2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
de ő hárommal is felérBarcafanTomee írta:durván gyenge a pad, 1 szem középpályás S.Roberto.
meg azt is, hogy a 30 milliós árból nem engednekErxy írta:epp most mondta a sportigazgato, hogy Pedro kerte, hogy tavozhasson.
gondolom Lucho ugy erzi nincs itt fejben es ezert nem kezd
Szerintem inkább Iniesta lesz a balszélső, Rafinha pedig mögötte. Pedro helyében pedig holnap felborítanám az asztalt, hogy engedjenek el...Chino írta:Lehet, hogy Lucho tud valamit, de kb, mintha Init kitennéd jobbszélsőnek.Erxy írta:allitolag Rafinha lesz Ney helyett a kezdobe, nem Pedro. hamarosan kiderul.
Nem hiszem hogy beválik, még Sandroval is jobban járnánk.
Lehet, hogy Lucho tud valamit, de kb, mintha Init kitennéd jobbszélsőnek.palesz77 írta:Orulok ha kezd, de a baloldali tamado poszt all tole a legtavolabb szerintem..Erxy írta:allitolag Rafinha lesz Ney helyett a kezdobe, nem Pedro. hamarosan kiderul.Nem hiszem, hogy brillirozni fog ott.
Orulok ha kezd, de a baloldali tamado poszt all tole a legtavolabb szerintem..Erxy írta:allitolag Rafinha lesz Ney helyett a kezdobe, nem Pedro. hamarosan kiderul.
Nálam is ő lenne az első. Meg lehet a második iszola8787 írta:Nem érdekel, hogy CR nyert, viszont a tökéletes futball gólja az Rakitic-é, ez teljesen egyértelmű.
Ezért írtam ,hogy az UEFA szerint ezek a gólok a TOP 10, mondjuk 2x Messi illetve 2x Rakitic is benne van + Suárez egyik gólja. De szerintem még voltak szép gólok amelyek elfértek volna itt.MessiNeymarSuarez írta:Azért ez elég érdekes eredmény![]()
Azért ez elég érdekes eredményBFC írta:Az UEFA szerinti TOP 10 gól a Bajnokok Ligájában
1. Cristiano Ronaldo Liverpool-Real Madrid
2. Ivan Rakitić Barcelona-Juventus
3. Lionel Messi Barcelona-Bayern München
4. Luis Suárez PSG-Barcelona
5. Ivan Rakitić Barcelona-Manchester City
6. Marco Reus Galatasaray-Borussia Dortmund
7. Karim Benzema Real Madrid-Basel
8. Lionel Messi PSG-Barcelona
9. Robert Lewandowski Bayern-Porto
10. Vincent Aboubakar Porto-Basel
és a videó mindegyikről: https://www.youtube.com/watch?v=q3vGoIxIqhg