétvégi meccs megértem,de hála a real Xnek hétvégén, nem annyira égető ott a brutális forma.
De ezek után, hogy nyilvánvalóan takaréklángra tették magukat a hétvége végett, nem akarok sétáló embereket a csapatban az AtMa ellen...
Subinho az élőben megjegyezte Busit, a fórum különvédencét, nah pl neki a pad a megfelelő a hétvégén. Ez után a produktum után se ülteti le Le, akkor nem tudok mit mondani.
De próbálok nem idegeskedni,fújok kettőt, és örülök a továbbjutásnak. Csak ilyenkor mindig van hiányérzetem. MErt ez nem az "okosan" pörgessük le az órát mentalitás volt, hanem a szarjuk bele az egészbe cucc. Ez meg nem profi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."