Spanyol Kupa & Szuperkupa
- harcilepke
- Jugador del Barça
hát végre valahára volt elképzelés a játékban, és inkább volt ez 442 mint a régi rendszer...
a középpálya uralva, a második félidőbe már már megalázó magabiztossággal... Henrynek nem ment, Dos Santos csak küzdött de Messi és Krkic beállásával naon jók lettünk...
csak a gól hiányzott, de élvezetes 90 percet láttam, sok sok munkával és alázattal a csapatnak
gratula, jó meccs volt
a középpálya uralva, a második félidőbe már már megalázó magabiztossággal... Henrynek nem ment, Dos Santos csak küzdött de Messi és Krkic beállásával naon jók lettünk...
csak a gól hiányzott, de élvezetes 90 percet láttam, sok sok munkával és alázattal a csapatnak
gratula, jó meccs volt
Csak a Barca
Nem. Például a hétvégi Atleticó elleni meccsre gondolok.gnorbert írta:A Mallorca elleni 2 meccsre gondolsz pl.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ezt akartam megjegyezni. Ha a madrid feleennyire nem törekszik a gólra, mint mi az utolsó 30 percben, akkor is nyer. Egyszerűen ilyen passzban vannak. Az ellenfél kapusa hátbalövi Nistelrooy, akiről Raul elé pattan, ő meg bepöccinti...barca99 írta:A Madrid miért tudja behúzni az ilyen meccseit is?
Persze mindezt a legvégén, már a hosszabbításban úgy, hogy előtte Casillas fog vagy 6 ziccert.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador del Barça
Az eredmény elfogadható. A védekezés kíváló. A támadójátékon, helyzetkihasználáson még dolgozni kell. 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azt hiszem, ez jó eredmény a visszavágóra. Az utolsó 30 perc tetszett, tempót váltottunk, elkezdtünk támadni, és bennünk volt a gól-sajnos maradt is. Ám ha ezt a játékot játszuk otthon, kiütjük a Villarrealt.
Kiemelném Valdest, Iniestát-aki minden labdát bármilyen helyzetből megjátszik-, valamint Militot, aki hihetetlenül magabiztos.
Kiemelném Valdest, Iniestát-aki minden labdát bármilyen helyzetből megjátszik-, valamint Militot, aki hihetetlenül magabiztos.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Nem sok de elég kell legyen a jövő hétre!
Nem tetszik nekem se ez a foci:(( Én sem ezért szerettem meg a abrcát:(

Nem tetszik nekem se ez a foci:(( Én sem ezért szerettem meg a abrcát:(

No hát a végére nem volt rossz kis meccs, de ezt meg kellett volna nyerni...nagyon hiányozni fog a lőtt gól a visszavágón! Remélem azért továbbjutunk hazai pályán!
Messi és Bojan nagyon sokat lendített a játékon, ezuttal jól cserélt Rijkaard.
Azért grat srácok szép volt!
G.
Messi és Bojan nagyon sokat lendített a játékon, ezuttal jól cserélt Rijkaard.
Azért grat srácok szép volt!
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
A Mallorca elleni 2 meccsre gondolsz pl. 

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
A Madrid miért tudja behúzni az ilyen meccseit is? 

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
hiába jó a védelmünk.
most speciel nem kezd Puyol,és ezért fogunk kapni 2,3 gólt.a csatáraink pedig....hát nem is tudom.
várom a csodát
most speciel nem kezd Puyol,és ezért fogunk kapni 2,3 gólt.a csatáraink pedig....hát nem is tudom.
várom a csodát
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
- Capitá del Barça
Nagyon örülnék ha a kupát meg tudnánk nyerni. Nagyon rég nyertük már meg mindenki lenézi pedig ha nem másért akkor a múltért fontos. Az is közre játszik, hogy a kupába nincs pénz (sajnos ez nagyon meghatározó a mai fociba).
Hajrá Barca!!!
Hajrá Barca!!!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
És a várható 11 és a hivatalos kezdő mióta jelenti ugyanazt?Varga Tamás írta:Blest: nem tudom, hol olvastad, de az fcbarcelona.com-on nincs még hivatalos kezdő.

Sztem egy minimális vereség lesz, esetleg egy kínkeserves döntetlen.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Blest: nem tudom, hol olvastad, de az fcbarcelona.com-on nincs még hivatalos kezdő.

- Blest
- Jugador d'estrella
Villarreal: Diego López; Angel, Godín, Cygan, Capdevila; Bruno, Senna, Cazorla, Pires; Rossi és Nihat.Barcafeco írta:valaki nem tud egy várható kezdőcsapatot? Pinto játékának örülnék.
Barcelona:Valdés; Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho; Márquez, Xavi, Deco; Messi, Henry és Iniesta.
erős Villareal...nagyon erős. Érdekes kis mérkőzésnek nézünk elébe azt hiszem!

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szerintem x lesz azaz 1:1 jólkell védekezzünk és adott pillanatokban pedig bátran támadnunk. Remélem hogy visszaadjuk az év eleji csúnya vereségünk most.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én azért egy döntetlennel már beérném. Nagyon veszélyes ez a Villarreal hazai pályán.
Nagyon remélem, hogy Pinto kezdeni fog, és majd ad egy kis ízélítőt a bravúrjaiból.
FORCA BARCA!!!

Nagyon remélem, hogy Pinto kezdeni fog, és majd ad egy kis ízélítőt a bravúrjaiból.
FORCA BARCA!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2008.01.24. 19:56:09-kor.
in to exile
Ezúttal megbocsátanék bármilyen borzalmas, a stilusunktól távol álló játékot, csak legalább a döntetlent harcoljuk ki!
Mental_Theo írta:nekem sajnos az az érzésem hogy zakóba futnak ma bele a srácok.
szerintem 3:0,vagy több is lesz a villarreal javára... legalábbi ssajna ez a megérzésem.
A Villarrealról köztudott,hogy ellenünk nagyon jók, a madrid ellen kegyetlen bénák.
Mi ez???????? 3-0????????? Vereség?????? Ez szerintem elképzelhetetlen olyan védelmünk van hogy esély nincs arra hogy 3 gólt kapjunk...Én egyértelmüen gyözelmet várok és meg is lesz HIGGYÉTEK EL.................Villareal - Barcelona 0-2 és ezt KOMOLYAN gondolom.....Mindörökké Messi Mindörökké BARCA