2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az első 15-20 perc nagyon kusza volt. Semmiből jött szabi gólok. A Sevilla nagyon faragott, reklamált nem a labdával törődtek. Messin mondjuk nagyon látszott , hogy pörög, Rakitic meg Alves is nagyon szép dolgokat csináltak. Ahogy a stúdióban is mondták a 20. perctől átmentünk gálába.palesz77 írta:Egy rövid összefoglalót tudna írni valaki? Első félidőt csak a 40. perctől láttam kb, addig milyen volt a játék, ki hogy tolta?
Messi eszméletlenül tolja. A csapat pedig vmi brutális focit játszik . Sok a kényszerítő és a kis területen való játék (hú de meglepőpalesz77 írta:Egy rövid összefoglalót tudna írni valaki? Első félidőt csak a 40. perctől láttam kb, addig milyen volt a játék, ki hogy tolta?
A védelmünk többé-kevésbé rendben van, vannak bakik lásd 1 gól de reméljük kibírják, Iniesta nagyon él ahogy én látom, Alves és Messi meg közbe Rakéta is beszáll de főként Alves és Messi nagyon érzi egymást a rövid passzokban, Rafinha-t kb az első 20 percben láttam aztán eltűnt, most a végére megint előkerült, Suárez meg nem találja a góllövő cipőjét, röviden tömören ennyipalesz77 írta:Egy rövid összefoglalót tudna írni valaki? Első félidőt csak a 40. perctől láttam kb, addig milyen volt a játék, ki hogy tolta?
Suárez megint nem találja a góllövő cipőjét mint tavaly amikor beszált de legalább egy gólpasszt veretettVakmacska írta:Suarez, ezt hogy hagyhattad ki megint?
Szerencsére egx gólpasszal jóvá tette.
Hát erre mit mondjak, de. A sevillai megtolta, Masch buktatta. Visszatekertem, megnéztem, első blikkre nekem is úgy tűnt, hogy mesterien tolta el Masch.csababarca írta:Sevillai sem, szóval valami orkán tolta meg a lasztit.jelwaz írta:Mascherano nem ért labdához.
Messi közben helyretette őket.
Sevillai sem, szóval valami orkán tolta meg a lasztit.jelwaz írta:Mascherano nem ért labdához.